Черен и бял списък на фризьорите - 2

• 451 030
  • 774
  •   1
Отговори
# 480
Аз посещавам фризьорката на ул.Сливница ,от 4 години съм и клиентка ,подстригва ме ,боядисва ме отлично -косата ми никога не е била в по-добро състояние.  bouquet

# 481
  • Бургас
Аз посещавам фризьорката на ул.Сливница ,от 4 години съм и клиентка ,подстригва ме ,боядисва ме отлично -косата ми никога не е била в по-добро състояние.  bouquet
Благодаря   bouquet супер, значи ще я посетя, може би сме на една възраст с фризъорката и незнам от кога работи, но ще я пробвам  Laughing

# 482
Същото ми се случи на мен с етажирането,само че в студентски град-салон женско царство-девойката там такива етажи ми направи,че вече 5 месеца не може да ми израсте косата.Етажите бяха супер къси-3-4 см от главата,а косата ми е тънка,и  не е гъста,просто по-гадно след фризъор бне се бях чувствала много отдавна.Затова салон Женско царство-Студентски гард-НЕ ХОДЕТЕ ТАМ!
Аз също съм много недоволна от този салон, май бях писала по-назад, че ме подстригва махмурлийка. Sick Стискам палци бързо да порасне косата ти, обикновено след по-голямо скъсяване расте по-бързо. Hug

# 483
Здравейте, искам да попитам някой ходил ли е в салона Polly Style на ул. васил кирков. И също какви са цените за подстригване там?

# 484
  • Перник
Мерси `Shash,порастнала е,но пак са къси етажите,въпреки,че й слагам хининова вода всеки път като я мия,въобще,имам чувството,че в студентски град всички са един дол дренки

# 485
Ами не е точно така, аз бях много доволна от една фризьорка в салона до Германос. Занимава се един час поне, и ми обра всички цъфнали връхчета. Това обаче беше преди мноооого време, може би 3 години, сега не знам дали работи там.

# 486
Здравейте, някой знае ли кога ще отвори новият салон в The MALL ?

# 487
Да добавя към белия списък в София - Венко от салона Vogue Vision, който се намира на Графа и Солунска. Преди 3 години отидох за първи път при него с червена и неподредена коса. Успя да я направи в цвят, който исках - нещо като медено русо и ми направи чудесна прическа, която поддържам и до днес. Дъщерите ми също го посещават и те са много доволни  Peace

# 488
  • Luxemburg
Преди 2г помолих за съвет за добър фризьор в тази тема (8стр.). Препоръчаха ми салона на Капанов на пл.Славейков и Елмайра ми препоръча Иван Мишев който беше сравнително нов в салона. Искам да и благодаря за препоръката и. Невероятен фризьор. Вече се подстригваме цялото семейство при него което ни затруднява при записване на часове  Laughing. Съпругът ми е доста претенциозен като го подстригват и е бил доволен само от няколко фризьора през живота си. Иван Мишев всеки път го прави уникално вече 2г. , така че не му личи оплешивяването което почва да има вече. От това лято почнах да водя и дъщеря ми при него (5г) и я подстригва уникално. Преди това я водих в салон Пъзел че е специално за деца направен и това и харесва, но не можеха да я подстрижат и само за сплитане ставаше. Детето е с гъста и жива коса и той я подстрига така, че всеки път след като измия и издухам косата сама се подрежда което до момента не е било възможно. С две ръце го препоръчвам. Подстригването и изсушаването трае 1ч и при тримата т.е. не претупва работата си, много внимателен и доста компетентен и винаги ми е препоръчвал правилната прическа. Цената за София за дамското е нормална 30-40лв, мъжкото е 25лв., а детското е 20лв, което е висока цена но след като видях какво стори с косата на детето ми няма да се поколебая да ги оставя отново, още повече че се налага 4-5 пъти годишно. Много ценни съвети е давал как да се грижим за косата в домашни условия за малко пари, не натрапва мнението си. Нашето семейство му е безкрайно благодарен и заслужава да е в челните позиции в белия списък.
За салон Пъзел съм писала вече колко съм разочарована от подстригването на детето ми, че и децата на 2 приятелки. За сплитане са добри.

# 489
Добавям Екслузив М в черния списък (Варна) . Нищо особено -подстригване ама не се справи ,въпреки че нямам особено сложна прическа.Трябваше просто да ми обере връхчетата , а като се прибрах и си погледнах връхчетата изглеждаха все едно изобщо не съм ходила на фризьор.Опита се да ми сложи нещо като термозащита (може би) ,което представляваше мацване с една ръка на нещо по един кичур ,без да бъде разнесено ,размазано или смислено ... И накрая 20 кинта ,приключих от раз с този салон.

# 490
За черния списък добавям една фризьорка от фризьорски салон на ул Мърфи 28, не съм сигурна как се казва. Също си Perfect Studio в кв. Хаджи Димитър, ул. Уошбърн 91.

За белия списък - не съм сигурна пак как се казва салона, но фризьорката се казва Жасмина (Жас), предполагам, че и салона се казваше по подобен начин. Намира се в Студ. град, в една от будките малко по-нагоре от поликлиниката.

# 491
  • София
Някакви впечатления от фризьорите в салон Stephan?

# 492
Здравейте, искам да попитам някой ходил ли е в салона Polly Style на ул. васил кирков. И също какви са цените за подстригване там?

За мен в София има 2 салона - Polly Style и Experta. Всичко останало освен,че не съм го проверила, за мен не става! И двата салона са скъпички,но качеството цена няма!

Аз винаги съм казвала,че е по-добре да отидеш на качествен фризьор за 100 лева и цял месец да не се безпокои за прическата и цвета си, отколкото да се боядисаш сама за 10 лева и да станеш на петна, а прическата ти да е бляк.

Не винаги скъпото е качествено, разбира се. Има и добри фризьори, които не взимат скъпо,но пък хубавите бои си струват пари.

Мнението ми е,че англичаните са прави, когато са казали: " Не съм толкова богат, за да купувам евтини неща ", защото евтиното винаги излиза скъпо. Бих отишла на другия край на града, ако знам,че там ще получа точно това което искам, за парите които ще платя!

# 493
Благодаря за полезния списък!Браво на организатора му!!!!!

Имам оплакване от фризьорски салон MV ул.Джеймс Баучер 95 София кв.Лозенец
Подложих се на изключително дълга и скъпа процедура за изправяне на косата която нямаше абсолютно никакъв ефект, а ми струваше 270лв.Последвалото оформяне на косата бе истинска катастрофа и голямо разочарование за мен.Естествено дори не си направиха труда да ми изслушат оплакването, защото вече ми бяха прибрали парите срещу които не получих касов бон или какъвто и да е документ.Омерзена съм и отвратена от меркантолното отношение!!!!!

# 494
Някой дали може да ми препоръча фризьорка, която не обича да говори? Че ми е писнало като ида да ме подстрижат, да ми дават непоискани съвети, да ми споделят личните си истории и да се опитват да ме разпитват и мен. Става въпрос за Бургас.

Общи условия

Активация на акаунт