Отговори
# 660
Бумеранг,
Притеснявам се, че дъщеря ми може би се обезводнява. Вчера и днес не сме в къщи през по-голяма част от деня и се налага да се кърмим основно в поза „люлка” /в къщи се кърмим основно легнали/. Тя обаче не я обича особено и суче интензивно няколко минути, след което започва да нервничи и иска да я изправя. Не мисля, че остава гладна, но не съм убедена, че след като толкова се поти не се обезводнява. През деня се храни се на 2.5-3 часа, но по малко и въпреки, че аз й предлагам по-често тя отказва. Вчера си пишкаше нормално често, но съвсем малко количество. Вечерта вкъщи забелязах, че урината е жълтеникава, за разлика от обикновено.  Днес направи 4-часова пауза /изпишквам я и е на многократни пелени, така че бих забелязала и най-малкото количество урина/ в периода, в който бяхме на вън. От както сме в къщи суче почти постоянно и се надявам да се нормализират нещата. Но притеснително ли е все пак, че отказва да суче в тези горещини и да се опитвам ли въобще да настоявам, след като тя не иска?
тъкмо по този повод днес в медиите беше разпространена статия. за да не я преразказвам, помествам линк към нея: http://lalechebg.com/2010/08/summer-bf/  надявам се да ти е полезна

# 661
Moми4ета,нямах възможност да се вклю4а днес,Но
4естит имен ден на вси4ки Марии!!!!!!!!!!много много здраве и щастие от сърце!!!!
утре ще гледам да се вклю4а пак!
йовинка   Hug
целувки на вси4ки и дано захладнее малко при вас!

# 662
Момичета, да ви питам - който е ползвал крема за крусти на Клоран, появи ли се зачервяване на скалпа /няма разраняване и кожата му е една идея по - мека/. Чудя се дали да се тревожа за тая червенина

# 663
  • София
Момичета, да ви питам - който е ползвал крема за крусти на Клоран, появи ли се зачервяване на скалпа /няма разраняване и кожата му е една идея по - мека/. Чудя се дали да се тревожа за тая червенина
да не си прекалила с търкането? при нас не съм забелязала зачервявяне. ползвала съм го и при трите. наблюдавай бебето, ако е от търкането трябва да изчезне само след известно време, а ако стои червено - не зная, бих отишла на лекар. принципно в тия жеги аз избягвам всякакакви препарати, та дори и измиващи (този крем и всичките за крусти все пак са по-агресивни)  къпя я по 2-3 пъти на ден, но без шампоан. на Леа сега от жегата й избиват пъпчици от лигите и бибата около устата без да съм я мазала с нищо, а като я изкъпя - изчезват. моят съвет е да ги чистите наесен.

# 664
Благодаря, Биби; ще бъда по - внимателна  Thinking; само върху най - твърдите корички малко преди миене на скалпа; вече не е силно зачервено, но знам ли, ако и днеска стане 40 градуса, както обещават...
/ако хич не се маже или се слага олио (бебешко) падат на голeми люспи, а отдолу е раничка; а и по веждичките има/
Докторката ни пък в отпуск. Ако се наложи, ще тичам при друг лекар...

# 665
  • София
само върху най - твърдите корички малко преди миене на скалпа;

така няма да паднат. кремът се маже и престоява поне 12 часа. аз мажех вечер след баня и къпя главата на другата вечер. и от таз гл. точка е до по-добре в по-студено време, щото й криех намазаната тиква с шапката  Grinning

# 666
Привет момичета. Ние вчера станахме на 4 месеца, но не успях да пиша. Честит имен ден на всички празнуващи на патерици. Тия жеги направо ни измъчиха. Вчера вечерта беше много кисела. Рева близо два часа, не искаше да яде и да спи. Късно прочетох за Южния парк иначе събота и неделя бях там.

# 667
Бумеранг, благодаря ти, още вчера прочетох статията. За радост днес всичко е наред. Явно трябва да внимавам  с по-продължителните излизания и невъзможността да се кърмим легнали.

# 668
здравейте от нас Simple Smile
благодаря на всички за поделеното за режима на хране и спане на бебчетата. поуспокоих се, че не я недохранвам.
днес сме на консултация и поредната ваксина  Twisted Evil, та ще питам и педито с подробности.
ние я простудихме малкта в събота  Confused. Ходихме на един басейн в Берковица и понеже е планинско, като излезе по едно време един пронизващ вятър и се заоблачи като преди дъжд...на нас не ни беше студено, но явно бубката я е хванал студът, защото от вчера киха и има сополи... Cry. Капя и лайка с мед. физиологичен разтвор и кърма и започнах да и давам едно хомеопатично, та дано бързо се оправи. направо не съм на себе си. толкова ме е яд на нас, че оставихме да се случи...

