Черен и бял списък на фризьорите - 2

• 451 089
  • 774
  •   2
Отговори
# 420
Здравейте момичета, искам и аз да споделя своето неприятно преживяване от събота. И така, тъй като моята фризьорка излезе по майчинство, поразпитах приятелки за друга фризьорка, на която да мога да се доверя. Препоръчаха ми Ели от салон Калас до 7-мо СОУ на ул.Цар Иван Шишман. Реших да проверя и дали има някакви мнения за нея по форумите. Намерих само положителни коментари. Затова се обадих в салона и си записах час за подстригване и боя за миналата събота от 10.30 часа. Пред салона бях 5 мин. по-рано - в 10.25 ч., но беше затворено. Върнах се в колата, изпуших една цигара, но никой не идваше да отвори салона. Изчаках до 10.45 ч., но въпросната фризьорка не се появи, нито пък друг, който да каже дали тази кифла ще дойде нй работа. Прецених, че след 10.45 ч.  няма смисъл да чакам, защото дори и да се появи великата Ели, просто ще ме претупа, тъй като докато си записвах часа разбрах, че от 12.30 ч. ще прави сватбена прическа.
Направих си експеримент и към 11 ч. звъннах по телефона, за да видя дали изобщо има някой (раб.време в събота е от 9 ч.), може фризьорката просто да е закъсняла, но никой не ми вдигна телефона, очевидно изобщо не е имала намерение да дойде за моя час.
Не знам как да определя това поведение както на фризьорката, така и на собственика на салона. За парите, които щях да дам - около 100 лв., най-малкото, което се дължи на клиентите е да има кой да ги посрещне и да им да каже ще ли бъдат обслужени или не ще. Дори и в кварталния салон има момиче, което те посреща и ти предлага кафе.
Нямам думи вече за такива прехвалени салони и фризьори. Сами си правете изводите.

# 421
Здравейте дами,някой ако може да ми препоръча фризьор, който подстригва добре къдрави коси. Имам дълга къдрава и пухкава коса, патила съм си много. Адски ме е шубе, но трябва да си я оформя. Препоръчаха ми Свилен от салон близо до Петте кьошета, София. Вие какво ще кажете?

# 422
Момичета, някой знае ли как са цените при Чавдар Василев - Чочо от салон Fetish?
Искам да си направя кичури на фолио, но наистина хубави и се чудя къде да отида.

# 423
Момичета, някой знае ли как са цените при Чавдар Василев - Чочо от салон Fetish?
Искам да си направя кичури на фолио, но наистина хубави и се чудя къде да отида.
Аз също се интересувам за Фетиш. Също така събирам и повечко мнения за салон Мадлен. Моля пишете ако имате  впечатления за тези салони.

# 424
Момичета, някоя ще сподели ли мнение за Нериман от салона на Капанов в Стрелбище? Ходила съм при Цеци и съм оставала доволна, но за това момиче не намирам нищо в мрежата.

# 425
в орландовци на ул. мара бунева 8 има една доста добра, при нея успях да си пусна дълга коса иначе преди ме беше страх да ходя на фризьор, а сега ходя почти всеки месец.
А да и пепелявите отенъци много хубаво ги прави и доста дълго време стоят, но почти не става без запазен час да се отиде Sad

# 426
Момичета, моята история с 5те лева невърнато ресто от салона на бул. "Гоце Делчев" и ул. "Костенски водопад" има продължение. Пуснах жалба в КЗП. Преди 2 дни ми звъннаха да ми кажат, че е направена проверка и да отида да си взема парите. Инспекторката ги задължила да им представят документ, че са ми изплатили сумата от 5 лв. Отделно, КЗП са сезирали НАП (имам копие от документа) на тема отказа за издаване на касов бон, та им предстои проверка и по тази линия. Смятам да си взема 5те лева и с каката да идем да изядем по 1 сладолед. Милата така се беше ошашкала. Като и казах за резултата и много се зарадва детето.

# 427
Момичета, моята история с 5те лева невърнато ресто от салона на бул. "Гоце Делчев" и ул. "Костенски водопад" има продължение. Пуснах жалба в КЗП. Преди 2 дни ми звъннаха да ми кажат, че е направена проверка и да отида да си взема парите. Инспекторката ги задължила да им представят документ, че са ми изплатили сумата от 5 лв. Отделно, КЗП са сезирали НАП (имам копие от документа) на тема отказа за издаване на касов бон, та им предстои проверка и по тази линия. Смятам да си взема 5те лева и с каката да идем да изядем по 1 сладолед. Милата така се беше ошашкала. Като и казах за резултата и много се зарадва детето.
Това ще ви е най-сладкият сладолед.   bouquet Браво, така се прави!  Simple Smile

# 428
Здравейте момичета, аз от скоро съм във форума  Embarassed От години ходя при моята фризьорка и съм доволна повечето пъти. Работи в Калас на ул. Шишман. Забравих да кажа че ми е приятелка, но има малко дете и не винаги когато аз мога и тя може да ме вземе. Иначе работи страхотно. Преди години се правих на кичури при нея и бях доволна. Предния месец ходих при фризьорката на сестра ми и за първи път ме подстригаха така както аз искам ( с изключение на бретона Rolling Eyes). Все нещо не бях доволна, или ми беше прекалено дълга или ми се виждаше къса. Обичам да експериментирам с косата си, най-вече с дължината, е най-късото ми е било до раменете  Laughing. От скоро съм запленена от два фризьори, но според мен взимат доста скъпичко( поне така като гледам труда им, не знам иначе колко взимат  Rolling Eyes). Ако някой има наблюдения моля да сподели, обслужване, цени и т.н. Единят е Ivaylo Kolev HairStylist, страхотни отзиви и страхотна работа, а другата е Nadya Borisova Hair Studio. И двамата ми харесват страшно много поне от това което съм виждала. Ако някой е ходил при тях или има познати които са ходили, нека сподели мнението си.  Laughing

# 429
  • София
Victoria Style- Младост 1 бл.74А на фризьорката изобщо не си разбира от работата, като сложим за вкус и гадното отношението е 100% за черния списък...

# 430
Здравейте! Искам да изразя възмущението си от ужасно обслужване в уж "престижния" салон Fetish в Лозенец. Вчера имах запазен час за пробна прическа (булчинска) при фризьора Мартин. Показах му снимка на кок, който желаех да ми направи - след като я видя веднага заяви, че не виждал какво било това - сиреч няма представа как се прави. Ето невероятно сложния кок, който исках:

Бях си мила косата предварително (естествено). Изсуших я, но явно е останала малко влага. Това щяло да ми оскъпи косата с 35 лв още. После почна да ме опъва и скубе какво никога друг път не са го правили, дори и в непрестижните квартални салони. След тази болезнена операция и още известно време за къдрене с маша (което не знам какво общо имаше с прическата), започна да ме тупира също доста болезнено. Като човека дори и не понечи да се извини. Накрая се получи нещо съвсем различно от снимката. Една топка тупирана коса и накрая лак. Сестра ми гледаше от 10 метра и един път се приближи, за да ме погледне отблизо, тогава въпросния "коафьор" я изгони буквално с думите "Ако обичаш не ми се пречкай наоколо, когато работя"... Накрая заяви, че ще ми развали косата, понеже в салона фуркетките (които знаете какви пари са) били кът. За капак се установи, че от този "невероятно престижен" салон не ходили у дома на младоженката в дома на сватбата. Само, че това го разбрах пост фактум. Както и да е - платих си и си тръгнах. В къщи докато си измия косата и разплета 3 пъти слагах балсам - не можете да си представите каква болка изпитах да си разплета косата.... Съжалявам, че си изгубих времето, парите и нервите в този салон.

Последна редакция: вт, 27 авг 2013, 12:32 от Кукумицина

# 431
Кукумицина, ето затова повечето се боядисваме в къщи, изправяме си сами косата и т.н. На мен също ми писна от прехвалени салони и коафьори.
Надявам се да си намериш добър фризьор, който да ти направи това което искаш за сватбата и да се почустваш най-красивата жена в този толкова специален за теб ден.

# 432
Ох, не знам, отчаяла съм се наистина - понеже съм с дълга и гъста коса и повечето само охкат колко било трудно - ами нали това работят. Аз вече се наплаших и не знам какво да правя - трябва ми добър и незлобен фризьор, който да не се плаши от дълга коса за 7-ми, а и предварително искам пробна прическа. Живея в Люлин. Ако имате предложения - приемам. Но наистина, моля ви да е сръчен и да работи внимателно, че тоя ужас повторно не искам да изживея.

# 433
Ох, не знам, отчаяла съм се наистина - понеже съм с дълга и гъста коса и повечето само охкат колко било трудно - ами нали това работят. Аз вече се наплаших и не знам какво да правя - трябва ми добър и незлобен фризьор, който да не се плаши от дълга коса за 7-ми, а и предварително искам пробна прическа. Живея в Люлин. Ако имате предложения - приемам. Но наистина, моля ви да е сръчен и да работи внимателно, че тоя ужас повторно не искам да изживея.
Мога да ти препоръчам фризьорката, която работеше заедно с моята  (моята в момента е по майчинство, иначе според мен няма по-добра от нея). Тя е в ж.к.Свобода, фриз.салон Джейн  (мисля, че имат и сайт, потърси в гугъл)- до бившия супермаркет Ена, сега СВА. Казва се Оля - тел.на салона е 9360787.
На мен лично не ми е правила официална прическа, но съм я виждала да прави на абитуриенти и бъдещи булки. Освен това не е злобна, а много внимателна.
Надявам се само да не ти трябва боя, защото не ти я препоръчвам за тази процедура.
Иначе в този салон работи и още едно момиче Марти, която ми правеше невероятен сешоар на букли, когато косата ми беше по-дълга. За нея обаче нямам впечатления как се справя с официалните фризури.

# 434
Здравейте, искам да попитам някой посещавал ли е салона на Ина Михова "Мадлен", и какви са цените в салона й ?

Общи условия

Активация на акаунт