Бъдещи Осмокласници......епизод 22

• 45 633
  • 690
  •   1
Отговори
# 525
  • София и там където не се пуши
Много моля, майките които ще ходят в НПМГ утре да ми се обадят на лични, да им дам една задача. На всичките ще я дам  Joy (може като видят, че ще има задача от мен и да се скатаят)  Joy .

# 526
  • софия
Здравейте дами,
ако някой иска учебници за 8 клас в 91 НЕГ да свирка. Моята мацка не се напъваше много да ги чете, така че са почти нови. Че и тетрадките даже ... Laughing

# 527
Тъкмо се връщам, изпълнила куп задачи, но пиша, защото обещах по въпрос около личните карти, пък се замотах и чак днес отидох (заявлението подадохме в четвъртък и ЛК щеше да е готова в петък). Получаването е наистина както ми казаха - от единия родител, тоест аз (аз бях и при подаването). Та значи както при подаването, така и при получаването - един родител.

И както бях на Лъвов мост, реших да отскоча до борсата за цветя на пазара "Димитър Петков", а тя е в края на пазара, почти до бул. Сливница. И преди бях чувала, че там цените са впечатляващо ниски, но добре че Paleto писа и много благодаря, че да отида да се убедя с очите си. Освен на едро, там има и готови букети - не питах колко струват, защото взех две връзки (по 20 бр.) от по-дребните рози различни цветове, купих и цветни целофани - 10бр. са 1,50 и панделка, така че ми остава само да ги комбинирам и ще станат два страхотни букета за по-малко от 10 лева единия. Благодаря, Paleto   bouquet - твоята информация дойде точно навреме!

# 528
  • София
  bouquetНА ДОБЪР ЧАС НА ВСИЧКИ УЧЕНИЦИ!  bouquet

Свърши най-после тази тежка ваканция! Laughing Laughing Laughing

# 529
  • sofia

[/quote]
Браво , нали ти беше , не бъркам дето се терзаеше , че детето като моето има нисък бал.
Няма по- хубава новина , хубаво е учлището!
Само моето остана в най- смотана гимназия , но той си я пожела , само това ми е успокоението....
[/quote]
Аз бях да,стана съвсем случайно.Все питах тук-там и накрая стана.Пак казвам,че ние се двоумяхме дали да е ПГ или език.Честно да си кажа и сега съм раздвоена,но това ще е.
Аз съм ваш"та леля, мисля че детето, когато има желание и само се насочва е по-добрия вариант,отколкото нашия да сменя желанието непрекъснато.
Успех на всички дечица! Hug

# 530
  • София
Успешна нова учебна година!
Да бъде здрава, ползотворна, изпълнена с нови приятелства Simple Smile

# 531
Успех на децата ни!
Да са живи и здрави, ученолюбиви и любознателни, защото без наука няма сполука!

Белмекенска, вече получих учебниците по английски - спестих 30 лв., дори и с пощенските разходи. Дори поръчах отново в този център учебниците по български, литература и математика. Тук, в Габрово, от тези не се намира втора употреба. Отново ще спестя около 10 лв. Ама как си правя тънки сметки, като истинска габровка.

Букетът, т.е. цветето ни е за класен ръководител - много сладък букет за 2,50 лв. Simple Smile

Последна редакция: вт, 14 сеп 2010, 20:46 от Milenna

# 532
на добър час на всички ученици утре! ние сме доволни много от класната, училището и всичко. ще падне яко учене, но се надявам и да имат приятели за цял живот!

# 533
Тъй като вече ще влизам в темите на кандидатстващите тази година, искам да пожелая на осмокласниците да запазят своя хъс за успех , желанието да бъдат на върха и решимостта си да успяват винаги. Grinning На мамите - вашите пораснали деца да продължават да ви радват както и досега   bouquet Ще се срещнем отново в темата за кандидат - студентите по-късно. Grinning

Честит първи учебен ден и успех в новите училища! Grinning

# 534
Здравейте,момичета! wavey   Голям заплес съм-забравих за снимките!! ooooh!  Утре ще ги направим.....  Иначе всичко друго е готово. Купих букета тази вечер. Вече нямам търпение...Така се вълнувам....все едно аз ще ходя на училище! Grinning  

успех  в новото училище на всички деца!!!    Heart Eyes

# 535
На добър час на децата ни  Hug.

# 536
  • София
Здравейте мами,
Чак сега смогвам и аз да се разпиша.Цял ден сновах насам-натам и съм гроги.
Гледам французойките са се уговорили за утре, швабите от 91-во хич ни няма.. hahahaДнес видях списъка с паралелките, ние сме 8ж.Има ли детенце, което ще ни прави компания?  Hug
На всички дечица пожелавам успешна учебна година и много положителни емоции в новите училища!  bouquet

# 537
  • гр. София
На добър час на осмокласниците и поздрави на техните прекрасни майки!!!
Минавам да ви пожелая много успехи в новите училища.
Аз тази година няма естествено да се появя в 9 ФЕГ,но моят син ще носи моркови за зайците.Успех!
Моля,майчетата от Френската да споделят първите си впечатления! Hug

# 538
  • Sofia
Да им върви по вода на децата през новата учебна година.

Моята девойка заяви, че била само за една година в старото училище. Голям зор за френската щяла да ходи на приравнителен догодина.... Ще докладвам до къде ще и стигне ентусиазма. Grinning
Слънчев и усмихнат 15-ти септември. Hug   

# 539
Здравейте милички! Hug

Искам се, да пожелая на добър час на всички! Hug Много успехи в новите училища!  Flowers Four Leaf Clover

Ние се паднахме в 8-ми "а" в 91НЕГ, при добра класна, дано да сме късметлии и нататък. Grinning

Момичета, моят младеж учеше френски досега и днес разбрахме, че учителката му е взела подготве в 9ФЕГ. Та ако има някой при Николова, да знае, че е много добър преподавател и свестен човек. Peace

Още веднъж много успехи занапред и да се пазите от морковите утре! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт