Ще ви разкажа набързо, какво се случи и случва в момента с нас, не за да ви натварам с проблемите си, а за да знаете, че никога не трябва да се доверявате на един доктор. При нас проблемите започнаха в петък вечерта, когато Янито отказа да си изпие вечерното мляко. Изпи около 30-40 и само като видеше шишето и крещаше, сякаш го е страх. На следващия ден безапетитето му продължи и хапваше през около 6 часа, максимум 100мл. Нямаше нищо дрго, което да изглежда притеснително. Беше много весел, контактен и изглждаше добре...до следващия ден. Неделя сутринта си изяде млякото, но целия пламтеше. Имаше темп. 36.1.По съвет на педиатър дадох панадол и разбира се бяхме на лекар. Дробчетата му били чисти, няма хрема, темпратурата се качи пак след обед, но от тогава да чукна на дърво, не се е повишавала. Дадохме урина (не стерилна, а обикновена) и тя излезе чиста и се прибрахме, но решихме на следващия ден пак да го заведем на лекар пи позната на наш познат. Тя също го слуша и потвърди, че дишането е добро, няма хрема,кашлица, разтройство, но реши, че детето има АБМК и Атопичен Дерматит.Пусна ни кръвни изследвания+ гърлен секрет. Направо бях шокирана от диагнозата и тя беше убедена на 100%, че е права и че дори нямало нужда от тестове за да се докаже. Към преди обяд си отидохме и при педиатърката, при която ходим на частна консултация. Тя пък каза, че е ъпсурдно и видя кръвните изледвания, в които имаме повишено СУЕ и тромбоците. На днешната кръвна картина тромбоците са в граници,но СУЕ-то се е повишило. Сега сме на антибиотик, защото явно има някаква инфекция...най-вероятно вирусна. Най-вероятно... Детето от вчера започна да се храни много добре (пу пу пу), започна да пие и водичка и изглежда по-весел. Дано всичко свърши скоро и да се повлияе добре от антибиотика.
Направо имам топка в корема от притеснение и не мога се храня. Все пак чета, че е нормално и се случва, но естествено това не ме успокоява особено. От вчера е и с разстройство, според док. явно се проявява сега вируса. Извинявам се, ако ви натварам с писанията си, но ми е много тежко и ми се иска да споделя. 

Pu da mi e jiv i zdrav!
ot men i Mitaka.
...krasota. Sorry ama oshte ne mi e instalirana kirilica tuk...

мн се стреснах....поплакахме си двамцата
за малко да получа удар!!! дори ми мина през ум че може да си е разбил зъбите...но по-късно се сетих, че той още няма такива

Иначе за дрешки отивам утре 

). а кутията люлката шезлонг горката има толкоз овехтял вид, само я разнасят от магазин на магазин. аз лично съм ги засичала и в два кауфланда. май никой няма да я спечели само за примамка е 

ядохме от ябълка и банан , от тиква и картофи .Пихме сок от моркови ,ябълка,ябълка и моркови,ябълка и тиква ,а днеска и от гроздееее, аааа и от диня също .Плодовите и харесват повече от зеленчуковите
Ние бяхме по села разни дивни събота и неделя и каква разправия с тоя багажжжжжж
Незнам Биби как се оправя с трите деца
И два дни само пера ,гладя ,подреждам и чистя
ужасссс ви казвам
Сега ще ходя в Борисовата ако има някой натам може да се засечем
ония ден го записах и след това като му го пусках да видите как се услушва, явно си разбира езика знам ли ....