Отговори
# 390
  • в сърцето на един мъж...
Мамо Зари, ще намерите правилното лекарство. При тези проблеми много трудно се уцелва дозата, но става, няма да се предаваш Hug

# 391
Еххх, момичета, засрамихте ме на ранина  Blush

Силве, Биси, Миленка, Фокси, Мамо З, Гал много, много ви благодаря за милите думи и подкрепата. Страхотни сте!   bouquet

Мамо З, ако щеш ми вярвай, но вчера заспах точно със същите мисли в главата. Явно сме една порода с теб  Hug Мислех си, че решим ли се да вземем М. никога, никога повече няма да мога да отида да видя другите дечица без да се чувствам гузна и без да ми се зададе негласно въпроса: "Ама защо не аз? Аз по-лош ли съм?". И ще са прави донякъде. Още, когато започнахме да работим с този дом преди време, границите бяха първото нещо, гкоето наложихме - аз съм твой приятел и те обичам, но няма да живеем заедно, ще ти помагам и напътствам, но имам свое семейство и деца. И някак всичко си дойде на мястото. А сега аз оплесках нещата. За щастие гледам преди да вземем окончателно решение това да го споделям само с вас и добре, че сте вие! Утре отивам да видя детенце и да говоря с директорката и тогава мисля, че ще стане ясно какво ще се случи.

Биси, успех, миличка! Аз искрено вярвам, че всичко ще се нареди по най-добрия начин.  Hug

Добре дошла на новата Мама на трима!   bouquet

Тази сутрин вместо с кафе искам да ви почерпя с една любима песен на Green day

Весел ден, момичета!

# 392
  • Пловдив
добро утро

Марте,имаш голямо сърце.Нека да се случи най-доброто  Hug

Последна редакция: пт, 06 авг 2010, 09:28 от Elfita

# 393
Добро утрооо  Whistling

и добре дошла на новата мама на трима  Hug Разкажи повече за вас  Simple Smile Откъде си, как се справяте ? Много питам, ама...  Blush

Червеношийка, а ти как си, как се справяш сама? дано поне с отбиването да имаш успех  Confused

# 394
 Добро утро и от нас!   bouquet

Gall78, няма нищо, питай колкото си искаш!  Hug
 Ами аз се казвам Деметрия, накратко Деми. На 33 съм. Женена съм от 8 години. А от година и половина си имаме три прекрасни, но и непослушни дечица.
 Живеем в Южна България.
 В отглеждането не мога да се справям сама, затова ми помага най-вече майка ми. А когато се приберат от работа и мъжа ми, и баща ми.
 Иначе ни е доста трудно, особено сега, когато вече ходят. Преди не ни беше толково трудно.  Whistling

Е, това е от мен за сега. Чао и ви пожелавам прекрасен ден!  Hug

# 395
Здравей, Деми, и от мен! Добре дошла в нашата дружина   bouquet

Момичета, и аз съм на вълната на Алхимикова - в сряда се видях с двамата лекари, които трябва да ми правят секциото... Уж трябваше да се разберем за датата, ние с Велин да си изберем между две, но в срайна сметка ме отрязаха, планирали ме за едната и това е, не искат да я сменят  #Cussing out Става въпрос за два поредни дни, не е да кажеш много да се забавим и това да е причината... Просто ме дразни отношението, не съм очаквала, че така може да стане. Чувствам се като изоставена, ако си беше моята лекарка нямаше да е така. Сега мисля като някоя средностатистическа кифла (което много мразя да правя) да и звъня по време на отпуската и и да и мрънкам да се разправя с тях  Sad

Хубав ден на всички, оплаках се и аз, сега ще взема да посвърша нещо из нас, докато не ме е заболял и крака и да се вкисна тотално.

П.С. Благодаря ви за комплиментите за снимките  Blush поне видяхте как изглежда женски хипопотам на средна възраст в рокля в цвят фуксия  hahaha

# 396
Миме, Мечи, тези вашите доктори ......  #2gunfire
mama_na_trima, добре дошла! Браво на теб, на 33 и вече с 3 съкровища! Грижите сигурно са много и сигурно ти е трудно, но пък ще си ги отгледаш наведнъж, както се казва "С един удар-три заека"  Wink  Hug
Марте, каквото и да стане, знай, че имаш нашата подкрепа, особенно за такава благородна кауза! Ти си прекрасен човек и това си личи по делтата ти.
GALL78 , справям се чудесно за сега. Когато се наложи мама и татко помагат, колкото могат и така. Иначе ми е спокойно, което е най-важното. Аз в последно време много се бях изнервила и сега се чувствам като на релаксираща почивка - само аз и детето. Няма мъже да ме ядосват, няма баби и т.н. Чак ми е гузно, че така усещам нещата. Почнах пак да се питам, дали изобщо обичам мъжа си след като ми е така добре като го няма?!  Sick Това ме обърква тотално, почвам да си ги наслагвам едни тъпи мисли и да се навивам, че сигурно трябва да се раздрелим и т.н. Може би и защото се виждаме всеки ден по Скайпа, не ми става мъчно, даже успяваме да се скараме за някоя глупост пак.  ooooh! Кажете луда ли съм или какво, наистина имам нужда от странично мнение.

