Режимът на Ори Хофмеклер 14

• 36 487
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
  • По света и в нас.
Момичета ,чета ви от много време и този режим ми се струваше малко смешен(не ме бийте),но тъй като и аз само вечер ям тоест тогава се събира семейството си мислех че от това ядене се дебеле.Започнах да спазвам реда на храната и след 2седмици кантара ми отчете3кг надолу.Вече мина още една седмица не съм се качвала на кантара,защото имахме празници и малко се подадох на изкушението,но успях да влезна в дънки които не ми ставаха.
Извинете ,че така нахлух в темата,но просто не се сдържах вече.
Ще продължа да ви чета.

# 76
  • София

bibisita добре дошла  Hug Аз си разчиствах гардероба и установих, че не влизам в няколко  панталони от преди три, четири лета, харесва ми на Ори това да ядеш, докато се почувстваш жаден, изчакваш и ако още си гладен хапваш, моят мъж също ми казва, че като спреш и изчакаш малко, апетитът се убива, ама аз от това да опитам, после от другото  Blush Джери, приятна разходка  Hug

Последна редакция: сб, 07 авг 2010, 14:38 от margita

# 77
Здравейте Hug
Как сте момичета?Аз се чувствам прекрасно.Много ми е леко на режима.Кожата ми стана страхотно гладка и чиста.Дори съм олекнала още малко.Вече са -2,2кг.от 1.08 насам.
Обаче тъй като моите кг. са доста за сваляне, мисля малко да ускоря нещата.Реших да се разтоваря при д-р Емилова.Това ще удовлетвори желанието ми и за планина.Заминавам на 16.08. за Боровец за около 10 дни и след това отново продължавам с режима на Ори.
Бъдете усмихнати Grinning

# 78
  • Пазарджик/Лондон
Привет Hug!

Ей ме на, завърнах се Flutter.Мноооого ми липсвахте Hug Hug Hug.Прочетох ви малко по диагонал, ще напиша няколко думи и ще ви прочета в подробности Heart Eyes.

Jerry F , правилно си изчислила , че утре трябва да се прибирам, но на татко му се наложи да тръгне днес, а ние сме в комплект тази година , та и ние се върнахме - не съжалявам, хубавко е на морето, но вече ми се прибираше вкъщи Heart Eyes.Прочетох , че си била на интервю - жалко , че не са уточнили за какво става въпрос, да не ти губят времето  Sad.Днес да не си си намерила компания за Витоша Wink?

Анастасия , помня те , разбира се Hug.Ще те чакаме след почивката на Боровец, ще ти пазим местенце при нас Hug.

margita , много ти е интересна и вълнуваща работата, виждаш най- различни известни личности , забавляваш се , супер  Hug.Жалко, че дружката ти си е отишла, дано си намериш нова компания за плажа Wink.Какво прави хубавицата?

bibisita , много хора са се изказвали прибързано за режима, не си първата Hug.Радвам се, че се престраши да пишеш в темичката ни, ще ни е приятно да се включваш по- често, да се похвалиш с минусчета и да дадеш идея за хубава вечеря Hug.

mery_79, сигурно сега си в компанията на мама Heart Eyes.Да си прекараш хубавко и да разказваш, като се прибереш Hug.

di_ , след малко отивам да те издирвам в дебрите фейсбукови Joy.

Та така, дано не съм изпуснала някой - ако съм - ще се реванширам.Върнахме се преди малко, уморено ми е от дългият път, простено ми е , ако пропусна нещо Wink.

Ще гледам утре да кача снимките, че сега ме чака тонове пране.

Времето беше много топло, водата наистина беше чай - не помня друга година да е била толкова топла newsm78.Всички много почерняха, аз съм си почти беличка - нали си ме знаете - под чадъра, намазана с мазило 30 фактор и с книжка на Удхаус в ръчички Joy.Мери , знаеш ме ти каква съм  Joy.

Сега за кантара - 65.900 показва, то това си е 66, което ще рече, че съм качила около 3 килограма на морето - можеше и повече да са, като се има предвид, че през тези десетина дни изядох света Embarassed.Е, край вече, от днес съм си режимна - като тръгнахме от морето още заявих, че стига толкова тъпчене и до момента съм на кафе, вода и две праскови.Много мързеливо ми беше на морето , ама то нормално, при толкова храна ooooh!.И някак си престанах да изпитвам удоволствие от храненето, друго си е да си на режим Joy.

Ставам , че много работа ме чака, ще се включа скоро Wink.

Пожелавам ви приятна неделя Hug   bouquet Hug!

