Деца с увреден слух - 9

• 193 515
  • 622
  •   2
Отговори
# 615
В кой град????

# 616
# 617
# 618
# 619
За аудиолог не знам дали ви трябва, но в София има много добри унг специалисти.
Аз лично имам впечатления от Руев в Стара Загора, Ботева в Стара Загора, Асенова, Димитрова, Дончев и тн от ВМА в София.

# 620
  • София
Скоро бях на УНГ и попитах дали има мнение за аудиоложко изследване в Транспортна б. или МВР - каза да избягвам там?
А при невролог - ми препоръча https://www.balance-clinic.bg/patient_info.php
Имали изолирана стая.
По тел ми казаха 130лв...
Но искам като реша след 2 -4 ... години - да се изследвам, то да е на същото място и да е сигурно/ константно.
Изчаквам засега, докато си открия последното направено от Исул - аудиограмата (а там се оказа много сложно да се мине и половин ден поне, платено е също така и то предварително и ако не минеш същия ден не знам).

# 621
Здравейте,моля случай е доста дълъг.Малкия е на почти 2 годинки,минахме редица доктори и съмнения за редица диагнози.
Докато стигнахме от наша страна и на логопедката до съмнение на слуха.Направихме скрининг на средното ухо и се оказа,че на детето не отговаря изобщо едното и има възпаление.Намерихме УНГ за момента лекуваме хрена от това се съмнява,но като цяло не ми се вижда много сериозно лечение,а той си пипа ухото,особено като легне е много неспокоен.Може ли да ми препоръчате УНГ или аудилог ни трябва някой от който сте доволни за лечение и предполагам и проверка на слуха в последствие

Здравейте. За аудиолог препоръчвам Проф. Попова.
Руев и Асенова поставиха грешки диагнози при нас.

За унг лекар за проблеми със средното ухо - с две ръце препоръчвам д-р Станислав Йорданов. Посетили сме доста УНГ лекари в София и от него сме най-доволни

# 622
За аудиолог не знам дали ви трябва, но в София има много добри унг специалисти.
Аз лично имам впечатления от Руев в Стара Загора, Ботева в Стара Загора, Асенова, Димитрова, Дончев и тн от ВМА в София.

Да благодаря бих чула мнението ви от Дончев и ВМА,насочили сме се към него за малко дете става въпрос и предполагам ще иска БЕРА тест

Общи условия

Активация на акаунт