Черен и бял списък на фризьорите - 2

• 450 858
  • 774
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте,
Търся добър фризьор за къса прическа в Стара Загора.

Не че не съм доволна от сегашната, даже първия път много се харесах. Но на следващото подстригване сякаш изобщо не ме чуваше какво искам. Казах да ми намали дължината защото вече няма форма и не стои добре. Тя ми скъси косата драстично наполовина на това което беше (говорим за къса коса). Подстригва ме за не повече от 15 минути. Сега като се гледам в огледалото, май от едната страна е по-дълго и стърчи ужасно  ooooh!

Това е масова практика, при мен всеки път се получава същото. Първия път ме подстрижат много добре, а втория път си оставят ръцете. И аз съм същата картинка като теб - от едната страна ми е по-късо, претупа ме за 20мин и ми взе повече коса отколкото исках. Хайде фризьорите, които четат тази тема да ми обяснят що за глупост е това, защо не се опитвате да задържите клиентите си? Аз  при един фризьор стъпвам точно 2 пъти и трети път няма.

п.п. съжалявам, не мога да ти помогна, от София съм

# 91
  • София
Здравейте,
много съм доволна от Мето в салони Венера Фешън студио, но разбрах, че вече не работи при тях. Някой ако знае къде работи сега или телефона му, ще съм много благодарна да го сподели.

# 92
Здравейте, искам да добавя един негативен глас за салон Тино в мола Twisted Evil  Исках да ме изруси, харесах си боя от каталога впоследствие забелязах, че ми слагат по тъмна боя и попитах защо, а той  ми каза,че съм била мургава и нямало да ми отива това което съм си избрала. А това че използва 8 прахчета и 2 бои и половина  на моята коса,която е дълга до раменете, беше върха(поне толкова каза,че са използвали). Платих САМО 250лева, защото сешоара ми бил БЕЗПЛАТЕН Joy 

# 93
  • Sofia
Някой дали се е сетил да похвали моя скъп фризьор Боби Сапунджиев?
Ако ли не - похвал и моля http://www.hairhouse.bg/  Grinning

# 94
За Стара Загора мога да препоръчам  "Салон за красота Електра"   ул.М.Кусев 41
Аз ходих  преди 1 месец,и останах очарована от фризьорката,направи ме както исках,много се старае и е много внимателна.
А и цената е добра - 12 лв. за средно дълга коса.(изминане,постригване + сешоар)

# 95
Здравейте!
Искам и аз да се включа с мнение за добър и лош салон в София:)
От няколко години посещавам едно и също място-Студио 27 в Студентски град. Факта, че са два салона през няколко пресечки ме улеснява, ако няма свободни часове в единият от тях. Доверявам се на почти всички, тъй като доколкото зная ги обучава Мими-главната фризьорка, при която обаче записването на часове става седмици наред, а аз покрай детето и работата няма как да се ангажирам за такъв дълъг период. Последната процедура която си направих беше сваляне на цвета, постоях си 4 часа, но ефекта е наистина поразителен, като се има напредвид че бях черна, а сега съм кестенява без изгаряне:)
За черния списък бих вкючила доста салони, но има един в който надменното държание без покритие направо ме отврати-става въпрос за един новооткрит салон зад Фантастико отново в Студентски град , мисля че се казваше Ефект, или Ефектно или нещо такова.Преди 3 месеца бях там, тъй като в горепосочения салон нямаше часове, а аз заминавах в командировка за 3 седмици. Приеха ме веднага, казаха че съм късметлийка че и двете които са на работа са свободни. Уж исках само цъфтежи, а косата ми от средна дължина стана до раменете, тъй като една блондинка реши че трябва "малко" да ми се филира...през цялото време ми се фукаше какви клиенти била правила, обсъждаха с колежката си някаква клиентка...както и да е.В салона ми направи някаква плитка и изглеждах добре. На следващия ден( вече на доста километри от Бг) след измиването половината ми коса си отиде във сифона, бях като проскубано пиле.....
Момичета, не рискувайте относно външния си вид, особено за важни мероприятия. Аз със сигурност вече не бих го повторила

# 96
Здравейте, аз до преди 3 години имах перфектна фризьорка. правеше всичко идеално, и подстригването,и сешоара, и боите, което наистина е рядкост при фризьорите. За мое нещастие забременя и излезе по майчинство Cry. През последните 3 години съм ходила при всякакви прехвалени фризьори, но никой не може да ми направи такива кичури, да не говорим за подстригването. Преди няколко дни получих смс от нея, върнала се е на работа newsm44. Не може да си представите колко съм щастлива newsm68. Забравих да кажа, че се казва Петя. Преди работеше на Гладстон, а сега е в кв. Гео Милев на ул. Голаш. Салончето се казва Pretty Woman. За мен това е най-добрата фризьорка в София, а и цените и са доста прилични.

# 97
Аз съм доволна от Ели,  в Славейков до китайския за Бургас става въпрос

# 98
Mного полезна темичка Simple Smile

И аз да споделя - доволна съм от Филип от Кало в Младост1А. Вече няколко години ходя при него и за сега не ме е разочаровал, дано и занапред е така, че никак не обичам да експериментирам с фризьорите..

# 99
  • Варна
За Белия списък - гр.Варна-  фризьора Виктор. Аз съм с къдрава, дълга коса и той знае как се подстригва такава коса!
Телефона му мога да дам на лични.