# 79
Добро утро с извинения, че вчера не писах  Hug Flutter

Аелис, и ето те тук  Heart Eyes Hug И сега не можахме заедно май да се приберем, аз си дойдох вчера от Китен, е то събота отидох де  Crazy
Кой плаж беше вашия, Смокиня или Каваците  Crazy, че казваше ама забравих  Crazy Но и двата са много хубави. Оглеждах се от автобуса  Hug
Наистина, водата е страхотна  Hug После ще пиша повече. Липсваше на всички ни  Hug

Анастасия, чела съм все хубави неща за Емилова, а добре е че вече провежда курсовете (да не пиша дебелариума  Thinking) и на Боровец. Успех, с теб сме  Hug

bibisita
, радвам се, че си при нас   Hug Не се притеснявай за празниците, хубавото на нашия режим е, че бързо си влизаш в норма  Hug
 Ако имаш въпроси, насреща сме  Hug

margita, аз една пола имам такава, но тогава бях много слаба, 45 кила   Crazy Наистина, като се изчака малко апетитът се убива, същото и вечер, като поспреш да се храниш, поне аз де, още съм гладна, но след 15-20 минути вече всичко си ок  Hug

И така похвалих се, че бях на Китен, то как се казваше онова нещо път да види  Joy То само за един плаж, много красиво, много топла е водата. Е занесох и едно кабелче на фотоапарата на брат ми  Joy И снощи си бях тук.
Кантарът е 56, но не се знае какво ще е до довечера

Айде аз да топля вода (до 19 нямаме) да се къпя и поизпера. От работата ще пиша пак и от четвъртък съм в отпуска

Хубава нова седмица   bouquet

Последна редакция: пн, 09 авг 2010, 08:02 от Jerry F

# 80
  • Пазарджик/Лондон
Добро утро и от мен Hug!

Jerry F , така както съм чела по диагонал, така и не съм разбрала, че си отскочила до Китен Laughing.Почивахме едно лято там, много ни хареса, даже скъпият го спряга като дестинация за догодина, ама ще видим, има много време до тогава Wink.И на мен ми е неприятна думичката "дебелариум", нашата зъболекарка, първа братовчедка на свеки, ходи от време на време, вижда се , че има ефект, но само за известно време.То тя си е много хубава и пълничка, лицето й е страхотно, въобще не й личат годините Wink.На Каваците бяхме, наистина е много хубав плажа там.

То мислех да не казвам, ама не мога така да пазя тайни от вас Rolling Eyes.Последната вечер едно куче захапа Катето - то "захапа" е силно казано, едното му зъбче се беше отпечатало на крачето й, ама е достатъчно, за да се налага да я мъкна по ваксини Cry.Не познавам собствениците, те ми казаха , че е ваксинирано, но няма как да знам, така че ще я заведа да й боцнат две ваксини - за тетанус и бяс.Та с такива неприятни неща ще се занимавам този предиобяд, а багажа ще почака Wink.

Кантарчето 65.400 показва, имам минусче след първият режимен ден Flutter.Пия кафенце сега, имам праскови за по- късно.

Ставам, да тръгвам по задачки.

Пожелавам ви приятен ден Hug   bouquet Hug!

# 81
Аелис, то не си разбрала, че ще ходя, че и аз не знаех до събота следобед  Joy

Мислиш ли, че ако знаех и имах повече време щях да ти звънна да му пийнем по някое коктейлче  newsm36 newsm35  Hands Clap

Горкото Кате  Kissing Heart Ще го боцкат, дано не се плаши много  Heart Eyes
Скъпия го беше ухапало куче преди десетина години и го водих при братовчед ми (анестезиолог е) и му биха тетанус, казаха му за другата ваксина да ходи да пита или да си наблюдава кучето  Joy Питахме, наблюдавахме, било ваксинирано, а и тогава нещо ги нямаше тези ваксини, гледам скъпият малко само признаци за превъртане дава  hahaha С една дума още си е добре  Joy
Та болната ми тема кучета, много ме е страх от тях, тези бездомните, а тук около нас доста бяха нападали хора и като ставам сутрин рано да ходя да тичам, винаги ме е много страх и с автобус ходя до Спортната академия, нищо че е една спирка  Rolling Eyes

Айде аз да тръгвам на работа, да не се ослушвам
 Hug

# 82
Привет и от мен Hug Hug Hug
Аелис,Джери добре сте се завърнали,радвам се,че сте прекарали добре.
И аз съм ок,много разходки,вчера на плаж,добре си прекарвам. Laughing
Лек ден Hug

