На какви абсурди , попадаме?

• 17 112
  • 98
  •   1
Отговори
# 60
забравих къде беше но имаше реклама на свадбен магазин .. а отдолу пишеше - за редовни клиенти големи отстъпки   Grinning

сваТба,Немо,сваТба! Peace
Това, ако е реклама на сваТбен магазин... Rolling EyesАз се чудя защо хората не се женят! Laughing

# 61
Като си говорим за абсурди... да продължим. Точно за завършили студенти иде реч. Значи аз като завършил специалист по Регионално развитие, не мога да започна работа в Министерство на регионалното развитие и благоустройството, Дирекция "Програмиране на регионалното развитие"....защото просто моята специалност не е упомената...точно... но ако съм завършила педагогика, мога да си развивам колкото душа ми поиска  Mr. Green "Регионално сътрудничество" към МИЕТ - същото...нищо че това съм завършила, но ако имах квалификация "Социална педагогика" - може... Абсурд е от където и да го погледнеш, но с бюрокрацията не се спори  Tired ooooh!

Е това си е пълна идиотщина, да. А какво можеш да работиш с твоята специалност ако не това?

Може да се пробвам да стана учителка - току виж там се иска РР  Mr. Green
Иначе най-малкото мога да работя в консултантска агенция, за доста прилични пари. Ама друго е да поработиш в самото Министерство, да видиш нещата от вътре - аз дори там бях на стаж, в същата Дирекция - определено им трябваме ние. Но с така зададените критерии от Министерство на труда и социалната политика, едва ли ще ни прескочат документите до МРРБ... подозирам, че едва ли на някой му пука за абсурда  ooooh!

# 62

Няма нищо, Немо.
То и в заглавието запетайката е излишна, ама няма да си вадим очите.
Simple Smile

# 63
Между другото направих експеримент и умишлено написах "каталоК" с кавички в Гугъл !

http://www.google.bg/search?hl=bg&q=%22%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0 … ;oq=&gs_rfai=

Резултати 1 - 10 от около 206 000 за "каталок". (0.47 секунди)   Grinning

родна реч .. о .. майна слаТка  Mr. Green

# 64
  • Galaxy 13197853088
в гугъл като започнеш да пишеш за търсене "кой е"  на второ място "кой е тузара" ....  ooooh!

"балгария"
Около 74 100 резултата  (0.44 секунди)

# 65
софиА  Peace

Резултати 1 - 10 от около 150 000 за "софиа". (0.29 секунди)

а бе тъжно ... ама ..

# 66
Пробвай "софиАнци".
Срещнах го в статия на известен ежедневник.

# 67
Аз опитах с "операций", резултата е:
Около 10 400 000 резултата . Joy

По темата: във фирмата, в която работех се занимавахме с обработка на статистическа информация. Изискванията бяха за хора завършили математика, информатика или статистика. На интервюто даваха тест, в който имаше задача за събиране на дроби ( ниво 5 кл.) и задача за намиране на скорост ( ниво 6 кл.). По този начин бяха наели и хора със завършени НСА, руска филология и т.н. и после се чудеха защо работата не върви. hahaha

# 68
  • Boston, MA
Хахаха  Joy, ама онази кандидатсваше за работа.

Ето една изумителна обява http://www.jobs.bg/f933747

Цитат
При реклама в списанието даден обект се качва и в сайтовите за срок от половин година.
Като имена може да ги разгледате на началната страница.В момента доста се разширява сайта и се привежда на
няколко езика.
Даден обект може да рекламира само в сайтовите в съответната рубрика за 44 лв. на година като вие получавате 22
лв. за всеки обект
.

...

Tези са от Пловдив бре.  Laughing

# 69
забравих къде беше но имаше реклама на сватбен магазин .. а отдолу пишеше - за редовни клиенти големи отстъпки  Grinning

Aз пък скоро попаднах на сватбен салон "Химен". Simple Smile)))))

# 70
  • Варна
На какви абсурди...например запетаята в заглавието  Crazy  (запис  Mr. Green )

# 71
На какви абсурди...например запетаята в заглавието  Crazy  (запис  Mr. Green )
Сорри майна , зап. я слагам където ми падне Joy
Който я дразни ,да я смята за усмивчици. Crazy

# 72
  • Пловдив
забравих къде беше но имаше реклама на сватбен магазин .. а отдолу пишеше - за редовни клиенти големи отстъпки   Grinning

Aз пък скоро попаднах на сватбен салон "Химен". Simple Smile)))))

Богът на брачните връзки в древногръцката митология Peace

# 73
Хименей може и наистина да е бил бога на семейните връзки, но химен- айде моля ти се... Shocked

# 74
  • Пловдив
Хименей може и наистина да е бил бога на семейните връзки, но химен- айде моля ти се... Shocked

Зависи от превода LaughingСреща се и по двата начина, ама Хименей го написах и го изтрих.Все пак Химен са я кръстили агенцията, не Хименей. Whistling

Общи условия

Активация на акаунт