Отговори
# 645

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС, МАЛКИ И ГОЛЕМИ! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И ГОРДО СИ НОСЕТЕ ХУБАВОТО ИМЕ!

# 646
Аз черпя за майка ми - именячката

ПП.Малко се прекръстих / Мартинчо е роден на Гергьовден  Simple Smile ; той не е "Гошо", ама аз вече - да/

# 647
здравейте мамчета  bouquet

благодаря ви момичета за пожеланията Hug Hug Hug

честито на всички именници които носят това хубаво име МАРИЯ

и нека запалим свещичка на днешния ден и се помолим на Светата Дева Мария да закриля нас, децата ни и семействата ни

гале горкия Страшко,  добре че вече се е оправил, аз я извеждам рано сутрин и най късно до 10 се прибираме, а следобед излизаме след 7-8 часа, цял ден седим в къщи все едно е зимно време, аз пък взех вече да и давам пюренце по малко плодово, много и е сладко Heart Eyes

ани много е възможно да е от зъбките това неспокойство, дано се успокои детенцето, хубаво е че при вас е хладничко, тука е някъв ад, но вие докато си дойдете ще захладнее сигурно, целувки на Ивето Hug

# 648
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ МАЙКИ И ДЕЧИЦА! СВЕТА БОГОРОДИЦА ДА ВИ ЗАКРИЛЯ!
 ДА ПОЧЕРПЯ И ЗА МОЯТА МАРИЯ!

Честит имен ден на майката на кака Гоша!
Йовинка, честити рожден ден на патерици на теб и дъщеричката!

Веси, Марги често я виждам, че пише във форума, така че предполагам, че всичко е наред!

# 649
  • Варна
Здравейте момичета. ЧЕСТИТИ ПРАЗНИК.
Миналата година за първи път на този ден ме попитаха да не би да съм бременна,а
аз още не знаех.Тогава станах кръстница на едно момиченце и толкова много си мечтаех
и аз за такова.....

Аз пък се чудя къде изчезна мама katy Charles дето беше с чернокожия татко.
Проверих , не е влизала в бг мама от 10.05. и още и стои старата бременната лентичка.
Дано всичко е наред.

# 650
  • гр.София
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК.НЕКА ВСИЧКИ СА ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ.  bouquet

# 651
Честит имен ден на всички празнуващи и носещи това име!   bouquet
Аз също се чудех преди повече от месец за Кaty Charles не е писала тук, дано всичко е наред с нея и бебочето Ако някой има връзка с нея нека сподели информация, тя беше една от редовните в бременилския форум

# 652
Честит празник на всички именници. iovinka- честит рожден ден на теб и дъщеря ти.

Последна редакция: нд, 15 авг 2010, 15:43 от galeeto

# 653
Честит празник на всички и от нас двете с Бианка.

Момичета не съм ви чела. Бяхме на море до днес.
Минавам само на бързо да ви попитам: Ще има ли някоя от вас утре сутрин на разходка в Южен парк?
 Утре си тръгваме за Германия и по път ще минем през София. Мъж ми иска да се види с майка си, а аз нямам това желание #2gunfire, затова реших да се разходим в паркa Wink. Ако има някоя от вас там, ще се радвам да се запознаем. Предполагам ще доида около 10/10.30ч. на караваната срещу улица Нишава (има детски въртележки и езеро). Количката ни е модел Turbo4 на АBC Disign, бежова на цвят. Голямата ми дъщеря (на 11 години) също ще е с мен.
Лек ден и до скоро. Hug

# 654
  • Бургас
Здравейте, Мами  Simple Smile Янито от вчера отказва да яде повече от 50-60мл. Бяхме на преглед и вчера и днес, но не откриха нищо особено, освен, че коремчето му е пълно с газове (засилена перисталтика). Вдига и температура преди малко, но дадох панадол и мисля, че я свалихме. Няма разтройство или запек, не кашля, не е заспал и унесен. Моля ви,ако на някоя от вас се е случвало, да ми кажете за колко време се оправи. Тук в Бургас, ако не си на частно, няма и да те прегледат  ooooh! Днес яде през около 5-6 часа, изяжда около 100-ина грама.
Честито на именичките Simple Smile Да сте здрави и много усмихнати.

