Дете.

• 1 193
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте! Не знам дали това е правилното място на тая тема, но трябваше да го напиша някъде. Много искам да имам братче или сестриче,родителите ми също искат. Но искаме да го осиновим, защото майка ми има здравословни проблеми. Проблемът е, че не знаем дали ще ни стигнат парите. Моля ви ако някой знае колко пари са нужни за отглеждането на ``съвременно`` дете на около 2годишна възраст да ми каже.

P.S. Майка ми не знае, че съм написала това тук- за това може да изглежда малко глупавичко.

# 1
Миличко един съвет от мене  Hugзабравете парите и раздавайте само любов на бебчето Там където има много любов ще има и много парички  Hug

# 2
Още една чаша вода в тенджерата със супа. Laughing
А сега сериозно: пари все няма да има, затова не се отказвайте, много е хубаво да имаш братче или сестриче, не се колебайте. Hug

# 3
Много. Обаче те се дават на няколко пъти,и това улеснява положението.

# 4
За подаване на документи за осиновяване - изследвания за спин и васерман ,бележки от психо и белодробен диспансер, съдимост, бел. от есграон че не си лишаван от род. права, от следствието ,че не си следствен не зная дали не забравих някоя бележка около 100 лв на човек
Още една чаша вода в тенджерата със супа. Laughing
А сега сериозно: пари все няма да има, затова не се отказвайте, много е хубаво да имаш братче или сестриче, не се колебайте. Hug

съгласна съм с теб лали.
Ако се намерят и добри хора да ти дадат и запазени детски дрешки (децата бързо израстват и  дрехите остават някои почти нови) и играчки.

Последна редакция: вт, 20 юли 2010, 17:52 от kmira

Общи условия

Активация на акаунт