Отговори
# 555
Здравейте Simple Smile аз съм от септемри09, но нещо по погрешка цъкнах на вашата темичка и се зачетох и ми стана много мило  Embarassed Blush
Съвсем скоро ще ви почне бебевалежа  така като ви гледам Crazy
Пожелавам ви на всички леко раждане, живи и здрави бебоци и много много да си ги обичате  Hug Hug Hug

# 556
Danielkka, честито на всички, празнуващи вкъщи!!!

Бъдете живи, здрави и много щастливи!!!

bouquet

# 557
Момичета, вие избрахте ли вече педиатър?

Аз още не съм и по-лошото е, че изобщо нямам никаква идея кого да избера  Sad

Моля ако някоя от вас знае добър специалист в района на Младост /София/ да ме посъветва.

Благодаря ви предварително!   bouquet

# 558
  • София
September 2010 , аз съм от Младост 3 и ми препоръчаха д-р Катя Иванова педиатър в  поликлиниката, но още не съмходила да се запиша. Нали трябвало да се посети бебето след раждането във вкъщи, тъй че ще трябва и това да се свърши.

# 559
Даниелка, много поздрави на майка ти и лично на теб за годишнинанта ви, бъдете много щастливи заедно години наред.

Момичета, имам един въпрос.
За пореден път ще кажа, че живея в София, а ще раждам в Плевен. Смятам след раждането ако дай Боже всичко е наред да стоя не повече от месец там.
Та въпроса ми е: като родя веднага ли трябва да си избера педиатър за бебето и ако го избера после как ще прехвърля бебето на друг в София?

Май въпросите са повече, но ще чакам някой ако знае да ми отговори.

# 560
Butlins,
тя не е ли общопрактукуващ лекар,
т.е. децата чакат едновременно с другите пациенти?

# 561
  • у нас
я да ви видя аз вас  Laughing
вие стискахте ли ми палци, а? Crazy
аз сутринта нещо нямах нет да ви мобилизирам, но се справих Peace
иииии 6 Peace вече край  newsm44 newsm44 newsm44 направо не мога да повярвам че ми остават само държавните Mr. Green имам чувството че слон ми е слезнал от гърба Mr. Green сега почивкаааааааа, гладене на дрешки, оправяне на бебешки кът Heart Eyes филми, спане Mr. Green

# 562
Ооооо  Shocked ,Danielka, каква торта само!!! Така ми се прияде, днес определено ще се ходи за торта. А на теб честит празник, още много дълги години семейно щастие и детски усмивки да ви радват всеки ден!

А иначе за болницата и в тази, в която аз мисля да раждам не искат нищо да носиш, освен документи и лична козметика, но аз ще си взема всичко необходимо, защото знам ли, я през нощта ще реша да се преобличам, я ще ми трябва лигнин или превръзки в неподходящ момент...То кърма, лохии, какво ли не... За мое спокойствие ще си взема по малко от всичко, пък и да не ги използвам в болницата нещата, със сигурност ще ми потрябват през първия час, в който съм в къщи, така че съм се подготвила.

Tommelise, Браво! Каква си отличничка  bouquet

Ох, аз да отида за торта ли  Thinking

# 563
  • у нас
Ох, аз да отида за торта ли  Thinking
мерси за поздрава  bouquet

аз в тез жеги много много не им вярвам да си купя, дори и че виждам как ги съхраняват. По добре си направи една Heart Eyes мога да ти дам 2 изпитани рецепти от готварския- страхотия Heart Eyes с тях качих повечето кг Joy

Даниелка честито ти рожден ден на маминка и годишнина. Още много семейни празници, много усмивки и любов Heart Eyes

# 564
Tommelise страшна си  bouquet разби ги за пореден път браво на теб! Hug

Danielkka на теб честит двоен празник  bouquet желая на цялото ти семейство много здраве, винаги да се обичате и разбирате и домът ви да ехти от детски смях Hug

хапнах една шоколадова бонбона във ваша чест, напук на диетата hahaha

# 565
я да ви видя аз вас  Laughing
вие стискахте ли ми палци, а? Crazy
аз сутринта нещо нямах нет да ви мобилизирам, но се справих Peace
иииии 6 Peace вече край  newsm44 newsm44 newsm44 направо не мога да повярвам че ми остават само държавните Mr. Green имам чувството че слон ми е слезнал от гърба Mr. Green сега почивкаааааааа, гладене на дрешки, оправяне на бебешки кът Heart Eyes филми, спане Mr. Green

Еее браво и честито на отличничката. Сега спокойствие и мисли само за бебето, а държавните - сигурна съм, лесна работа за теб Wink

# 566
# 567
  • у нас
akspet  пореден и последен  newsm44 newsm68

Gergan_ka няма да са много лесна, но все пак няма да е като да държиш 8 изпита  ooooh! за толкова малко време...по нарядко са Joy

даже успях да се запиша за държавен стаж Party започвам на 27,09 hahaha не ме питайте как ще се справям Whistling единия крак у нас и единия в болницата Crazy надявам се да е метод за бързо слабеене след раждане hahaha

# 568
Браво ,Tommelise  Hug

# 569
  • София
ilik123,ами няколко може да се причините но така и не рабрах!
Може да е било инфекци за това се застраховаха и ме държаха на АБ 7 дни както и малките до днес след раждането!
Може просто да е бил слаб мехура и да се е пукнал което било често явление при многоплодна бременност Rolling Eyes
Малките от днес са без антибиотик Simple Smile  Praynig
Ако всичко е наред утре ще им махнат и системите!
Вал е 940 гр. а Вики 1040 кг. Папкат  добре,захранват ги по малко но важното е ,че го приемат!

Общи условия

Активация на акаунт