# 100
  • Германия
Предстои ми час при Краси от Салона на Капанов на бул."Христо Ботев" № 14. Обърнах старата тема наопаки, но единственото мнение за Краси, принадлежи на гостенка във форума с ник milllena или нещо подобно, затова не мога и да попитам на лични съобщения. Милена твърди, че Краси е "надут" /цитирам само/. Има ли някой, който познава работата на фризьора? Оставам задължена за отговорите ви!

Писала съм това преди повече от година. Сега отзивите.

Със сядането на стола на Краси направих уговорката, че не съм голямо предизвикателство за таланти. Освежаване на краища, скъсяване бретон, завихряне с четка и сешоар, тупиране в корените на темето за обем. Изброих всичко това като акцентирах умишлено върху тупирането и обема. Наказана съм с най-тънката и нищожна коса, която иначе е податлива за работа, не е третирана с бои от години и е естествения си цвят и вид. Не се е увличал в дължината при освежаването на краищата - запази я точно както исках. Предложи ми етажиране, съгласих се. Издухването отлично и ... ми свали кърпата за готова. "Няма ли да я тупираме, така няма да издържи и час и ще залепне на скалпа ми" - почти бях готова да ревна, понеже ми предстоеше важно събитие следобед. "Не виждам никакъв смиъл от това.", ми отговори и човекът се врътна и отиде да пуши навън. Разочарована до немай къде, се прибрах и се тупирах сама с плачевен естествено резултат.

Сега на въпроса. Идвам си веднъж на година, година и половина в Бг. Може ли препоръка за фризьор  в София, който не се плаши от тупиране и го владее. Ще правя същото като миналата година и не ми се иска втори път да ме убеждават, че няма смисъл. Косата ми не е толкова рядка, колкото е много тънка и нагнетяването в корена ми е просто задължително за да имам по-обемния вид, който търся. Благодаря и предварително. Hug Hug

# 101
Здравейте,

От години нося много къса прическа, повярвайте ми, ако никога не сте били с много къса коса, то със сигурност не знаете какво е фризьор да НЕ може да подстригва. Дългата коса и да не ти я оформят толкова добре, винаги може да бъде прибрана или пък забодена с някоя фиба или шнола.... А лошо подстриганата къса коса не може да бъде прикрита, спасява те единствено носенето на шапка. Късите прически са най-трудни за научаване и ако на фризьора не му идва отвътре, ако не е природен талант, директно те прави да  приличаш на изпуснат от трудововъзпитателен лагер. То и по това си личат добрите фризьори- дали могат да подстригват късо.

С удоволствие препоръчвам фризьора, който посещавам вече 2 години и не искам да сменям за нищо на света. Става дума за Краси от Wave Studio, намира се в София, в Люлин-8,  кооперацията до метрото точно. Това момче има  златни ръце! Работи изключително професионално. При него винаги е навалица и без записан час няма как да седнеш. Подхожда към всеки клиент индивидуално, като взема под внимание фактори като желанията, възрастта и типа коса. Дава на всеки съвети как да си поддържа косата у дома. Мен ме посъветва неща, които на пръв поглед са елементарни, но не се бях сетила.  От повече от половин година ме подстригва в стил Риана, сещате се- избръснато 1ви номер от едната страна, отзад много късо и доста по-дълга оставена коса от другата страна, както и дълъг бретон. Пробвала съм и знам, че не бих се доверила на друг, (поне не в София) за тази прическа.
Не знам как се справя с боядисването, защото не се боядисвам при него, но след като има толкова много клиентки, едва ли всичките ходят само за подстригване. Аз съм си намерила цаката да постигам желания цвят в домашни условия.

Искам да направя обръщение към някои от недоволните клиентки в тази тема: понякога не всичко, което желаете, е постижимо като цвят и форма за Вашата коса. Понеже съм работила в салон за красота като администратор, мога да Ви уверя, че съм виждала много дами, които изобщо нямат идея какво може да стане от косата им, при все, че са с претенции да знаят, понеже винаги са ходили при еди-кой-си-коафьор... Обаче нямат представа! Виждала съм такива да показват по снимка, виждала съм да обясняват, дори съм виждала да искат някакви цветове, които стоят добре само на стайлинга в даденото списание. Виждала съм жени с пършиви коси, които искат да приличат на Бионсе в косата, без да им бъдат слагани екстеншъни. Виждала съм къдрави като овци, които непременно държат да бъдат изправени и подстригани на етажи. Всяка коса се поддава в различна степен на изрусяване или боядисване.... Кво да кажа, това са малко от случаите. А поне в тоя салон, в който работех знам, че фризьорите обясняваха на клиентките кое е възможно и кое не за тяхната коса, обаче- не, та не! Те си искат това, дето не е подходящо. Какво да кажа на такива жени? После пишат глупости във форуми като този, че фризьора им бил зле... 

# 102
Mоля ви препоръчайте добър фризьор в района на Мотописта, Гоце Делчев, Стрелбище или Борово.. че отскоро смених квартала и фризьора, при който ходех до сега вече не ми е удобен. Благодаря предварително Simple Smile

# 103
Супер крайно недоволна съм от салон "Style" на ул. "Каймакчалан" в София!
Отидох за кичури и си тръгнах оцветена само отпред, отдолу леко рижаво, при положение, че косата ми е естествена - светло кестенява.Въобщее... аматьорска работа!  Cry

Последна редакция: вт, 18 окт 2011, 12:36 от Дъгичка

# 104
Има ли някакви отзиви от студио Анжели на Ами Буе 61?

Общи условия

Активация на акаунт