Отговори
# 585
Благодаря Марини за пожеланията !!!!!

Аз минавам да ви почерпя        
и да ви се похваля с няколко неща
1- получих страхотен лаптоп за подарък
2- най-хубавия подарък на света  - комшииката ми роди сутринта момченце 2750кг  Ники се казва  newsm32 1stroller smile3504 Misc Baby Bottle
3- бяхме с Ивето на ортопед сутринта в ортопедията на горна баня при доктор Стефанов  newsm32 newsm30  мнооого съм доволна страхотен лекар  newsm10 Похвали ни ,каза че сме супер и че вече можем да сяддаме и да си стъпваме на крачетата .И Ивето е супер щастлива сега срещу мене седнала вече   Hands Clap lalalala

Jinanoel и  Myriam - честит рожден ден и на вас милички ! bdbaloni happy bd Да сме живи и здрави

Последна редакция: чт, 12 авг 2010, 12:13 от Excellent

# 586
  • гр.София
ЗДРАВЕЙТЕ.

честит празник на всички рожденички bdbaloni

Или_ НОИ изплаща майчинството!

sonya_yanchevaго е обяснила супер. Peace

Re: АПРИЛски бебчовци растат, а мамите им се веселят!
« #679 Четвъртък, 27 Май 2010, 08:53 »

с последния болничен се дава приложение 1 - ДЕКЛАРАЦИЯ за обстоятелствата за изплащане на парично обезщетение при бременност и раждане на основание чл. 50, ал. 1 и 51 КСО

http://www.noi.bg/content/laws/07/Pril.1.doc

Като изтече последния болничен се дава Приложение 2 -ЗАЯВЛЕНИЕ - ДЕКЛАРАЦИЯ за изплащане на парично обезщетение при бременност и раждане на основание чл. 50, ал. 1 и 51 от КСО за остатъка от 135 до 410 календарни дни, заедно с молба за ползване на отпуск и копие от акта за раждане.

http://www.noi.bg/content/laws/07/Pril.2.doc

След 410 ден - Приложение 3
http://www.noi.bg/content/laws/07/Pril.3.doc

МОМИЧЕТА,вашите бебета как спят?Мила спи по корем/тя сама се обръща/ или в някакви невераятни пози,като си качва крачетата на дървената страна.

Ще кача няколко снимки. smile3509

ЛЕК ДЕН НА ВСИЧКИ smile3525

# 587
Честит рожден ден момичета, бъдете много обичани, уважавани и щастливи.

# 588
Честит празник на всички рожденнички много здраве ,щастие и много бебешки усмивки!

# 589
Помагайте мами, моят Адриан му сълзи оченцето цял ден и има гурелчета, а педито не вдига тел. промивам с физиологичен разтвор, преварена вода и лайка и нищо. Тя ми беше казала едни капки ама хич не съм ги запомнила. Имали ли сте такъв проблем и как се оправихте ?

# 590
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ОТ МЕН Simple Smile МНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ   bouquet

JINANOEL пробва ли с кърма?

# 591
Помагайте мами, моят Адриан му сълзи оченцето цял ден и има гурелчета, а педито не вдига тел. промивам с физиологичен разтвор, преварена вода и лайка и нищо. Тя ми беше казала едни капки ама хич не съм ги запомнила. Имали ли сте такъв проблем и как се оправихте ?

Ние бяхме  така миличка . Найстина опитай с кърма по една две капки или на нас ни изписаха гелче което пак се капе по две капки 3-пъти дневно казва се КОРНЕРЕГЕЛ 5%  Hug

# 592
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
Честит рожден ден на Excellent и Jinanoel, и благодаря за поздравите на останалите

да почерпя и аз за днешния ми празник - ставам на 29

и малко за разхлаждане

моята бебка е добре, миналата седмица започнах да й давам сок от изцедена ябълка - ние сме на гости на село и ябълките са от градината, а тази седмица вече й давам всеки ден на храненето след обяд плодово пюре - по няколко лъжички увеличавам всеки ден, много го харесва
вече яде кърма само веднъж на ден и при това малко, останалото е адаптирано мляко -  за това реших, че по-добре да започна и с малко плодови пюрета, може би след месец - като наближи 5-тия месец ще почна да й правя и пюре от картоф

вече се смее и пее на играчките, ето я и нея - малката Анна
http://www.facebook.com/photo.php?pid=30994815&l=4335437ca3&id=1428293976

# 593
  • София
МНОГО ЗДРАВЕ НА ВСИЧКИ  Hug

# 594
  • последна надежда
Еха много рожденници днес!

Честито на Myriam, Excellent и Jinanoel!

inanoel И Марк на два пъти беше така. По съвет на педиатъра капвах Тобрекс 3 пъти по една капка и се оправи. Преди това пробвах с кърма, но не се изчисти.

