Ултра лято в Албена (Тема 5)

• 48 078
  • 710
  •   1
Отговори
# 180
  • Sofia
Момичета, много съм притеснена от това, което Фокси написа за "Магнолия".

Искам днес по спешност да сменя резервацията, ако успея.

Моля ви още веднъж, ако ще да сте го направили само преди 1-2 страници да ми напишете само името на хотела, от кото сте се върнали това лято и сте доволни.

Много ще ви благодаря.

# 181
# 182
  • В.Търново
elsi,може би Фоксче са случили на лош късмет и да са оцелили такъв период на малки неуредици.Не е гаранция,че като смените резервацията за друг хотел там ще ви е по-добре.Ние ще сме в Добротица и за него следя най-много отзивите.До сега са само добри.Но не знам дали ще има свободни стаи за вашия период?Може в Магнолия да си изкарате добре!? Wink Но ако имаш притеснения пък си смени резервацията. Peace

# 183
Не се шашкайте хора!
То зи е до късмет и ние имаме познати там сега пък те са много доволни.Така или иначе слънце, плаж, море какво повече ви трябва Hug Hug Hug

# 184
Дикси ,  снимките ти излъчват много приятна и спокойна атмосфера  Grinning
В кой хотел сте били?

elsi, права е rosinauzunova навярно Фоксче са попаднали в "труден" момент ... с по-"особени" посетители, заети камериерки, претрупан с работа персонал, който да забравя и не успява да съдейства за удовлетворителното настаняване - етаж и кошарка за детенцето, непочистени стаи и ресторант  Thinking
Безпорен проблем, обаче е сифона в банята  Sick ... Дано това да е единствената стая с такава баня и ако има избор, избягвайте тяхната, така има шанс да попаднете на друг "сифон"   Sunglasses

Налягането на водата, не знам дали зависи от хотела. Може би, ако има хидрофор-или-както-там-се-казва, да може да се подобри положението, знам ли  ooooh!
Хубаво е, че няма комари, че имате резервация и сте готови за почивката  Peace Дано да ви четем с приятни разкази и в отлично настроение  Hug

И още нещо ... момичетааааа, вчера да не сме се засилили колективно ... всички във Фламинго  Laughing  Преди малко направих резервация и познайте кога са първите свободни дати ... след 20-ти   Crazy  А цяла вечер "умувахме" дали от 11-ти или от 14-ти щяло да ни бъде по-удобно  hahaha  Добре, че имаше все пак свободни дати, да не летуваме през октомври  Grinning  Вече и аз почвам да броя дните  Laughing

Приятни и слънчеви почивни дни на всички  Hug

# 185
  • В светлината на слънцето
ivasl, отдавна в цяла Албена няма свободни дати.  Grinning Намират се тук-там в някои хотели или ако някой се откаже в последния момент от резервацията си. Пак сте имали късмет за 20-и август. Peace

# 186
ivasl, отдавна в цяла Албена няма свободни дати.  Grinning Намират се тук-там в някои хотели или ако някой се откаже в последния момент от резервацията си. Пак сте имали късмет за 20-и август. Peace

Хъм, ние се чудим между Обзор и Албена за края на август след 22. 08.
Все си мисля, че няма начин да не можем да си намерим оферта за Албена и то на по-ниски цени.  Grinning

# 187
lulumba наистина имаме късмет  Grinning Нали сме капризници, искахме да е същото студио, в което бяхме миналата година  Blush Продължихме с нахалството и резервирахме 8 нощувки (имаше само 7 свободни) и избрахме предпочитана дата, за да изкараме едно тържество преди това  hahaha то човешкото нахалство, край няма ... да видим когато пристигнем дали хотелът заслужено е 5-зв ... и имаме всичко желано и обещано  Grinning ... да не ме четете и мен с  ooooh! и  Crazy

Самсара, дано и вие получите желана резервация и добри цени  Hug
За Фламинго ... след 20-ти има свободни места, поне сутринта имаше  Laughing  Успех каквото и да изберете!