Гале, дано е по-добре Страшко. ако ми се беше случило на мен щях много да се притесня. слънцето въобще не е безободно. моята е много беличка и я мажа задължително ппреди излизане, да не говорим, че изобщо не я показвам директно на слънце.

# 669
  • София
Честит рожден ден на Йовинка, честит имен ден на именяците!   bouquet
*Sesil* преди 2 седмици водих Али до личната, защото много плачеше. Казаха ми, че е засилена перисталтика. Каза ми да и давам от препарата срещу колики. Сега е по- добре, но вечер и къркори шкембето и плаче преди да започне да се храни.
Биби благодаря за инфото, ще трябва да се прескочи до Карфур  Wink
И на нас днес ще ни бият ваксините, дано не поддържа пак цяла нощ температура  Praynig
Имам страничен въпрос  Blush някой да има познат добър електротехник. Не е за нещо сложно. Да се сложат едни контакти, ключове и осветителни тела, но си иска майсторлък. Става дума за София, кв.Дружба. Предварително благодаря  newsm51

# 670
Jumbo  и от мен и Днеисчо, кво става бе хора с тез жеги????Горките ни малчовци  Cry Денисчо и той си страда много и почти цял ден си дремем вкъщи точно заради това Sad Ние тоя уикенд ходихме на Златните, кво да ви кажа, пълно разочарование, не бях ходила там от....мммм незнам  7 8 години, но само лапета и под лапета имам предвид малолетни пияни и заляни, все с чаша алкохол в ръка, какъв е този туризъм незнам, имаме приятел който работи там в един бар та каза че всичко, даже и алкохола е наливно от туби, така че си представете за какво става въпрос, ама като гледам и на тях не им пречи де...повече кракът ми няма да стъпе там, много е западнало това място Tired
Но приятната част беше вчера слетобед, когато отидохме да ядем миди на мидената фабрика до каварна, село Българево мисля че беше на 2 3 км от нос Калиакра...мамммммма миаааа каква вкусотия и какво място само ЖЕСТОКО ПРЕПОРЪЧАНО на всички който са близо до варна и искат да се поразкарат малко... Peace Денисчо иначе крутуваше постоянно дори и като го водехме с нас по баровете, прибрахме се в 4 сутринта, после си го сложих в кошарката и той вуздишна и заспинка Simple Smile голям ми е бУнбон Фастъков...
Днес пак дреманица в къщи и ровене из форумите, то с тази жега...ай да пишете че да се вкючвам  Mr. Green целувки от нас

# 671
Момичета ,само минавам да се разпиша ,върнахме се от планина и сега ни е отврат тука в тези жеги Confused Детето е добре уж ,яде ,спи ,много наддава,ще видим в сряда на консултацията какво ще кажат.Връщам се назада да ви чета ,че много съм изпуснала ooooh!

# 672
Привет в тез жеги - ужасно е.

Върнахме се от море - малчо беше много добър и даже успяхме да си изградим някакъв режим,който се надявам да спазваме и тук в София, но проблемът сега ни е че запива само и единствено в количката-за 5мин возене и е заспал.Как ще се отучим не знам ако някои може да ме посъветва нещо ще съм много благодарна.Ще чакам малко да се климатизира от морето и малко да се разхлади и ще сложим следващите ваксини и към края на месеца мисля да захранвам, но не съм решила още кога.
Мога ли да питам за пишлето: уж всичко беше наред и бяхме свършили тази работа , ама какво стана не знам и пак почна да се затваря(не знам как да се изразя) то май трябва постоянство?
Връщам се да чета
 smile3525

metchopooh - ще ти пиша на лични

# 673
  • Бургас
Днес беше един от най-кошмарните дни в живота ми. Дълго е за писане, затова ще пиша по-късно. Благодаря на всички, които се включиха  Hug , за съжаление сме на антибиотик  Tired Аман от "лекари" и диагнози. Всеки различно казва...

# 674
Sesil, дано да се оправи по-бързо бебчо! Praynig Точно в тези жеги да е болно малкото човече, много неприятно, дано все пак да сте попаднали на точните лекари! Прегръдки за теб и бебо!

Общи условия

Активация на акаунт