# 83
Привет и от мен Hug
Аелис добре си се завърнала.Това,което се е случило с детенцето е ужасно.Дано се оправя бързо,особено от уплахата.
Jerry F ти май не си издържала до голямата отпуска и си отишла да провериш морето.Стискам палци бързо да намериш най-добрата работа newsm10
"Дебелариум" не е най-подходящата думичка за клиниката на Емилова.Там има и хора с тегло много под 50 кг.Ходят и деца.Аз съм свидетел на двойки,които след дълги години без деца бременноста ефакт само след едно 20 дневно плодолечение.Моят син на три години прибра увеличена трета сливица след 7 дена на плодове и чай.До ден днешен(сега е на 11) не се е увеличила.Но пък от три четири години насам има проблеми с теглото.Дъщеря ми също се е подлагала няколко пъти.Е,тя си е идеална откъм тегло.В никакъв случай не правя реклама.Аз най малко имам право на това,защото засега съм антирекламно лице.Такива като мен искат да махнат с вълшебна пръчица и да са отслабнали.Въпрос на психика е.
Благодаря,че ме подкрепяте   за това решение да комбинирам двата режима  bouquet Имам намерението да успея и да го споделя тук с вас.
mery_79 да си изкараш много приятно почивката.Ти във Варна ли си?

Извинявам се за дългия пост
Успешна седмица Simple Smile Hug

Последна редакция: пн, 09 авг 2010, 11:52 от Анастасия

# 84
  • София
Здравейте  и от мен  Hug, Аелис, много е хубаво на Каваците, били сме там на палатка преди 7, 8 години, сега сигурно се е променило  Flutter,много неприятно с тези кучета  Sad, дано не се е уплашила много  Praynig, Джери, как ги правиш тия работи, кога отиде , кога се върна  Grinning, ще се разберем за края на седмицата, супер  Wink, аз и за утре си намерих компания, Мери , приятна почивка   PartyАнастасия , чула съм за тази клиника, на колежка синът и свали доста кг и сега си е във форма, важно е желанието  Wink, успех в режимите  Hug, наистина е до психика и воля.
Приятен ден  Hug

# 85
Анастасия: Обаче тъй като моите кг. са доста за сваляне, мисля малко да ускоря нещата.Реших да се разтоваря при д-р Емилова.Това ще удовлетвори желанието ми и за планина.

Ако намалиш яденето ще забиеш много бързо на плато. Ако искаш да ускориш нещата - добави повече физическа активност.
Ако нещо работи при теб, защо искаш да го изоставиш?

# 86
 GEORGIO, здравей!Почти бях сигурна,че често хвърляш око във форума.Даже очаквах да се включиш Simple SmileЗа цикленето знам от твоя блог и много съм мислила върху всичко,което си публикувал.Да,сигурно си прав. .Все пак имаш доста опит .Аз обаче реших да изпробвам на собствен гръб какво ще се случи,ако известно време намаля храната и после продължа с цикленето.Може и да си удрям главата в стената Cry,но ще поема този риск.Е,човек е добре да се учи освен от своите и от чуждите грешки.Ако сгреша,поне другите няма да правят същото като мен.Каквото и да стане ще го споделя тук.Ще се радвам да разискваме newsm10
 margita  Hug

# 87
Анастасия: абсолютно съм съгласен че човек сам трябва да изпробва и да направи своите изводи и заключения. Все пак при наличието на толкова изпробвана информация би трябвало да се подходи и малко "стратегически", а не импулсивно. Много хора(реално за мен всички) регистрират бърз ефект от цикленето според Ори, понеже няма как да е иначе - това е естествен, разумен, реален, интуитивен подход, подчинен на нормалните функции на нашето тяло. Получава се без усилие и напълно логично.
Проблема (особено на жените) е че ентусиазма се превръща в мания за бързи резултати. Нормално е по принцип, така сме устроени, да харесваме хубавото, хармоничното и да се чувстваме добре в собствената си кожа. Но да топиш мазнини е процес подчинен на законитена обмяната. Не можем безнаказано да ги прекрачим. Има лекарствени средства и стимуланти с които буквално за часове се гори тегло, но и риска е огромен. Предимството на Ори е че всичко се получава без вреда, а обратното - само полза.
Различните схеми на плодолечение, гладуване и т.н. залагат  повече на undereating-a. Дни наред се яде под нормата. Не може да няма ефект, но след това е много трудно да се овладее ритъма на ядене/неядене. Всички се втурват яко да плюскат и то най често боклуци. Затова практикуването на Ори е най лесния метод на адаптация.
Освен това Ори е метод на борба-оцеляване или реалното ежедневие. Различните диети тип калорийна рестрикция са обвързани с доста изисквания. Аз лично не обичам напъните, болката, лишенията, а предпочитам вечер заслужено да пирувам с кеф.

Успех!

# 88
  • Пазарджик/Лондон
Добро утро  Hug!

Това  в средата на масичката не знам какво е, но ми прилича на нещо, което може да опитате на вечеря Joy.

