Черен и бял списък на фризьорите - 2

• 449 084
  • 774
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте!  Simple Smile Попаднах на темата след като разбрах, че Нели от Капанов вече не работи там,  моля ако някой има координатите и да ми пише на лични. Ходя при нея от няколко години и не бих искала да си сменям фризиора, защото ми е толкова трудно да намеря някой, който ми харесва, а тя е направо чудесна  Heart Eyes

# 331
Здравейте! От години ходя при една и съща фризьорка, от която съм много доволна. Сега искам да сменя цвета на косата си, в момента съм червенокоса, но искам да премина към кафеникавата гама. Може ли някой да ми препоръча добър фризьор за това? За съжаление моята фризьорка не се наема  и съм затруднена. Препоръчаха ми Ети от Gossip в МОЛ-а на Стамболийски
                                                        Здравейте, Премахването на червеният цвят става,чрез обезцветяване с блондор или така нареченият -римувър!!! Целта на операцията е да се достигне до желаният фон на изсветляване, на новият предпочетен от вас цвят!! Предполагам ,че за средно светъл , кестеняв цвят, на вас е нужен-оранжав или жълто оранжав фон на изсветляване. Боядисване веднага върху червената коса само леко може да промени отенъка и !!! Правя си труда да пиша,заради фактът,че 90% от колегите не знаят методиката за такава промяна и се страхуват да я извършват!! Римувърите са нови-2-3 години продукти, те не променят структурата на косата, както блондорите и практически няма изсушаване и накъсване в следствие на процедурата. Обаче отнемат време-понякога е нужно-2 третирания за примирно седмица и тогава новият цвят боя!!! През времето между процедура1 и 2- клиентът има вид на червеникаво оранжава хиена..!!!! Технологията на процеса е да се разбият на фрагменти цветните молекули на изкуствената боя и да бъдат отмити с вода. остава естественият пигмент, той е различен от естественият ви цвят, поради обезцветяването му с оксиданта на боята, примерно червената от преди! Колкото по тъмен по фризьорската скала на каталога на боите е новият цвят, толкова по щадяща е процедурата за косата ви , в случай на използване на блонтор!!

# 332
Здравейте! Тази тема се превърна в една от любимите ми, жалко, че вече по-рядко се пише в нея.

Да споделя моите последни впечатления след последния си пост тук. Косата ми е много гъста и остра и искам малко по-специална прическа-средна дължина и да е податлива на стилизиране, което се получава не толкова трудно, но не и при фризьорите при които бях в рамките на десет дни.

Първо ходих при Дамян в студио ''Кало''- Красно село. Категорично съм НЕ за това момче. Изнесох му почти цяла лекция за това какво искам...След това по време на подстригването ме пита сигурно трийсет пъти дали е добре така или иначе...Естествено, че фризьорът трябва да се съобразява с мнението на клиента, но преди всичко той самият трябва да има достатъчно добър професионален поглед и да прецени кое е добре и кое не. Това момче така ме подстрига, че вместо да коригира орезилената ми от последния път коса- ме направи още по-зле. Самият стайлинг, който ми направи след подстригването беше средна работа.

Вчера ходих за подстригване-коригиране при Николай Бранков в неговия салон на ул. Неофит Рилски. Много награди, много нещо...но на практика...Първо не ми хареса, че имаше струпване на часове, взе ме със закъснение и като че ли малко ме попретупа. Изслуша ме с нетърпение какво искам и започна да действа. Крайният резултат е определено по-добър от при Дамян, но далеч не е това, което искам. Стайлингът, който ми направи беше много слаб и след 20мин. косата ми беше много сплескана. Почти по време на цялото ми подстригване бързо отговаряше на въпросите, които имах и все завърташе темата да ме агитира да си купя два стилизиращи продукти и един шампоан- това най-го обичам, когато започнат да си продават продуктите.

Много съм се форсирала и няма да мирясам, докато не си намеря нов качествен фризьор. След ровене във форуми и сайтове съм си набелязала няколко нови имена и ще се радвам, ако някой има мнение за тях да сподели тук или на ЛС

Атанас Зайков- Чочо- в новия салон на Капанов, на ул. Ами Буе

Денис- салон ''Енви'', срещу МОЛ-а на Стамболийски. (там цените са супер прилични)

Гого- студио ''Тринити'', близо до Софисйкия университет

Ники- ''Polly style''- бул. Левски

Фризьорките от Wave studio- Стамболийски (макар че попринцип предпочитам мъже-фризьори)

Ще се радвам, ако някой има мнение за някой от гореизброените да сподели. Благодаря предварително!

Само ще кажа: - Да не дава Господ на никой фризьор такъв клиент. Ужас.
                                                                                                                                                         Уважаема госпожо, ще си позволя да ви предложа решение на вашия проблем , от позицията на фризьор, систематично проучил достойнствата и недостатъците на моите конкуренти за последните години, с цел лично осъвършенстване! Номер едно в България- Васил Атанасов- прегледайте интернет...Номер две- Калин Куцинов Кало-Този е истинския, другите франчайзинги са карали курсове при него.... Цени за подстригване  и изсушаване-около 40лв. Защото от вашият списък се смях ужасно дълго,а за съжаление вие сте пострадала..!!! Когато посетите правилният фризьор, ще се убедите какво е отношение, разбиране на нуждите на клиента и постигане на възможнана форма но вашата коса чрез подстригване а не чрез замазване на грешките със сешоар!!! Желая успех!!!

