Притеснявам се, че дъщеря ми може би се обезводнява. Вчера и днес не сме в къщи през по-голяма част от деня и се налага да се кърмим основно в поза „люлка” /в къщи се кърмим основно легнали/. Тя обаче не я обича особено и суче интензивно няколко минути, след което започва да нервничи и иска да я изправя. Не мисля, че остава гладна, но не съм убедена, че след като толкова се поти не се обезводнява. През деня се храни се на 2.5-3 часа, но по малко и въпреки, че аз й предлагам по-често тя отказва. Вчера си пишкаше нормално често, но съвсем малко количество. Вечерта вкъщи забелязах, че урината е жълтеникава, за разлика от обикновено. Днес направи 4-часова пауза /изпишквам я и е на многократни пелени, така че бих забелязала и най-малкото количество урина/ в периода, в който бяхме на вън. От както сме в къщи суче почти постоянно и се надявам да се нормализират нещата. Но притеснително ли е все пак, че отказва да суче в тези горещини и да се опитвам ли въобще да настоявам, след като тя не иска?
; само върху най - твърдите корички малко преди миене на скалпа; вече не е силно зачервено, но знам ли, ако и днеска стане 40 градуса, както обещават...

. Капя и лайка с мед. физиологичен разтвор и кърма и започнах да и давам едно хомеопатично, та дано бързо се оправи. направо не съм на себе си. толкова ме е яд на нас, че оставихме да се случи...

някой да има познат добър електротехник. Не е за нещо сложно. Да се сложат едни контакти, ключове и осветителни тела, но си иска майсторлък. Става дума за София, кв.Дружба. Предварително благодаря
Ние тоя уикенд ходихме на Златните, кво да ви кажа, пълно разочарование, не бях ходила там от....мммм незнам 7 8 години, но само лапета и под лапета имам предвид малолетни пияни и заляни, все с чаша алкохол в ръка, какъв е този туризъм незнам, имаме приятел който работи там в един бар та каза че всичко, даже и алкохола е наливно от туби, така че си представете за какво става въпрос, ама като гледам и на тях не им пречи де...повече кракът ми няма да стъпе там, много е западнало това място 
Денисчо иначе крутуваше постоянно дори и като го водехме с нас по баровете, прибрахме се в 4 сутринта, после си го сложих в кошарката и той вуздишна и заспинка