И ние бяхме така при 2рия прием на ваксините - добре ги понесе но после ден и половина беше с Т. Спокойно!

.
Ние днес ставаме на цеееели 4 месеца
Честита месечинка и на Карина,Елия,Радостин и Леонора.
Янито е вече 6600 и 63см.
и за подарък малко раничко, но купихме столче за хранене Чико Поли
В Хиполенд се запознах с наша съфорумка и сладкия и син Валентин, която обаче не пише във форума, но чете. Аз вече съм споменавала, но пак да кажа, че на моя главичката е крива и също си върти главата на една страна като е прав. Не постоянно, но предочита да я държи на ляво. Днес пак питах, заха, че няма проблем и след време ще се оправи. По-точно като започне да седи.
)
пусти му ваксини
използвах и едни лентички Кул пач (kool patch), незнам дали помогнаха или не при свалянето на Т но на денисчо значително му олекна кат му лепнах една на челцето, забелязах как спря да мрънка, имали някакъв охлаждащ ефект 
Сменям НАН с ФРИЗОЛАК има ли доволни и недоволни???? така де само вечер ще му давам веднъж 120 мл АМ, през останалото време кърма
Бебко също се беше изпъпчил заради горещините но се оправи с едно мазане с кремче срещу подсичане. 

И все пак пак ще я почвам , че имам да свалям още 6 килограма, а на 4 септември сме на сватба а трябва да си купя нещо по- така... без да ми виси шкембето:blush:
Аз очаквам включване довечера... vk23, засега мисля да захраня с готова кашичка, но не съм решила окончателно дали ще е кашичка или заленчуково пюренце. Имам една книга за храненето, в която също се препоръчва да се започне с нещо готово и по нататък, ако искаш вече ти да си ги правиш.
vesi_mesi, мислех за Дюкан, но на срещата ти спомена, че била вредна за нещо и затова се отказах. И да не съм чула, че не изглждаш добре или нещо ти виси...
Изглеждаш чудесно