Преминаване през Сърбия - паспорт или лична карта?

• 25 107
  • 25
  •   1
Отговори
# 15
Някой ще сподели ли за СЪРБИЯ, сега как се минава, наистина ми е важно, а никой от гранична полиция не си прави труда да вдигне телефон?

Това за преминаването само с ЛК,беше за лятото.Сега мисля,че отново искат паспорти.

# 16
Мъжът ми ходи миналия месец до Полша, като минаваха през Сърбия и им искаха само ЛК. Още повече, че неговата ЛК изтече този месец.

# 17
Пореди две седмици ходихме на съботна дневна разходка до Ниш - някои от нас бяха с паспорти, други само с лична карта - нямаше никакви проблеми.
(проблемите възникват на връщане, ако носите по повече от три кутии цигари на човек ....)

Ето тук има допълнителна информация, на който му се чете подробно:
http://www.mfa.bg/bg/105/pages/view/476

Последна редакция: вт, 23 ное 2010, 14:36 от Nutella

# 18
  • Варна
Някой, който е пътувал наскоро да сподели дали може да се влиза и излиза в Сърбия само с лична карта.
Благодаря.

# 19
  • при него
Върнах се от Сърбия в четвъртък - само с лична карта, не се притеснявай, няма никакъв проблем, повечето хора преминават с лични карти. За последните 2 месеца съм ходила 4 пъти с лична карта.

# 20
Aз пътувам с лична карта, но винаги си нося и паспорта - за всеки случай  Mr. Green

# 21
Сина ми се прибра на 6-ти януари през Сърбия, само с лична карта.

# 22
Минавала съм през Сърбия доста пъти, последния в средата на декември и винаги само с лична карта. Дори в автобуса ни казват да си изкараме личните карти, а не паспорти, защото така само се бавим. Винаги е било така от последните две години, а пътувам редовно!

# 23
  • Варна
Благодаря Ви   bouquet
Много се експедитивни Simple Smile
Успокоих се, защото се налага да пътувам в близките една -  две седмици, а нямам задграничен паспорт Sad

# 24
Няма никакъв проблем да се пътува с лична карта!
Успокой се!
Аз винаги си нося паспорта с мен, но не защото може да ми потрябва, а по навик...и аз не знам защо го нося  Rolling Eyes

# 25
Преди месец се върнахме от Сърбия.Никой не иска паспорт или каквото и да е друго освен лична карта.Даже на влизане в Сърбия само ни погледнаха личните карти и ни ги върнаха без да ги проверяват изобщо.Честно казано на връщане по-трудно влязохме в България от колкото на отиване в Сърбия.То не бяха разпити,то не беше чудо.

Общи условия

Активация на акаунт