# 188
Дикси ,  снимките ти излъчват много приятна и спокойна атмосфера  Grinning
В кой хотел сте били?
В този - http://www.queentours.bg/page.php?n=116101&SiteID=631

# 189
Заинтригувахте ме с това Фламинго и реших да видя цени. За 3 нощувки най-евтиния вариант който ми предложи е... 630 лв! ooooh! ivasl , аз ли бъркам нещо?

# 190
Здравейте,

от известно време чета написаното от вас! Решили сме тази година да сме в Албена! Вчера направих резервация за края на август за хотел Орхидея!Само там имаше свободни места! За пръв път ще сме на AI в български хотел!
Като чета написаното от вас и не знам да се радвам ли? Нещо се притеснявам! Предполагам, че там мога да ползвам микровълнова за притопляне на храната на малката! Толкова много неща ме притесняват, а сега още повече се шашнах!

Нека ако някой от вас е бил в Орхидея да сподели впечатление моля! Тези дни ще се ровя в старите теми!

Желая лек и приятен ден на всички!

# 191
  • Sofia
Момичета, благодаря на всички ви за окуражителните думи и съобщения.

Много се втрещих от поста на Фоксчето, защото общо взето нейните мотиви да предпочете Магнолия отпреди 2-3 теми, вече, ми се сториха особено убедителни и на мен, та общо взето покрай нея и аз се навих за Магнолия и сами разбирате как ми дойде точно такъв коментар именно от нея Joy

Майка ми с хлапето ще изкарат някак си там 10 дни за 650 лв.. Т.е. логиката в началото беше по-далечко от плажа, ама повече време...басейни с пързалки, зелени полянки...ала бала, само че у нас добър компромисен вариант между цена и качество явно е непостижим. Ще ми е за урок.

Тя сега ми обяснява, че не иска да сменям резервето за по-късен период или за повече пари, но като я знам каква е кипра направо ми примира сърцето какво ще слушам по телефона всеки ден по няколко пъти.. и то цели 10 дни  Crazy

# 192
  • Sofia
Зора, Орхидея и Магнолия са почти еднотипни, от един клас хотели, в непосредствена близост. По-назад имаше положителни отзиви оттам. И на мен ми го препоръчаха като една идея по-добър от Магнолия, така че може би всичко ще бъде ОК.

# 193
Абе не знам,ама като гледах тази сутрин прогнозата за другата седмица и ми потънаха гемиите от всякъде-исках единствено хубаво време, хубав плаж, що годе прилична стая( а не да изпомпвам вода от сифони) и да не ме лепне чревен вирус-сега не знам кое от тези 3 неща ще имам...Дори като я чух тази прогноза стигнах до извода,че ако се помоля и запаля свещичка за хубаво време за плаж, ще преживея всякакви румънци и други проблеми- защото едно лошо време може да ми провали всяка почивка. Може тези,дето ходят с компании да им е весело пак,ама ние сме само тримата и разчитам на плаж-не съм "басейн" тип и не обичам басейни.
Зора, преди Клер беше описала Орхидея, сега чакаме Рая да се върне и да опише, а после аз се връщам и ще пиша,че и снимки ще пусна от там. Само дано не съм на тях увита с одеало.  Confused

# 194
  • Sofia
Направих аз смело резервация за Добротица, и сега започвам да обмислям детайлите. Както вече споменах, ще бъда сама с трите деца, като бебето ще е на 7 месеца и три седмици. Ще накупя пюрета за 10 дни, ще я храня някакси, че тя изобщо не си пада по яденето. Ще си взема кошарата. Rosinauzunova ме подсети, че мога да си взема пасатор да и пасирам плод. Но се замислих как ще я къпя. Моля, някой от почиващите с бебе да сподели как се е справил. Когато малкият ми син беше на 5 месеца ходихме в Рибарица, но там бяхме в къща и не се притеснявах да мъкна леген и каквото ми душа пожелае за бебето. Сега, обаче, някак не си представям да нося леген в хотела Confused
И още един въпрос, този път към завърналите се от Добротица - има ли асансьор? Аз не мога да си представя, че няма, но май някъде из темите бях срещнала, че има хотели без асансьори.

Общи условия

Активация на акаунт