Снощи Марк заспа в 2ч. Незнам какво му стана на това детенце. Кърмих, люшках, друсах, изкарвах на въздух, пусках бял шум, мазах зъбките с гелче..... Накрая му облякох лятно чувалче за сън и го сложих в зимният кош на количката (това за да му е тясно и да не може да се върти), поставих коша върху креватчето и люшкам  ooooh!. Заспа малко преди да се напишкам, че то не бяха ромон на поточета и вълнички на моренце. В чудо се видях.

Момечета чудя се дали да сваля нивото на легълцето. Той постоянно се набира на горе и се опитва да се изправи и почва да ме хваща страх. Но пък ще ми е неудобно постоянно да се навеждам  Thinking. С това повръщане сменям чаршафи по два пъти на ден и няма да ми е много удобно. В голяма чуденка съм.

Иначе добрата новина е че вчера за първи ден бях без температура  newsm44. Остна само кашлица и много дрезгав глас или по точно липса на глас. Но и тях ще ги преборя.

# 595
Честито на всички празнуващи днес  Hug и благодаря за поздравите и за бързите отговори.

Да се отчета и аз, че бая отдавна не съм писала. Захранихме се преди седмица и половина с картоф, а от 2-3 дни хапват картоф+морков. Педито каза първо пюре после да цокат... да ама не искаха си децата да цокат първо и това е. След 2-3 дни си хапваха повече и повече пюре и сега в 11ч. хапват само пюре. Харесва им, даже на госпожицата повече и харесва да яде с лъжижа вместо да цока  Mr. Green Качих снимка как са се омазали до ушите  Simple Smile

# 596
  • Бургас
Честито на рожденичките. Бъдете задрави, щастливи и много обичани   bouquet  bouquet  bouquet

# 597
  • Варна
Честит рожден ден на Jinanoel, Myriam и Excellent! Пожелавам ви да сте живи и здрави и да ви се сбъднат мечтите.  Hug

Excellent, специални целувки на теб и на Ивето. Направо ме изстрелваш в небесата с комплименти.  Hug Hug Hug

Моят Страшко от много време прави опити да се обърне по корем, но вчера за първи път успя съвсем самичък.  Party Водихме го при заместник педиатър, че нашата я няма месец за да ражда и тя ми ги наприказва едни глупости и ме изпрати по живо по здраво с една рецепта с лекарства. Аман от тези педиатри!  

Немога да повярвам това детенце как започна ей така да суче без протекторите. Изобщо нямам никакви проблеми. Даже не се налага да му подавам гърдата - само го приближавам и си захапва самичък все едно го прави това от както се е родил.  Joy baby_neutral А колко много го пробвах преди това.  Crossing Arms

И ние се гласим за почивка на планина, но чак септември.

# 598
  • София
Честито на рожденичките ни Myriam, Excellent и Jinanoel  Heart Eyes Да сте живи, здрави и щастливи  Hug

Excellent честит лаптоп, а и другите неща не са за пренебрегване Wink Явно много си слушкала, щом получаваш толкова подаръци  Mr. Green
Myriam много е сладка Анна.
deni 1971 за спането - Али за сега само се върти в леглото. Вече прави полукръг  Laughing
iveeeta - али като повръщаше много в началото я слагах да спи върху подложка -отгоре е като чаршаф,  долната страна е найлон, а по средата като дунапренче/ако мислиш, че ще ти свърши работа аз имам две и мога да ти дам едната/ и така не сменях чаршафа.
Хубав ден

# 599
здравейте много сте изписали и аз още нямам нет само правя проверка как сте. Честито на всички празнуващи надявам се скоро да се завърнем с моя ревльо при вас. Hug

Общи условия

Активация на акаунт