# 333
velizariy благодаря ти много за компетентното мнение и насока!!!

# 334
Здравейте!  Simple Smile Попаднах на темата след като разбрах, че Нели от Капанов вече не работи там,  моля ако някой има координатите и да ми пише на лични. Ходя при нея от няколко години и не бих искала да си сменям фризиора, защото ми е толкова трудно да намеря някой, който ми харесва, а тя е направо чудесна  Heart Eyes

Нели от Нова година е в салон "Номер 5" на ул. "Сава Радулов"22. Това е първата пресечка вдясно след цветята на Чаталджа в посока кв.Чайка. И аз съм много доволна от нея и вече дори успях да я посетя в новия салон Simple Smile

Последна редакция: нд, 17 фев 2013, 18:55 от sara_82

# 335
Моля да ми препоръчате добър фризьор в Русе за подстригване  Hug .

И аз издирвам добър фризьор за подстригване в Русе, тъй като засега ми се налага да съм тук. Simple Smile

студио Виолета 0887460471

# 336

Моля да ми препоръчате добър фризьор в Русе за подстригване  Hug .

И аз издирвам добър фризьор за подстригване в Русе, тъй като засега ми се налага да съм тук. Simple Smile

NEW VISION  на Борисова  0896849487

# 337
Искам да запиша в белия списък Силвана от студио SL в Бургас ,салона се намира на ул.Сливница срещу молитвения дом ,ходя при нея от 1 година и съм страшно доволна от боядисване и сешоара (който ми издържа по 4-5 дена ) ,също така искам да се оплача от фризьорката на ул.Левски 7 срещу съда през един тунел се минава за салона и .тръгна да ми дърпа косата със сешоара ,а от косата ми капеше още вода ,и от горещатата струя на сешоара имах чувството,че ток ме бие по главата !!!

# 338
Здравейте!  Simple Smile Попаднах на темата след като разбрах, че Нели от Капанов вече не работи там,  моля ако някой има координатите и да ми пише на лични. Ходя при нея от няколко години и не бих искала да си сменям фризиора, защото ми е толкова трудно да намеря някой, който ми харесва, а тя е направо чудесна  Heart Eyes

Нели от Нова година е в салон "Номер 5" на ул. "Сава Радулов"22. Това е първата пресечка вдясно след цветята на Чаталджа в посока кв.Чайка. И аз съм много доволна от нея и вече дори успях да я посетя в новия салон Simple Smile

Благодаря много!  Hug

# 339
Хайде и аз да си споделя мнението за салон Капанов на ул.Солун в Борово. Цецко ме подстрига ама... то и ръцете му треперят, то се притеснява... разбирам, че е новичък, а аз не съм капризна, ама...нали това все пак ни е фейса... Simple Smile Та... по-добре не ходете при него. Имаше един салон на Капанов, който беше на Джеймс Баучер близо до разклона с ул.Богатица (ох и аз как обясних...) но салона затвори...Там имаше един Иван - беше страхотен. Всеки косъм си беше на място и сякаш имах мнооооого гъста коса. Вече 3 години не мога да улуча свестен да ме оправи  Laughing .... Laughing

# 340
Искам да похваля Тони Мерджанов, миналата седмица бях при него. Като ме видя, каза, че косата ми е подстригана накриво   Rolling Eyes, но какво да се прави " кагърни фризьорки бол. Та, Тони ми обясни всичко за косата, как трябва да се мие, с какво, как да се реше и т.н.. Много съм доволна от прическата, която ми направи и от отношението към клиентите си (въпреки че бях с ваучер), с една дума професионалист.
 С две ръце съм за него ! Heart Eyes

# 341
Някой може ли да ми помогне с координати на Петя - работеше в Sun City на ул. "Сердика", зад ЦУМ, но вече не е там. Благодаря предварително!

# 342
А дали някой е посещавал фризьорка Боби, която работи в Дима Стил на бул. България?

# 343
За черния списък : vitality beauty center - варна,незнам как се казва фризьорката,но това което ми причина на косата няма да го забравя...моля ви никога не ходете там!!!Съсипа ми косата с ремуувър, а после ми каза,откъде да знаела ,че така ще стане!!!!Уверяваше ме,че нямало проблем,правихме проби,после в чудо се видях...Много са нагли там,гледат само да ви вземат парите,а клиента е потърпевш...Не ходете там!!!
За белия списък: Кина Кудева,това е професионалист,които си разбира от работата и никога няма да ви съсипе,дългата коса,страхотен колорист,и подстригва страхотно!

# 344
Здравейте!

Виждам, че темата е стара, но ако някой може да ми помогне да намеря телефонът на Нели Петрова,  вече бивш фризьор в салона на Капанов във Варна, ще съм адски благодарна. Няма я там, а и естествено, не ми дават никаква информация за нея. Благодаря предварително! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт