Черен и бял списък на фризьорите - 2

• 450 967
  • 774
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте , и аз да разкажа за некоректното отношение в Център за красота СУЕТА ( ул. Деян Белишки 62) .Закупих си ваучер за трайно изправяне на коса на стойност 40 лв.(намалено от 100)  Обаждам се да си запазя час по възможност за събота или неделя (че няма кой да гледа детето ) при което от отсрещната страна ми се отговаря ( Въпросния Жоро) че такива като  мен с ваучери много трудно ще си запазят час за събота или неделя понеже с ваучари запълвали дупките през седмицата . НОО за мен щели да направят изключение . Отивам аз в събота и се почна процедурата , но по едно време препарата за изпрявяне свърши и трябваше да изчакам в неподвижно положение 30 мин докато донесат още препарат от другия салон .Дотук всичко уж е ОК . Но накрая отивам да си платя ( понеже 6 лв. плащам на сайта , а  на място трябваше да си доплатя 34 лв. ) и ми сервират че понеже косата ми била много дълга .?!?!?!? са използвали повече препарат за изправяне и трябва да доплатя освен 34 лв още 24 лв .?!?!?
Косата ми е съвсем средна дължина  малко под раменете . Къде я видяха " много дълга" незнам .....
Никой не ме предупреди че определената " доза " няма да стигне и ще трябва да си доплатя . Нали все пак преди да почнат процедурата ме виждат с каква коса съм . Никъде във ваучера или в офертата не е опоменато, че ако не стигне така наречената им доза ще се плаща допълнително .А да не говорим че докато ми правеха процедурата ми казаха че за да стои все пак косата изправена и с блясък трябва да си закупя козметика за над 50 лв ( от тях разбира се ) . иначе нямала да изглежда хубава и свежа и т.н.
С 2 думи съм толкова разочарована от некоректното отношение ...

# 451
Страшни страхотии за страшно отношение със страшни пари пишете тук,настръхна ми косата  Shocked Кажете добър фризьор в Перник за мъжко подстригване и съвет КАК МИ ОТИВА НАЙ–МНОГО,защото вече ми писна! Hug

# 452
  • София
Страшни страхотии за страшно отношение със страшни пари пишете тук,настръхна ми косата  Shocked Кажете добър фризьор в Перник за мъжко подстригване и съвет КАК МИ ОТИВА НАЙ–МНОГО,защото вече ми писна! Hug
Аз докато си живеех в Перник бях доволна от Марио Игнатов, а и съм виждала много добри мъжки прически при него. Добре борави с ножиците момчето, и братовчед ми му беше клиент и винаги е бил с хубава и нестандартна прическа.

# 453
Аз докато си живеех в Перник бях доволна от Марио Игнатов, а и съм виждала много добри мъжки прически при него. Добре борави с ножиците момчето, и братовчед ми му беше клиент и винаги е бил с хубава и нестандартна прическа.
Марио дето е на Търговска ли,дето и майка му е фризьорка и салона им е 2х2метра,страшно тясно е вътре...Майка му не беше ли жена на Румен Алексов-той беше някакъв във ВИЗАЖ  newsm78 newsm78 newsm78

# 454
  • София
Да, за този Марио говоря Simple Smile

# 455
Да споделя и аз, а и да препоръчам моята фризьорка, много съм доволна от нея. Преди повече от година отидах ми подариха ваучер за фриьор и аз малко скептично настроена отидох от товага не искам и да чуя за друга фризьорка. Салона се казва Христина Христова и се намира в кв. Манастирски ливади, а моята фризьорка се казва Христина. Много е добра, мила и се съобразява много с клиентите, понеже за мен е голям проблем колко ще ми се отреже от косата Grinning но тя реже толкова колкото трябва не си позволява волности. Салона се намирана на ул. Пирин 56, а телефона в салона е 087 859 0466.

# 456
А можете ли да дадете мнение за салон за красота Style, работилница за коси Калипсо или за M&M Blush Beauty? Всички се намират в София : )

# 457
  • София
А можете ли да дадете мнение за салон за красота Style, работилница за коси Калипсо или за M&M Blush Beauty? Всички се намират в София : )
И на трите места има голямо текучество. Постоянно търсят персонал в Джобса.

# 458
  • София
За ЧЕРНИЯ СПИСЪК ---Salon Stephan Center---   ул. Хан Аспарух 34 , Sofia--"
...
Много съм изненадана от отзива ти.
...

Аз също съм недоволна от този салон. Много лошо ме подстригаха (едно момиче с азиатски черти). Ако някога стъпя отново там, ще е заради масажиращия стол Simple Smile т.е. само за измиване и сешоар.
Нищо лично.  Peace

# 459
много съм доволна от фризьорски салон Аврора в Лозенец на ул Кричим в подблоковото, по-близо до спирката на трамвая. Надя е фризорката - всеки път се харесвам. засега само съм се подстригвала.

# 460
 Голяма черна точна за салон ПАША в Младост 3/4. Отидох за подстригване на ксоа и бретон - резултата е най-ужасителния бритон, който съм имала до сега. Трябва да отида някъде другаде сега, за да го оправят. Просто е ужасителен! Отделно се оплаквам и от леко агресивното и арогантно поведение на жената, която ме подстрига (дори ме попита дали сама съм си била правила бритона хаха, де да бях  Rolling Eyes).

# 461
За БЕЛИЯ СПИСЪК-салон АНДЖЕЛИК гр.Перник с/у кафе ФАГИ,работят супер бързо и резултата е страхотен,открих новите си любими фризьорки   bouquet

# 462
Момичета,

дайте препоръка за фризьор, който знае как да подстриже дълга, гъста и естествено къдрава коса? Не мога да попадна на човек, който има опит. За такава коса основното е да е правилно подстригана, за да се вижда красотата на косата и същевременно собственика и да се чувства добре  Simple Smile Обикновено или ме правят много филирано, което е ужас за подобен род коса или ме подстригват на черта, което неминуемо води до ефект "палатка".

За София става дума. Предварително благодаря.

# 463
  • Бургас
Отзиви за добър фризъор в Бургас, с тънка коса съм, сега е на малко етажи от долу и обмислям да я направя на черта, но искам фризъор който да си каже искреното мнение дали е подходящо за мен, а не просто да ми вземе парите...

# 464
За София - кв. Лозенец, ул. Богатица номер 28- Венци, така се казва  салона на името на фризьора ми. При него ходя вече три години и съм много доволна. Боядисвам се,постригвам се,правя си прически и има добра маникьористка при него.  Peace Wink Работи добре и с професионални материали.

Общи условия

Активация на акаунт