Черен и бял списък на фризьорите - 2

• 449 134
  • 774
  •   1
Отговори
# 315
Аз от около 7 години ходя при една и съща мацка в Красно Село. Изключително съм доволна и макар, че ми е далече не бих я сменила.
Ако някой се интересува мога да дам точен адрес и телефон   bouquet

# 316
  • София
Аз от около 7 години ходя при една и съща мацка в Красно Село. Изключително съм доволна и макар, че ми е далече не бих я сменила.

Да, аз искам да ми кажеш Peace

# 317
Здравейте,
Търся координати в момента на  фризьорката Нели от Стилист Капанов във Варна на ул. Мир
Напуснала е от Нова година, не знам работи ли, преместила се е накъде ли?
Ще ви бъда благодарна, ако някой знае да сподели.
Подчертавам, че става дума за Варна Simple Smile

# 318
  • София
Здравейте! От години ходя при една и съща фризьорка, от която съм много доволна. Сега искам да сменя цвета на косата си, в момента съм червенокоса, но искам да премина към кафеникавата гама. Може ли някой да ми препоръча добър фризьор за това? За съжаление моята фризьорка не се наема  и съм затруднена. Препоръчаха ми Ети от Gossip в МОЛ-а на Стамболийски

# 319
  • гр.Варна
И аз се интересувам от координатите на Нели от салона на Капанов!
Трябва ми добър фризьор за събота в района на кв.Левски! Hug Hug

# 320
Здравейте Grinning!Много моля спешно за помощ Praynig.Аз съм с къдрава коса и ми трябва наистина добър фризьор-стилист, който да умее да оформя къдрава коса без да отнема от обема  на косата, но не и да съм на черта и тн.Моля който има опит или препоръки към някой да ми пише.За сега от вашите мнения се насочвам към Murphy и Hair shop, но ми трябват малко повечко пдробности.Предварително благодаря  newsm10!!!

# 321

Tedito82, ако е възможно кординатите  и на твоята фризьорка Grinning

# 322

Да, аз искам да ми кажеш Peace

и аз искам

# 323
Здравейте,

От години нося много къса прическа, повярвайте ми, ако никога не сте били с много къса коса, то със сигурност не знаете какво е фризьор да НЕ може да подстригва. Дългата коса и да не ти я оформят толкова добре, винаги може да бъде прибрана или пък забодена с някоя фиба или шнола.... А лошо подстриганата къса коса не може да бъде прикрита, спасява те единствено носенето на шапка. Късите прически са най-трудни за научаване и ако на фризьора не му идва отвътре, ако не е природен талант, директно те прави да  приличаш на изпуснат от трудововъзпитателен лагер. То и по това си личат добрите фризьори- дали могат да подстригват късо.

С удоволствие препоръчвам фризьора, който посещавам вече 2 години и не искам да сменям за нищо на света. Става дума за Краси от Wave Studio, намира се в София, в Люлин-8,  кооперацията до метрото точно. Това момче има  златни ръце! Работи изключително професионално. При него винаги е навалица и без записан час няма как да седнеш. Подхожда към всеки клиент индивидуално, като взема под внимание фактори като желанията, възрастта и типа коса. Дава на всеки съвети как да си поддържа косата у дома. Мен ме посъветва неща, които на пръв поглед са елементарни, но не се бях сетила.  От повече от половин година ме подстригва в стил Риана, сещате се- избръснато 1ви номер от едната страна, отзад много късо и доста по-дълга оставена коса от другата страна, както и дълъг бретон. Пробвала съм и знам, че не бих се доверила на друг, (поне не в София) за тази прическа.
Не знам как се справя с боядисването, защото не се боядисвам при него, но след като има толкова много клиентки, едва ли всичките ходят само за подстригване. Аз съм си намерила цаката да постигам желания цвят в домашни условия.

Искам да направя обръщение към някои от недоволните клиентки в тази тема: понякога не всичко, което желаете, е постижимо като цвят и форма за Вашата коса. Понеже съм работила в салон за красота като администратор, мога да Ви уверя, че съм виждала много дами, които изобщо нямат идея какво може да стане от косата им, при все, че са с претенции да знаят, понеже винаги са ходили при еди-кой-си-коафьор... Обаче нямат представа! Виждала съм такива да показват по снимка, виждала съм да обясняват, дори съм виждала да искат някакви цветове, които стоят добре само на стайлинга в даденото списание. Виждала съм жени с пършиви коси, които искат да приличат на Бионсе в косата, без да им бъдат слагани екстеншъни. Виждала съм къдрави като овци, които непременно държат да бъдат изправени и подстригани на етажи. Всяка коса се поддава в различна степен на изрусяване или боядисване.... Кво да кажа, това са малко от случаите. А поне в тоя салон, в който работех знам, че фризьорите обясняваха на клиентките кое е възможно и кое не за тяхната коса, обаче- не, та не! Те си искат това, дето не е подходящо. Какво да кажа на такива жени? После пишат глупости във форуми като този, че фризьора им бил зле... 
+1  newsm10

