Отговори
# 60
  • Sofia
Честит имен ден на всички именници! Със здраве да си носите името! Мечи, специални целувки за теб!  Hug Grinning

Стискам палци за Дидето и малкия мъж, както и за всички болнички!

Аз леко се поболях. Вече 10 дни си покашлям, не се чувствам зле, като изключим първите 2 дни и загубата на гласа, но след като онази нощ изобщо не можах да легна, защото се задушавах, отидох на доктор. Правиха ми снимка - двустранен тежък бронхит  Shocked Честито! Сега се тъпча с един гаден антибиотик и още 5 неща и проклинам гадните вируси  Twisted Evil

При нас нищо ново, затова не пиша, ама чета! Редовно и задълбочено!

Heart Eyes за всички!

# 61
Eхеее, имам честта първа да поздравя нашата Лисичка за помъдряването й  Party
Фоксунке, ти си един от най-позитивните и силни хора, които познавам. През идната година ти желая безброй поводи за радост, приключения и верни приятели! Здраве и щастие на теб и хората, които обичаш!  Hug

А подаръкът ми към теб е и пожелание в най-скоро време късмета да ти се усмихне и да пиете коктейлче с Боби на моренце:

Креми, гоката принцеса-Ванеса! Каквато е нежничка и фина, представям си какво е чудо, ако не яде  ooooh!Особено за бабите, те нали все са притеснени: а. детето на всяка цена да си изяжда всичко и б. да не настине  Rolling Eyes Но съм сигурна, че това е нещо безобидно, което ще отшуми съвсем скоро. Прегръдки  Hug

Коте, уф и антибиотик, казваш... Няма по-тъпо нещо от това да си болен през лятото (не, че зимата е хубаво, ама някак си е по-уместно). Дано бързичко ти минава и на теб  Hug

Теди, и на мен за срещата ми е по-удобно като че ли в края на август.  Peace

# 62
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ФОКСИ!!! Много здраве, щастие и любов за теб и всички, които обичаш!!!

Диде, виждам те на балкона, как сте?

# 63
Здравейте,милички Hug

Скромна почерпка по случай 29-ия ми рожден ден:

Марте,изобщо не помъдрявам да ти кажа Laughing Нито пък съм силна,но е добре,че изглеждам такава в очите на хората Mr. Green От година на година все повече изпростявам,обаче няма как да не ти благодаря за пожеланието и хубавите думи Hug Няма шанс да се случи "така съкровеното ми желание" ooooh! ,ама нали знаете,че при мен надеждата винаги умира последна Laughing

Видях новата лентичка на Дидето и много се изкефих Hug

# 64
Вержиии, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, скъпа! Бъди много здрава, все така красива и никога не спирай да зареждаш близките си с положителната енергия, която блика от теб!!!

# 65
Вержи, честит рожден ден!!! Пожелавам ти щастие, късмет и много любов  Hug

На всички именници, честит имен ден на патерици. А за Илиянка специално-леко раждане.
Мечи, какво става с Петя? Гледах, че са били в Испания, но напоследък не съм я мяркала по форума. Да и предадеш много поздрави.

За националаната среща пасувам, защото в момента уреждаме морето и се очертава живи здрави началото на Август да топнем гъзето.

Дидето да се разпише!!!! Как е малкият мъж Стаси?

Дани, а Алекс как е? Премина ли гадния вирус?

Инче, много гадно в тия жеги и бронхит. Дано бързо се възстановиш и Венци да се опази.

Бисе, добре че сте отишли на доктор и ще вземете мерки отрано за на Михале крачето. Надявам се този проблем скоро да отшуми при вас.

# 66
  • София
Вержи, честит рожден ден!Бъди винаги така усмихната, много да се грижат твоите момчета за теб!

Деси, Алекс е по-добре вече, сега започваме да се храним.Вие къде решихте да ходите на моренце.

Бисе, добре че наистина сте отишли навреме на доктор.
Инче , съчуствам ти с този бронхит пожелавам ти  скорошно оздравяване.
И аз няма да се включвам за срещата , защото се очертава към 21-22 да ходим на Реденка или някъде другаде с кумувете, а после мисля един релаксиращ уикенд без деца с мнoго масажи и глезотийки. Mr. Green

А, Петя(мама Пети) на Варна ли замина, че не се е мяркала?

Последна редакция: ср, 21 юли 2010, 10:41 от larakroft1

# 67
  • Пловдив
Здравейте аз малко се включвам май само като имам въпрос, но моля да бъда извинена. Та този път въпросът ми е към мамите от Пловдив малко сме на гости тук и искам да знам къде има заведение с детски кът за нашите деца? Много ще съм благодарна за отговора. И между другото Elfita онази вечер те видях във Вис Виталис но не посмях да ти се обадя.

# 68
ВЕРЖИ ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,БЪДИ ЗДРАВА,ЩАСТЛИВА И МНОГО ОБИЧАНА!!!

# 69
Фокси, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
Желая ти на първо място да си здрава, много усмихната, щастлива, обичана и много да те слушат тримата мъже в къщи!

Мечи, приеми макар и със закъснение моите поздрави и най-добри пожелания за именния ти ден!  smile3525

# 70
  • Пловдив
Вержи,честит Рожден Ден!!!                                   Очите ти от щастие да греят,
                                                                                                                               в сърцето ти любов да затрепти
                                                                                                                               и всички птички на света да пеят,
                                                                                                                               защото днес празнуваш ти!

Здравейте аз малко се включвам май само като имам въпрос, но моля да бъда извинена. Та този път въпросът ми е към мамите от Пловдив малко сме на гости тук и искам да знам къде има заведение с детски кът за нашите деца? Много ще съм благодарна за отговора. И между другото Elfita онази вечер те видях във Вис Виталис но не посмях да ти се обадя.

Меги,защо не ми се обади-ти пък чак да не посмееш

открит детски кът-ресторант Острова на гребната база-детския кът е тип градинка-люлки,пързалка,пясъчник.Удобството е,че има маси точно до детския кът-може да си стоиш и наблюдаваш чавето.Но иначе детския кът не е кой знае какво
                             Сентрал парк 2 на коматевския възел-детския кът е по-отделен т.е не е до масите,но е доста добре поддържан

закрит детски кът-ресторант Гладиатори на бул Южен срещу Била

Последна редакция: ср, 21 юли 2010, 13:38 от Elfita

# 71
  • София
Вержи, честит рожден ден!!!
Да си здрава и щастлива и мъжете около теб да ти носят само радости!

# 72
Вержи,честит рожден ден.Цялото щастие на земята да ти се стовари на главата(чак да се чудиш какво да го правиш.)Целувки и прегръдки от мен и Маги.
Ама ти си била в дупка,бе душа,то затова ти е било черно пред очите и киселко.Спокойно всичко ще си дойде по местата. Heart Eyes

# 73
Вержииии,честит рожден ден, мила! Много здраве,късмет и сбъднати мечти ти желая.А за любовта от тримата ти мъже съм сигурна,че ще я имаш.  bouquet Hug

И свекър ми има рожден ден днес.Все хубави хора.

Мечи, честит имен ден на патерици!Много здраве и леко раждане и едно пухкаво и здраво бебче ти желая!  bouquet

# 74
Вержи,честит празник! Пожелавам ти само радости и здраве!

Мечи,и от мен на патерици,ама да си жива и здрава и по-леко да минат оставащите броени седмици до щастливото събитие!

Общи условия

Активация на акаунт