# 397
 Благодаря ви много, момичета!  Hug  bouquet

# 398
ПЕПИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Да си жива, здрава, щастлива и обгрижвана, нек зло да те забрави! Много да те радват и слушкат Ачко и тати!

Добре дошли на новите мами - Ани и Деми! Пишете по-често, при нас е много готино!  Hug

Марте, сигурна съм, че ще вземеш правилното решение! Ти си страхотна, свалям ти шапка!

Мечи, не се ядосвай, когато е писано, тогава ще стане. И аз много се дърпах и тръшках, че Заринка е родена в петък 13-ти, но сега не съжалявам, голяма късметлийка е.

Доне, незнам какво да ти кажа, ти най-добре усещаш нещата. Не бързай, премисли добре, може да ти залипсва след 2-3 месеца  Rolling Eyes

Малко снимки от нас, че отдавна не сме се показвали:  http://www.facebook.com/dideroncho#!/photo.php?pid=469518&id=100000018300234

Вержи, можеш да си вземеш една снимка на Зари от фейсбука!  Peace  Hug   bouquet

Последна редакция: пт, 06 авг 2010, 12:04 от dideroncho

# 399
...Кажете луда ли съм или какво, наистина имам нужда от странично мнение.
Луда си, но не си сама  Laughing Много сме с тази диагноза, с подобни размисли и страсти.  Hug Това, което искам да те успокоя обаче, е че по-свестен я намериш, я - не. Те свестните не стига че са кът ами и все някакви кляфки се уреждат с тях.  Whistling

# 400
...Кажете луда ли съм или какво, наистина имам нужда от странично мнение.
Луда си, но не си сама  Laughing Много сме с тази диагноза, с подобни размисли и страсти.  Hug Това, което искам да те успокоя обаче, е че по-свестен я намериш, я - не. Те свестните не стига че са кът ами и все някакви кляфки се уреждат с тях.  Whistling

...а и по-добре познатото зло от непознатото, дето се вика  Wink Laughing

# 401
Калинче,един мъдър човек,с когото работех,ми обясняваше,че мъжете,когато са в работната си среда или сред приятели по купони,се представят като пауни с разперени опашки,с много предимства и качества,а вкъщи,за жените си,са просто едни пуяци с безцветно оперение.... Laughing

# 402
Пате как е хавата при вас? Слез малко от балкона и напиши два реда! Simple Smile

# 403
  • София
Добре дошли на новите мами и да пишете повече! А и снимки да пуснете Simple Smile
Диде, много са сладки и двамцата! И какво за петък 13, ааа Simple Smile Виж какви са ни хубавици Simple Smile
Ей, Фокси, забравих за снимка, а Мишката е с обелен нос - не е за фото сега.
Марте, страхотно е, че има хора като теб! И аз съм се замисляла, но все си го представям в бъдещето и си оставам с мисленето, докато ти правиш истински благородни неща! Супер си каквото и когато решиш.
Мечи, и теб ли те разочароваха предфинално. Не се ядосвай, може да  за добро, но като средностатистическа кифла или не що пък да не звъннеш - явно всичко е бизнес, а ти си плащаш достатъчно за да се почувстваш комфортно.
Доне, какво да ти кажа - и аз с чувствам страхотно, когато по някаква причина оставам за дни при майка ми без Евгени, но не се задълбавам в разсъждения (за всеки случай)
Дорабела, не съм ли се отчела - термин 21 януари и почти сигурни сини гащи Simple Smile. То ми се струва едно далечно и почти нереално, та сигурно затова съм пропуснала.
А като стигнах до отчета днес бяхме на консултация - 82 см, 11,800 кг, вашите сладури колко са?

# 404
  • Пловдив

А като стигнах до отчета днес бяхме на консултация - 82 см, 11,800 кг, вашите сладури колко са?

80 см на 10 900 гр

Общи условия

Активация на акаунт