Анастасия , кога заминаваше за Боровец?Сигурно е много хубавко там, хладец Heart Eyes.

GEORGIO , винаги ми е приятно да чета как описваш режима - и да не съм на него, ще ми се прииска да го почна Joy.Наистина страхотно обясняваш същността му и ползите от него.Странно, когато мъж каже нещо, което важи само за жените ,ме дразни, в твоите постове не е така  newsm10. Е такива сме си - искаме всичко и то веднага Joy.

margita ,да, много се е променило на Каваците, има много нови хотели Wink.Много хубавко , че си си намерила компания  Hug.

mery_79 , още ли си на 90- дневната?Или правиш почивка , докато си при мама Heart Eyes.

Jerry F , вярно, хубавко щеше да се получи да врътнем по едно- две коктейлчета на морето Flutter.Е, пропуснахме, може да наваксаме в Пазарджик Wink.И мен ме е страх от бездомни кучета, иначе по принцип домашните много ги харесвам.Ама сега вече и от домашните ще се страхувам Rolling Eyes.

Катето се държа геройски вчера - то ваксината против тетанус аз й я направих, че моите колежки не искаха да я боцкат Wink.Противобясната в инфекциозно отделение й я направиха, утре е следващата, тя се прави по схема в продължение на месец, общо 5-6 пъти ще я боцкат Катето Cry.Ей това му е неприятното на цялата история - раната не е нищо, просто отпечатък от зъбче, ама много боцкания Sad.То тя нещо се разкашля, дано не се разболява, че няма да могат да й направят другите ваксини Rolling Eyes.Каката и тя нещо гърло я боли, може и от смяната на климата да е - нищо им нямаше на морето.Вчера ги заведох при личната, според нея няма причина за тревога - на Катето изписа сироп за кашлица, на Ели - таблетки за смучене и това е засега, надявам се да им мине бързо Praynig.

Ние с таткото засега сме добре Laughing.Нещо навика Катето рано-рано, ще я води у баба й Thinking.

На работа съм днес, втора смяна , от 13 часа.Ще се запознавам с пациентите Joy.Утре съм нощна смяна, добре трябва да ги разуча Joy.

Кантарчето 65.600 показва, малко повече от вчера, ама аз съм си виновна Embarassed.Пия кафенце, за по- късно имам праскови, ама мнооого са големи Rolling Eyes.

Ами това е, ако успея по- късно пак ще се включа.

Пожелавам ви приятен ден Hug   bouquet Hug!

# 89
Здравейте   bouquet

И след толкова хубаво кафенце, на страхотен фон и аз да се постарая  Laughing

Мери, значи си при мама, и и аз към края на седмицата ще пътувам  Hug

Анастасия, да, наистина аз уважавам лечебното гладуване и плодолечението, но определено не е моя територия (не е за хора със слаби нерви  Joy та аз съм способна да направя скандал ако съм гладна  Joy) Чела съм за режима в заведенията на д-р Емилова, е само това не ми е ясно, как персонала се справя с капризите на толкова гладни хора  Joy Но предполагам си отишъл там с ясна цел и много добре знаеш на какво си обречен newsm78

Марго,  още ли си опускарче. Спасението тези дни наистина е на басейните. Една комшийка ходи, или поне миналата година ходеше на Дианабад, нещо го гледам от автобуса, много мизерно ми изглежда  newsm78

Georgio, радвам се да те видя  Grinning

Аелис, браво на Катето, тя е голямо момиченце  Heart Eyes Така, навремето, една моя приятелка не искаше на Пепи инжекции да бие, защото много си го харесваше.
О, ти веднага на работа, не си ли остави някой ден за свикване и настройване Joy
Сутринта слушах, нещо и при вас не е добре положението с финасите  ooooh! То за най-важното - здравето няма, пък аз за науката ще искам.
Е сега, като идвах видях около нас една маршрутка София- Пазаджик, ще трябва да поразуча положението, аз от 1 до 13 септември съм свободна от всичко и от работа, и от мъж  Joy

Мислих да ходя да тичам, но в 6.00 се отказах, просто се обърнах на
другата страна (биричката снощи беше виновна  Blush Embarassed Crazy), то не ми е и ден за тичане, нещо от Синди правих  Flutter
Днес и утре съм на работа и съм в отпуска, то няма какво да се радвам,
че тази зима ще съм си в една голяма отпуска.
Само се чудя как с един указ още не са ни закрили. И всичките тук седем хиляди  дружно да сме на трудовата борса
Аз с тези разсъждения съм за един друг форум – бългериансайънспроблемс,  не за тук  Joy

И биричка, и аз веднага станах 57,7  Crazy Край, стягам се, ама на тази жека направо си влече към бирата

Хубав ден, момичета Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт