Отговори
# 540
  • София
Малеее, тая мойта си изяде чорапа. Свалила го и го набила в устата, докато майка й ръси мозък по форумите.  Embarassed Embarassed  Embarassed

Joy Ами така е - като купувате толкова сладки чорапки...  Grinning

Момичета, благодаря за отговорите  Hug Ще продължаваме така и дано и при нас се отвори както при megan@  Peace

Нещо много от редовните мами се загубиха... Дано са добре и са на почивчица някъде. Ние септември заминаваме за Созопол - нямам търпение вече  Party

# 541
  • Sofia
iveeеta не я жали майка ти. И да ти се обиди, ще й мине, ти се възползвай от нея, че децата ти имат нужда от ЗДРАВА майка, а не от развалина.  Особено като нямаш човек до себе си, на който да разчиташ.
Малкият ми мъж продължава да се киселее. Днес след обяд се кандърдисвахме да ядем 1 час. То не бе рев, не бе чудо. Яде му се, спи му се, ама нито едното, нито другата прави, а се дере. Съседката все ме пита кой реве у нас, каката или мъника. Не й се вярваше, че тази пръжка има толкова глас.

# 542
Бумеранг, консултантки, ОК ли е да давам вода бебето на тази възраст? Ситуацията е, че вечер след банята изсуква едната гърда, оригва се, послед другата, после пак първата и т.н, но е много нервно, не заспива и тогава му давам вода, която пие жадно, след което се успокоява, суче още малко и заспива. След това спи по 6-7 часа. Притеснява ме, че сигурно приемът на вода е за сметка на кърма и дали нямам достатъчно кърма или бебето е по-жадно заради жегата.  Thinking На каката не съм давала вода до 6-я месец, но това бебе пие с удоволствие и съм в чуденка дали постъпвам правилно.  Наддаването му през месеците е: 1м + 2 кг; 2м + 1 кг; 3м + 700 г; 4м + 700 г.
Биби,   bouquet Надявам се да го посетим хотела някой ден.  Peace
от наддаването се вижда колко недохранено ти е детето, ама ще го умориш от глад значии  Joy
А сега сериозно- имаш чудесна схема на хранене с редуване на гърдите, която осигурява на детето толкова сукане, колкото то желае. Вероятно, докато се храни, не успява да задоволи сукателния си рефлекс и затова нервничи и пие жадно от биберон.  Дали да се дава вода на бебето е въпрос на личен избор на майката- някои предлагат шишето, други- гърдата, за да са сигурни, че бебчо няма да е жаден. От поста ти разбирам, че се колебаеш да даваш вода- така ли е? За да си спокойна, би могла да опиташ да не даваш вода, а да предлагаш на бебето да суче винаги, когато нервничи. То само ще покаже какви са нуждите му.

# 543
  • София
 Hug Минавам и да се обознача да не ви изгубя

# 544
Ето ме и мен Simple Smile
Благодаря на Мечо Пух за идеите за каши4ки Hug 4е аз тъкмо се каних да ви питам за някои видове млека,каши,пюрета..Но ето ве4е знам Лактана Био,и каши4ките им,4увала съм за Фризолак,ще разгледам и другите..А тук също съм си накупила пюрета и каши.Ивето оризовата каша я ядеше в на4алото,но не много, сега и омръзна нацяло и я спрях за сега.Днес купих оризова каши4ка с ябълка,мисля да пробвам нея след 1-2 дена.А ина4е пюре оризова закуска(Rice breakfast na Hipp) и харесва много Peace И да ви питам аз също се стремя да карам по ред зелен4уците,ама то няма много с по 1-2 зелен4ука,освен картоф с морков..така като ги гледам ,пове4ето са с пове4е зелен4уци.ама гледам да ги подбирам и си направих някакъв ред и засега вси4ко е нормално.
за зъбките-и ние сме така,от време на време ни мъ4ат и мажим с едно гел4е  Hug засега се изтрайва,ама май не е запо4нало сериозното пробиване на зъб4етата:)))
Биби,много се смях за 4орап4ето  Mr. Green
И аз трябва да взема някаъв плажен лосион или мляко за Ивет,4е мсилим да отско4им до морето за малко като сме в Бг    Laughing

# 545
Здравейте момичета и бебоци Mr. Green
Не съм писала скоро ,зашото много ме морят тези горещини и хич не ми се сяда на компа.Петьо е добре ,мъчат го зъби ,мажа с Калгела и това е .Буди се по 3 ,4 пъти на нощ  и иска да суче ,не толкова за да се храни ,а за да си начеше венците Tired Хубавата новина е ,че  утре двамката с Петранчето заминавме на планина за 5 дни ,дано там  да е по-добре ,след като няма да го мъчат жегите ooooh!

# 546
 smile3532 Биби ти ме разби

Ани 2002 кога ще иджате към БГ ? Хайде да спретнем едно виждане  smile3508

Какво става с тези срещи ? Хайде много сме несериозни  newsm11 smile3518  Хайде аз съм мобилна  newsm01  car003 ама май найстина в Борисовата се събираме повече мами  1stroller 1stroller 1stroller 1stroller 1stroller 1stroller 1stroller Искате ли в петък да се спретнем в Борисовата

Данче аз ти препоръчвам за зъбките ПАНСОРАЛ ГЕЛ на Ива много и помага

# 547
Excellent   ,с удоволствие,мила,но не съм от София..
Ще се видим с Поли засега  Hug имаше и други мами от Сливен,но не са се вклю4вали скоро време...

