Запленяваща сърцето / Gönülçelen / по ATV петък от 20:00 - Тема 33

• 29 125
  • 742
  •   1
Отговори
# 90

Дали световно известният пианист и всепризнатия продуцент са си мислели на сватбата на семейство Лордови,
 че ще станат съперници за любовта на циганската певица-цветарка Асрет? newsm78 newsm78

# 91
Тук какви са сладки и двамата.А Хасрет как бягаше след оджата и се  спъваше с роклята на Берин Simple Smile

# 92
Здравейте! Hug Hug
Благодаря на Алекс за коктейлчетата! Hug  bouquet
Смятам да се включа вечерта, че сега имам работа.
Фенче, и на мен много ми харесват Хасрет и Мурат на снимката. Flutter Би се получил чудесен постер. Heart Eyes И двамата как са застанали и как гледат... Crazy  Туба, много ми харесва и на снимката с днескашната  статия. С плитката и шапчицата. Flutter Flutter
Относно коментара за Къванч и Туба във фейса доколкото знам Туба най-обичаната актриса в Арабския свят, Къванч- най- обичания актъор. Охх, не дай си Боже да ги включат двамата като екранна двойка!  ooooh!

# 93
И още нещо. Към снимката на нашите любимци имаше и статия със страхотно заглавие- Асрет си отива, Хасрет идва.

# 94
 Ако ме извините нещичко извън темата - Както знаем СД е продаден в Турция - е, ще го излъчват по FOX тв всяка неделя - 1 серия е тази неделя със заглавие  The Glass House. Ето и програмата на телевизията.
   25 Temmuz 2010 Pazar
07.00   Ninja Warrior - Eğlence
07.30   Bez Bebek - Yerli Dizi
09.15   Barbie Prenses ve Yoksul Terzi Kız - Yabancı Film
10.45   Homedrom
11.00   Ninja Warrior - Eğlence
11.30   Aç Aç Kazan - Yarışma
13.30   Süper Kulüp - Magazin
15.00   Dört Düğün Bir Balayı Haftanın Finali - Yarışma
18.30   FOX Ana Haber
19.45   Intercities Şehirler Yarışıyor Özet - Yarışma
20.30   Intercities Şehirler Yarışıyor - Yarışma
23.00   The Glass House - Yabancı Dizi
00.30   Münih - Yabancı Film
03.15   Dört Düğün Bir Balayı Haftanın Finali - Yarışma
05.15   Unutma Beni - Yerli Dizi
06.30   Yemin - Yerli Dizi

# 95
Личи, това заглавие за Асрет и Хасрет много ми хареса  bouquet
Малко пудричка да сложим на оджата Simple Smile

Тук имам чувството, че гледат филм на ужасите Joy

Последна редакция: ср, 21 юли 2010, 15:28 от 1001fan

# 96
Каси, мерси за информацията! newsm51 smile3525  Отначало имаше слухове, че не са го одобрили заради връзката на Боряна и Камен. Но очевидно не са истина. Между другото наскоро се чудих как са позволили излъчването на Незабравима, при положение че две сестри имат връзка с е дин и същи мъж, а преди са сваляли сериали от ефир заради подобни елементи. Thinking
Фенче, мисля, че нямаше превод на статията, но заглавието го разбрах и ми направи голямо впечатление. Wink

# 97
Ако ме извините нещичко извън темата - Както знаем СД е продаден в Турция - е, ще го излъчват по FOX тв всяка неделя - 1 серия е тази неделя със заглавие  The Glass House. Ето и програмата на телевизията.
   25 Temmuz 2010 Pazar
07.00   Ninja Warrior - Eğlence
07.30   Bez Bebek - Yerli Dizi
09.15   Barbie Prenses ve Yoksul Terzi Kız - Yabancı Film
10.45   Homedrom
11.00   Ninja Warrior - Eğlence
11.30   Aç Aç Kazan - Yarışma
13.30   Süper Kulüp - Magazin
15.00   Dört Düğün Bir Balayı Haftanın Finali - Yarışma
18.30   FOX Ana Haber
19.45   Intercities Şehirler Yarışıyor Özet - Yarışma
20.30   Intercities Şehirler Yarışıyor - Yarışma
23.00   The Glass House - Yabancı Dizi
00.30   Münih - Yabancı Film
03.15   Dört Düğün Bir Balayı Haftanın Finali - Yarışma
05.15   Unutma Beni - Yerli Dizi
06.30   Yemin - Yerli Dizi
Каси, мерси за инфото, много ми се иска и искрено пожелавам успех на Стъклен дом   Hug
В темата за Под липите има инфо, че Нова тв ще започва да го излъчва от 17 Август от 16.30 ч май беше newsm78

# 98
Личи, това заглавие за Асрет и Хасрет много ми хареса  bouquet
Малко пудричка да сложим на оджата Simple Smile

Тук имам чувството, че гледат филм на ужасите Joy

Моля те, направи картинките по- малки, иначе не мога да ги видя. Praynig

# 99
Привет,скъпи запленени!Да ви е хубав и спорен денят!  love001  love001  love001
Ринка, къде се изгуби снощи?Липсваше ни!Да влезем в нова тема без теб ни е доста необичайно! newsm78
И както всеки ден сте се погрижили за разхлаждащи коктейли в жегата.Благодаря! Hug

# 100
Фенче, мерси! newsm51 smile3525 Hug Джансел е много сладък на първата снимка! Flutter  На втората обаче как всички гледат! #Crazy  
Кески, привет! Hug

# 101
Е, ако Туба и Каванч като двойка имат хиляди фенове по света,какво ли ще е с двойката Туба-Джансел?Сигурно ще са милиони запленените им почитатели по света-ДАЙ БОЖЕ!

# 102
Това е добавено във фейса на 15 Юли.Явно е от тв репортаж, а долу пише Анталия newsm78

# 103
Лийче,здравей!На втората ми се струва,че са на снимки в някаква болница.До тях като,че ли има сестра.

# 104
Кески, привет!
Наложи ми се да пътувам, а и гледам до 30 да отхвърля доста задачки за да съм готова за Варна!

Общи условия

Активация на акаунт