# 324
Здравейте! Тази тема се превърна в една от любимите ми, жалко, че вече по-рядко се пише в нея.

Да споделя моите последни впечатления след последния си пост тук. Косата ми е много гъста и остра и искам малко по-специална прическа-средна дължина и да е податлива на стилизиране, което се получава не толкова трудно, но не и при фризьорите при които бях в рамките на десет дни.

Първо ходих при Дамян в студио ''Кало''- Красно село. Категорично съм НЕ за това момче. Изнесох му почти цяла лекция за това какво искам...След това по време на подстригването ме пита сигурно трийсет пъти дали е добре така или иначе...Естествено, че фризьорът трябва да се съобразява с мнението на клиента, но преди всичко той самият трябва да има достатъчно добър професионален поглед и да прецени кое е добре и кое не. Това момче така ме подстрига, че вместо да коригира орезилената ми от последния път коса- ме направи още по-зле. Самият стайлинг, който ми направи след подстригването беше средна работа.

Вчера ходих за подстригване-коригиране при Николай Бранков в неговия салон на ул. Неофит Рилски. Много награди, много нещо...но на практика...Първо не ми хареса, че имаше струпване на часове, взе ме със закъснение и като че ли малко ме попретупа. Изслуша ме с нетърпение какво искам и започна да действа. Крайният резултат е определено по-добър от при Дамян, но далеч не е това, което искам. Стайлингът, който ми направи беше много слаб и след 20мин. косата ми беше много сплескана. Почти по време на цялото ми подстригване бързо отговаряше на въпросите, които имах и все завърташе темата да ме агитира да си купя два стилизиращи продукти и един шампоан- това най-го обичам, когато започнат да си продават продуктите.

Много съм се форсирала и няма да мирясам, докато не си намеря нов качествен фризьор. След ровене във форуми и сайтове съм си набелязала няколко нови имена и ще се радвам, ако някой има мнение за тях да сподели тук или на ЛС

Атанас Зайков- Чочо- в новия салон на Капанов, на ул. Ами Буе

Денис- салон ''Енви'', срещу МОЛ-а на Стамболийски. (там цените са супер прилични)

Гого- студио ''Тринити'', близо до Софисйкия университет

Ники- ''Polly style''- бул. Левски

Фризьорките от Wave studio- Стамболийски (макар че попринцип предпочитам мъже-фризьори)

Ще се радвам, ако някой има мнение за някой от гореизброените да сподели. Благодаря предварително!

Само ще кажа: - Да не дава Господ на никой фризьор такъв клиент. Ужас.

# 325
  • Бургас / София
Здравейте момичета каня се да отида в салон "Слава" в Бургас добре ли постригват ?

# 326
Към БЕЛИЯ СПИСЪК на  фризьорите във Варна мога да добавя студио Marell на улица Константин Величков до Бакарди. Мен ме подстригва момичето с тъмната коса., игра си с мен повече от 30 мин и сега не можете да си представите колко ме е яд, че не и оставих бакшиш, но следващия път няма да пропусна. Цената на дамското подстригване е само 6 лв. АДСКИ СЪМ ДОВОЛНА , НАЙ - СЕТНЕ ИМАМ ПРИЧЕСКАТА ЗА КОЯТО СИ МЕЧТАЯ ОТДАВНА  Peace Отделно към черния искам да добавя Красен стил срещу Макао, вътре обстановката е неприятна и не съм доволна от подстригването #Cussing out

Последна редакция: пт, 01 фев 2013, 17:10 от kristonia

# 327
Здравейте, каня се да отида в салон Тони Мерджанов. Прочетох положителни отзиви за него. Чудя се при него ли да си запиша час или при някой от фризьорите в салона.
Моля, дайте съвет, ако сте използвали услугите му/им. Simple Smile

# 328
Здравейте!

Търся координати на едно момиче, при което ходих 2 пъти за боядисване и останах много доволна. Казва се Петя и работеше в Sun City на ул."Сердика", зад ЦУМ. От тази година вече не е там, а аз нямам никакви нейни координати. Ще съм благодарна на помощта ви. Simple Smile

# 329
Здравейте, аз бях много доволна от Жоро, мнго хубаво ми правише косата.
Работил е в салон Хелита, но одавна вече го няма.
Ако някой му има случайно координатите да ми пише  Hug

Общи условия

Активация на акаунт