Бъдещи Осмокласници......епизод 22

• 45 641
  • 690
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Sash, благодаря за изчерпателната информация относнон личните карти(аз малко късно се включвам, но много бях ангажирана цялата седмица #Crazy)

Белмекенска, ти си направо незаменима в издирването на .... каквото и да било. Имам впредвид бюрото на Мария Луиза за личните карти. Ще следваме вашите стъпки, пък ако нещо не се получи, ще го мислим.

Нашата родителска среща е на 16-ти, ще я караме явно полеееека.
А за среща съм много ЗА.
Букет разбира се, че ще се носи. Това си е едно уважение към класния ръководител. Не вярвам младежа да откаже да носи букет, но пък не съм го и питала newsm78.  newsm78
Всъшност за да съм честна, няма и да го питам. Това смятам, че трябва да бъде така и той ще се наложи да го приеме. Това ще бъде един жест на уважение с който ще започнат да се градят взаимоотношения, които освен, че ще бъдат важни за следващите 5 години, ще дадат отражение и за в бъдеще. Класният ръководител е нещо доста важно в училищният живот на децата.
Отплеснах се Joy

already detective, чудесно си го казала. Трогна ме    bouquet  bouquet

# 496
Дами, не се колебайте нито за цветята, нито за своето присъствие на 15 септември.
В 1 АЕГ (предполагам че във всички училища е така) изключение са децата без букети. Ето ги сладурите от миналата година
А и тържеството си заслужава да се види и да се преживее, въпреки че двете училища са заедно.

# 497
  • зад кестените
 Момичета благодаря за отговорите  bouquet значи всички ще сме с букети Simple SmileАз ще претложа на щерката да изберем букет от есенни цветя, немного натруфен .Някъкси се претеснявам от прекалено големи , помпозни букети, просто не зная как ще се изтълкува newsm78
already detective Много свежо стихче!  bouquetБраво!

# 498
Браво, детективке!
Много хубаво написано и римите са си съвсем на място.
На 15-ти ще присъствам задължително Twisted Evil И момата ще е с букет  естествено.
А за среща съм "за". Само определета датата и часа. Може би наистина ще е добре в началото на октомври.

# 499
Ааааа, моля, моля китки задължително. Laughing
Оказа се, че ще присъствам и ще се видя с мами и деца.
Чакам форумска осмокласническа среща. Hug
Предупреждавам, че съм мързелива и заета и от мен инициатива не чакайте! Тоест, ако организирате нещо, съм там!  bouquet

# 500
То е ясно ,че цветя ще има ама като ви чета повечето сте ориентирани към букети ,а не саксийни цветя. newsm78
Аз си мислех за саксийка, ама май ще се почувства моята неловко само тя да е със саксия,та ще поръчвам букет във вторник. Thinking

already detective ,стихчето е чудесно.Мисля ,че музата още не те е напуснала съвсем. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 501
Детективче, страхотно стихче, както винаги  Hug
И ние ще носим букет - нищо помпозно или претруфено. Ние купихме учебниците и тетрадките, снимки направихме - готови са и вече красят бележниците и личните карти.... Лудницата е пълна. Заплатите ни свършиха, а още е средата на месеца  Mr. Green Сега чакаме да видим колко парички ще ни искат за помагалата на малката  Rolling Eyes

# 502
И аз изпаднах в размисъл, моя син като всяко практично теле твърди , че саксия е по- добре да подари , щот китките  изсъхвали за два дни и няма спомен... Та се замислих дали детето не по- практично?

already detective , стархотнооо Hug

# 503
Много хубаво стихотворение, Олреди newsm10. Също съм с две ръце за срещата. Нашата родителска среща е довечера и се надявам там да получа информация какво точно ще им трябва - после ще купувам. За букета за новата класна и присъствието ми на 15 и двете с девойката сме категорични.
Пожелавам на всички деца и техните мамчета успешен старт в новите училища и дано като се видим да споделим хубави впечатления от избраните школа.

# 504
Според вас да взема ли цвете след като класен ще ми е господин, не госпожа?  newsm78

# 505
Според вас да взема ли цвете след като класен ще ми е господин, не госпожа?  newsm78

Уместен въпрос. Мисля, че аз бих взела, но може би по- обран "мъжки букет" или пък саксия, която винаги може да бъде поднесена под формата на "за настроение в класната стая".

# 506

И аз си задавам същия въпрос. Мисля да взема саксия по добре ми се струва

# 507
# 508
Аз все още съм пред дилема -саксия или букет .На малкия (1 клас ) утре ще занеса саксия ,а на 15 -букет .Обаче каката  newsm78
Мисля си сега като ви чета ,че май утре трябва да я пратя да си направи няколко снимки за бележника и ученическата книжка. Thinking Багажа и уж приготвен ,абе не остана. Heart Eyes

# 509
И аз ще взема цветя. И без това малкият ще носи, че и той тази година е с нова класна, та покрай него убедих и младежа да купя и за неговата.
Момичета, сигурно знаете, ама да си кажа -на борсата за цветя на пазара Димитър Петков цветята са невероятно евтини. Купих за един рожден ден рози, 20бр във връзката, за 8 лв..

Олреди, караш ме да се чувствам глупава. Embarassed Завиждам ти за ентусиазма, чудесно стихче. Hug

Общи условия

Активация на акаунт