Лятна количка тип чадър от Джъмбо?

• 18 786
  • 42
  •   1
Отговори
# 30
Не е кошница а столче и срока е 3 години-разбира се никой не може да ти забрани да го ползваш и след това но не мисля че някоя мама би го купила след като прочете написаното на самото столче.  Peace

# 31
  • София
Хайде да побутна и аз темата, че си търся лятна количка хем да е лека и да се сгъва като чадър, хем да има легнало или полулгнало положение на гръбчето, че сме още много малки. Имаме си комбинирана количка на Чиполино,от която съм доволна,но като отидахме на море ни зае целия багажник на колата. Сега ще си купя лятна, защото септември пак ни предстои почивка и ми се иска този път да ни е по комфортно в колата.  Така че ако някой може да ми препоръча такава количка ще съм благодарна.
Тези споменатите в Джъмбо имат ли легнало положение на гръбчето?

# 32
  • София
Количката от Джъмбо няма положения за гръбчето

ние сме с такава количка - много съм доволна от количката много здрава маневрена  лека удобна но е за по- голямо дете   след годинка това е мое мнение

# 33
привет !
аз мисля да си купя такава количка от джъмбо , без положения на гръбчето. моето дете е на 1г и 6м и вече яко отказва да се вози в количка./ и ще я ползвам само при далечни разходки като се измори да седне и да се повози/. те са с нещо като презрамка, да се носят сгънати през рамото, само не ги знам колко кг са. предишната ни лятна количка беше  хаук турбо - изключително маневрена количка, с голям багажник, 4 положения на гръбчето, всичко , от което имаш нужда НО БЕЗ БОРД, така и не свикнах с това. и както казах малката като не иска да сяда в количката и започват едни извивания, едни мрънкания, едни мостове и не мога да я накарам да седне. е, успявам, но с мъка. имала съм възможност да бутам  за 2 дни moni motion, не е лоша, но е по "кекава" , или поне тази беше. има борд, и  положения на гръбчето. не е лоша , и е на промоция в момента. но хаука беше мноого по стабилен. и е с механизъм на спускане , а не е с връбчица и стопер . дано съм помогнала

# 34
Количката от Джъмбо няма положения за гръбчето

ние сме с такава количка - много съм доволна от количката много здрава маневрена  лека удобна но е за по- голямо дете   след годинка това е мое мнение
   абсолютно съм съгласна  lovekiss lovekiss

# 35
от джъмбо има и едни венус , те са 70 лева и си имат всичко, и пълно легнало

# 36
# 37
http://prodavalnik.com/kolichka-hauk-i13304681  ето един хубав хаук, на много добра цена. а ако държиш на гумата на дръжката, имам една приятелка, нейното дете изгриза гумата, и си кара без / а друга си купи количка 2ра ръка без гума, и си заши една кожа и си я бута без проблем/

# 38
http://prodavalnik.com/kolichka-hauk-i13304681  ето един хубав хаук, на много добра цена. а ако държиш на гумата на дръжката, имам една приятелка, нейното дете изгриза гумата, и си кара без / а друга си купи количка 2ра ръка без гума, и си заши една кожа и си я бута без проблем/

Ако не забелязваш, тук се коментира определена количка. Не е въпроса да се предложат определени обяви от определен сайт  Whistling

# 39
# 40
здравейте и от мен.моята принцеса е на 5 месеца и  реших,че няма смисъл да взимаме скъпа количка за 1 лято само защото се надявам догодина да проходи  Grinning преди 2 месеца взехме лятна  количка от ДЖЪМБО за 70 лева с нея ходихме къде ли не все едно не е ползвана.много съм доволна и ако ми се наложи някога пак    ще   си вземем

# 41
здравейте и от мен.моята принцеса е на 5 месеца и  реших,че няма смисъл да взимаме скъпа количка за 1 лято само защото се надявам догодина да проходи  Grinning преди 2 месеца взехме лятна  количка от ДЖЪМБО за 70 лева с нея ходихме къде ли не все едно не е ползвана.много съм доволна и ако ми се наложи някога пак    ще   си вземем

Ти си мислиш, че след като детето проходи, вече няма да ти трябва количка?! Голяма заблуда!

# 42
  • София
Ако става въпрос за тези най-евтините на джъмбо, които няма и положения на гръбчето... намирам ги  напълно неподходящи за 5 месечно бебе.
Някои деца като проходят отказват количка, но много от тях продължават да ползват още не малко време, защото бързо се уморяват и ако трябва да минеш дълго разстояние или да се придвижиш бързо от т. а до т. б без количка си е мъка или трябва да носиш детето... Но ако количката излезе все пак здрава нищо не пречи да си я ползвате и след прохождането на детето.

Общи условия

Активация на акаунт