http://www.youtube.com/watch?v=VPOF7nlVWaY
Просто е ужасно

Кърмата ми доста намаля от два дена сега малката яде от двете гърди на едно хранене
,но почнах да пия лактогенен чай и сега си сипах една биричка
за по-добра лактация

На каката не съм давала вода до 6-я месец, но това бебе пие с удоволствие и съм в чуденка дали постъпвам правилно. Наддаването му през месеците е: 1м + 2 кг; 2м + 1 кг; 3м + 700 г; 4м + 700 г.
Редувам гърдите, защото явно не се наяжда от едната вече. Сукателният рефлекс на бебето гледам да го задоволявам аз, но той захапва и пуска, захапва и пуска - реакция като при празна гърда си мисля. Вечер при приспиването нервничи, спи 2 мин. и се събужда многократно. Накрая вече след многобройните ми опити да го приспя, давам да се напие с вода, след което се успокоява и заспива продължително. Явно така ще е при нас, ще си пийва вода в жегите, пък и след месец ще се захранваме и така или иначе ще давам и вода. С наддаването е добре досега, но не е пил вода, както последния месец, а и не съм му предлагала почти. Та ще видим на следващата консултация дали ще е добре и как се е отразила водата.
Мъжът ми и брат му са това, да не си помислите друго.
Благодаря за комплимента и непременно да се обадиш, ако се засечем пак. 

може и аз да се пробвам. А на Ники е нормално да му е трудно в този момент, но ще премине когато свикне с новата обстановка

. Засега не протестира. Явно още й е интересно. Холът ми стана гъз връз глава и крак в уста - кошара, люлка, кошче, 2 малки столчета на каките, ама както казва майка ми - да не сте се размножавали толкова, к`во се жалиш.