Извинявам се, ако е написано хаотично, но много се притеснявам, въпреки, че казват, че няма нищо. Има ли някоя от вас, която е давала свещички Вибуркол N?Ох, дано скоро мине Praynig Praynig Praynig

# 655
  • Варна
Sesil, твоя случай ми се струва сходен с моя от преди няколко дни (писах по-назад). И на мен ми казаха, че или е преял, или е пълен с газове, защото коремчето му беше надуто. Освен това беше и с температура и повръщаше. Според мен неиска да яде заради температурата и защото му е тежко на коремчето. Като се изака и като свали температурата ще се върне и апетита. И Страшко така почти цял ден не яде, та се наложи даже и да се цедя малкко, че щяха да ми се пръснат гърдите.  Peace Щом го е видял лекар няма от какво да се притесняваш. Предполагам бързо ще отшуми. При нас без да му давам никакви лекарства всичко отшумя за 24 часа.  Peace

Аз да ви кажа - мойто дете днес откри клавиатурата.  ooooh!

# 656
  • последна надежда
Галя, Аз ровя в нета докато кърмя или държа киселият Марк. Често натиска клавиши или с краче или с ръчичка. Вече се и заглежда в монитора и ще трябва да се откажа от таз екстра кърмене и чатене едновременно  Laughing.

Момичета хайде да се събереме пак в Южният парк. Тъкмо да се видим и с Ради.

Тичам, че Марк е жаден, гладен и ме вика   chef.

# 657
  • София
Аз нали съм по харчеенето, та само минавам да кажа, че в Карфур има 70% намаление не бебешки и детски дрехи (най-вече на Тех и Disney. Дънки от 14.50 на 4.50, бебешки ромпърчета с къс ръкав и къс крачол +лента за глава (аз ги взех за спане) от 7.99 на 2.50, долнище на бански Дисни от 9.90 на 3 лв. Бански на Текс от 4.99 на 1.50. Комплектчета на Дисни от 30 на 10 лв. Тениски тип лакост по 3 лв.  Накупих на каките бански за Аквапарка, та поне да не ме е яд като ги покинат. Леа я пообзаведох за таз есен и следващото лято.
на половин цена са и играчките на Колория е тва http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=6174 е  8.50, а в Пинокио при нас е 15 лв. Зареждат и неща за училище.

Честито на всички Марийки ! Наздраве за ваше здраве !
Честит ви празник скъпи майки - нека Св.Богородица закриля нас и децата ни, най-вече, пък и татковците де !  Praynig Praynig Praynig

Мама заведе Леа сутринта в 8.30 на църква и нали вече е вътрешна там Mr. Green, отчето я разнасял пред иконите (така и не можа да ми обясни какъв точно е бил ритуала), а тя чаровницата раздавала усмивки. И Цвети умира да ходи по църкви и манастири - да пали свещички, да разглежда, да се кръсти и това малкото явно ще е като нея. Виж на Плами й е най-интересно да си покапе дрехите с восък и да ръчка в пясъка, където се бучкат свещите за починалите  ooooh!

# 658
Бумеранг,
Притеснявам се, че дъщеря ми може би се обезводнява. Вчера и днес не сме в къщи през по-голяма част от деня и се налага да се кърмим основно в поза „люлка” /в къщи се кърмим основно легнали/. Тя обаче не я обича особено и суче интензивно няколко минути, след което започва да нервничи и иска да я изправя. Не мисля, че остава гладна, но не съм убедена, че след като толкова се поти не се обезводнява. През деня се храни се на 2.5-3 часа, но по малко и въпреки, че аз й предлагам по-често тя отказва. Вчера си пишкаше нормално често, но съвсем малко количество. Вечерта вкъщи забелязах, че урината е жълтеникава, за разлика от обикновено.  Днес направи 4-часова пауза /изпишквам я и е на многократни пелени, така че бих забелязала и най-малкото количество урина/ в периода, в който бяхме на вън. От както сме в къщи суче почти постоянно и се надявам да се нормализират нещата. Но притеснително ли е все пак, че отказва да суче в тези горещини и да се опитвам ли въобще да настоявам, след като тя не иска?

# 659
За утре в Южния - ще опитам, но не мога да обещая твърдо, че ще си показвам експлоатираните гърди на лекари! Wink Дано да се класираме дотогава!
bibi, много полезна информация - почвам да навивам любимия да ни транспортира до там тези дни!

Общи условия

Активация на акаунт