да спомена и Ани се научи да заспива май само в количка, сърди се, сърди се, сложа ли я в количката и тя така - 5 минути и заспива, не знам и аз като се приберем в София как ще я отучим така че и аз се присъединявам към молбата за съвети

На бебо му се отрази много по-добре, отколкото аз очаквах... А най-хубавото е, че от 10-на дни спи цяла нощ-от 22 до към 7. Пепеляш(н)ка не му давам от шише, колкото иска толкова. Ако е гладен ще се събуди да яде. 

Сега най-любимото му е да си смуче палците на краката, чорапчета вече не иска да яде, по-вкусно си е само краче....Ама гледам и другите бебоци са станали едни гимнастици...

. в момента хремата също лекувам с хомеопатия.
. Причината беше че мъжът ми е златен пък аз не го оценявам. Не давам сокчета и водичка, защото съм мързелива и все в тоя стил....
; само върху най - твърдите корички малко преди миене на скалпа; вече не е силно зачервено, но знам ли, ако и днеска стане 40 градуса, както обещават...
Как може така да се държи?
А за спането също се поти, но вече само по гръбчето. Даже се замислям да го слагам голичък да спи. 

аз може би утре след обед ще ходя до магазинчето до Плиска, за да заредя с Лактана 

Да сте здрави,усмихнати и доволни от това,което имате!
то тен има милото- рахит щяло да има....глупости,на които се вързах преди месец и като прочетох какво може да се получи от прекомерен прием на вит.Д и се стреснах.Честно да ви кажа аз лично изгубих вяра в лекарите и ги избягвам вече максимално.Като видях колко сиропи,спрейчета за нос и антибиотици погълна дъщеря ми и си казах "Стига"
А за парабените в козметиката скоро се светнах и май ще минавам на преварен зихтин и само био -козметика.
Но пък тази нощ за пръв път Бузанко пропусна хранене
Хубави са тези вилички,обаче аз искам да ми послугуват малко и да не ми се налага да готвя.