# 548
Excellent   ,с удоволствие,мила,но не съм от София..
Ще се видим с Поли засега  Hug имаше и други мами от Сливен,но не са се вклю4вали скоро време...

Sad   еееееееееееее жалко така ми се искаше да си намачкам адашчето и да те почерпя едно кафенце  Cry

# 549
Галя 5 - тоя Страшко ще го изям ,колкото повече расте толкова по сладък става  Crazy Mr. Green Да ви е жив и здрав !!!
Теди сп - честито ти христянче ,ма много е хубавка с тази бяла рокличка
Бибиииии - Лея е жестока .Немога да повярвам че разликата и с Ивайла е един ден  ooooh! изглежда ми много по развита от моята Ива  Hug ама вашият тати много помага  Wink

# 550
Здрастииииии!
Съжалявам, че нямам време да ви изчета! Минавам само набързичко да отбележа, че още сме живи!  newsm47
Честито на Теди за християнчето в семейството! Много сте сладки и двете!
elf, ами че ние бяхме заедно в родилното - сега ти разгледах снимките и те разконспирирах.  Laughing Вие бяхте в една стая с една майка с четири деца, нали? Все пак сме родили и на една дата... Честити ви 4 месеца!  Hug
Ох, да ви се оплача май хванах пак гъби.... Писна миииии! Някой знае ли дали мога да ги лекувам с нещо докато кърмя?
Целувки на всички бебоци!  Hug

# 551
Ехоооо,
и ние станахме ,ако това може да се каже сън де,цяла нощ давах чай,а като заспеше малката,татко ни захъркваше,абе нямам думи ooooh! Twisted Evil
Откакто си дойдохме е много лоша-яде малко(предимно нощем Twisted Evil) и по цял ден вика и се кара,иска на ръце и т.н
Иначе и ние сме на крем Чико,
ядем пюрета плодови-всякакви,зеленчукови-картофи и моркови,тиква и моркови , Blush
 Мажем зъби с дентинокс и май помага(поне я успива яко Mr. Green)
Хайде стига толкова.
Отивам на сладкарница Неделя да не отслабна случайно Joy hahaha

# 552
Ей вярно ли ?????Много се радвам,ама и ти си страшна Hug
Ама и аз най -накрая качих снимчици.
Дано скоро се видим по тия срещи. Laughing

# 553
  • София
Ох, да ви се оплача май хванах пак гъби.... Писна миииии! Някой знае ли дали мога да ги лекувам с нещо докато кърмя?

аз съм много доволна от това хомеопатичното, дето една мама ( не помня коя Embarassed) го препоръча тук в една от бременните теми - monilia albicans \candida albicans\15 ch

За чорапа - Леа е много активна с краката още, откакто я усетих в корема. Споменавала съм даже, че се роди с як мускул на прасеца. Беше супер смешно - тъъъъъъъънички крачета, висяща кожа и по едно топче на прасците ooooh! . Та като обуя вкъщи по-хлабави чорапи и тя като се движи ги изхлузва, поне си мисля, че така е станало, а после го е докопала с  ръка и оттам в устата. иначе мозъкът и все още е прекалено гладък според мен да си го събуе, ама знае ли човек. сутринта пък така се гепи за 2 от играчките на активната гимнастика, че се набра нагоре и я обърна въру себе си (нашата е само 4 пластмасови крака с 3 играчки на лостчето т.е. няма чердже) .... абе зове я кошарата, ама да видим. сега пък я слагам на спалнята зад гърба ми, а тя с краката се изтласква нагоре и след 5 мин е при възглавниците. ще трябва нещо я кик-бокс, я плуване да я записвам  Mr. Green Mr. Green Mr. Green да не ви казвам, че си потроши всичките нокти на краката от борда на количката с това ритане, хем го махам настрани, ама тя си пъха крака , там където е мястото за чашка и го подритва нагоре.

# 554
Здрасти и от мен, каква жега навън Sad уфффф Мами вчера бяхме на консултация, Денисчо за 20 дена е качил 700 г, сега е 5.850 и докторките бяха много доволни, казаха ми да оставя това 1 хранене от 120 гр АМ което правех слетобед ама аз мисля да го премахна  Peace той мойчкия си е винаги гладен така или иначе, досега никога не е отказвал цица, дори и да му я предлагаш на всеки 6 мин  Mr. Green голям гладник, викам на мъжа да чистим мазето и да почваме със запасите че не се знае как ще го изхранваме като порасне  Whistling
Биха ни и двете ваксини, този път преди ваксините по препоръка на педито половин час преди това сложих свещичка, понесе ги по леко, но цял слетобед не спа и беше неспокоен, привечер вдигна Т, пак свещичка, тази сутрин се събуди пак с Т 37.6 не е много ама ми си пареше и пак сложих свещичка, ама сякаш не спада Т, сега спинка и като го пипна пари....незнам дали пак да слагам или да изчакам?????? newsm78 Иначе педито каза вчера и днес да не излизаме от вкъщи защото е много горещо и той е ваксиниран да не стане някоя беля, та си спомних за това което четох някъде че децата през жегите не понасят добре ваксините....Уфффф дано му мине на патето по бързо, поне си е жизнен и се усмихва от време на време, не като предният път Simple Smile
Някой ползвал ли е тези лентички против Т???? Къде ги слагате????
Хаиде почва Робинята Изаура по нова. ще се оттдам на запинг, макар че не ми е толкова интересен колкото ми беше преди години, спомнятели си нямаше никой по улиците в 5 слетобед, всички да гледат филма...ах ах спомени спомени Simple Smile
Целувки на всички

Общи условия

Активация на акаунт