Ултра лято в Албена (Тема 5)

• 49 440
  • 710
  •   1
Отговори
# 285
Това с чадърите все повече започва да ме дразни.
Обмислям дали ако напиша едно гневно писмо на някой от Албена АД (защото още не съм измислила на кой) ще има някакъв ефект?  Thinking
Като ще обясня и за парите, които се дават на ръка на момчетата с чадърите.
Но те дали имат нещо общо (момчетата и Албена АД)? Как мислите?

# 286
  • Монтана
Има ли завърнали се от Компас?

# 287
Единият ден стана голям панаир заради чадърите, на следващия ден стовариха един камион шезлонги и чадъри, може би още около 200 сложиха. Явно се стараят хората да ни угодят. Към 12 повечето хора тръгваха за обяд, тогава се уреждахме на първа линия. Съжалявам, ще си призная, че вземахме кроасани на децата и въобще не се прибирахме за обяд. Нищо не сме изпуснали, сигурна съм, а на плажа беше супер. Там не е толкова горещо, колкота на басейните, особено на първия ред подухва страхотно.
Пропуснах да похваля аниматорите в предния пост, големи сладури, но това за възрастни, анимация за деца не видях, но както казах, ние се връщахме към 3 в хотела и после лягахме с малките. Може и да не сме ги уцелвали. Голяма част от игрите се провеждаха в Магнолия, която на мен май по- ми допадна- някак си по- просторен ми се стори. Сядаш си и гледаш, а иначе беше в амфитеатъра на Орхидея.
С малки деца обаче и кофти, няма къде да играят вечер, ако решите да седнете да пийнете по нещо. Детската площадка е далеч и е тъмно. Това не ми хареса. Виж големите очите им не видяхме, те са във възторг. С нета не сме имали проблеми, защото си го носехме.

# 288
  • София
Охо, raja_nikol  се е върнала! Добре дошла! Съжалявам, че храната не ти е харесала, на мен пък много ми допадна. Обаче аз се сещах да я овкусявам - на макароните, зеленчуците и царевицата просто слагах по едно масълце - пълно е в купите при салатите и ставаха разкошни. А за разваленото - наистина се учудвам, при нас нито тази, нито миналата година имаше такова нещо! Както и да е, надявам се престоят ти да не е бил пълно разочарование. За пореден път се убеждавам, че вкусовете на хората са различни и че не можеш да дадаш съвет на никого, защото поемаш риск да го подведеш. Rolling Eyes

# 289
Добри отзиви за Орлов Mr. Green
Радват ме, макар че гледам да не се настройвам негативно, преди сама да видя.
mamaden , далеч ли е плажа?
Видях, че Орлов ползва общ плаж с Малибу.

# 290
  • София
Момичета помагайте трябва да избера между вили Вита парк ултра ол инклузив и вили Магнолия ол инклузив. Никога не сме отсядали във вила, ама това ни е първата почивка с три деца и в момента няма никакви свободни апартаменти и това ни е единствената алтернатива да не сме в една стая 5 човека. Пишете кой за каквото се сети все ще ми е от полза при избора, нашите хлапета са малки и ме интересуват детски площадки, детски басейни, аниматори и т.н. решението трябва да го взема възможно най-скоро сега се сещам колко са отделечени ресторантите от вилите.

# 291
Много време ме нямаше и гледам, че сте се оляли с темите Crazy Жалко, че има доста негативни отзиви, но...здраве да е.
Искам да ви питам - понеже тази седмица ще пазарувам лекарства за морето...искам да си взема нещо против повръщане, но за мен - напоследък пътувам мнгоо тежко и не искам пак да е така, искам да си взема нещо, та, моля ви да ми препоръчате нещичко Praynig

# 292
  • София
.:.Stef.:. , доколкото си спомням за повръщане се взимаше "Церукал". newsm78

# 293
  • В светлината на слънцето
mama L, на този въпрос и аз мога да отговоря - не е кой знае колко далеч от хотела, може би 5-минутки по крайбрежната алея. Мен повече ме вълнува въпроса със свободните чадъри на първа линия. Че ние сме свикнали да сме до водата заради децата и назад не ни устройва. Thinking Но пък ще сложим в багажа един плажен чадър, защото точно пред хотела е свободна зона и може да си се разполагаме както си искаме. Не сме фенове на шезлонгите, така че липсата им хич няма да ни затрудни. Mr. Green
Райа, жалко че сте имали негативни моменти, но пък е хубаво че плажът и морето са ги компенсирали в известна степен.
И аз се убеждавам, че всеки човек има различни изисквания, очаквания и харесва различни неща. Което не прави един хотел по-лош от друг, просто един го харесва повече, друг - по-малко. Аз например, по никакъв начин не се чувствам приятно в онзи ужасен строителен мастодонт "Фламинго гранд", въпреки луксозната обстановка в стаите. Просто ми е твърде мегаломански, твърде неуютен. Въпрос на вкус. Мисълта ми е, че не бива да се настройвате крайно отрицателно преди да видите и както се казва да пипнете с ръка мястото. Защото може пък на вас точно да хареса. Е, винаги има и другата възможност - да останете разочаровани. Но това става ясно само след опит от първо лице, единствено число. Peace

# 294
Рая, догодина живот, здраве и успех(финансов) - в Ралица Супериор, Калиакра или Фламинго Гранд. За тях няма отрицателни отзиви и специално за храната. Особено за Фламинго. Peace

Последна редакция: пн, 26 юли 2010, 11:00 от червенорозка

# 295
lulumba , това с чадърите и мен започва леко да ме дразни Peace Заради децата всеки иска да е на първа или втора линия, но трябва да има някакъв ред. Подозирам, че ще имаме проблем с румънците по този повод. Поне миналата година те бяха най-нахални и безочливо си пазеха първите линии без изобщо да се появят на плажа да обяд.
Това с допълнителния чадър е идея, но пък аз искам шезлонг, защото иначе хавлията ми е вечно зарината с пясък Close  С деца на море, какво да се прави Mr. Green

# 296
  • София
То верно,че всички искат да са по-напред заради децата,ама семейство без деца е голяма рядкост в Албена тази година. Laughing
Успех в намирането на свободни места напред,най-важното-хубаво време е здраве на заминаващите!  Peace

# 297
  • София
Никой ли не е ходил във вилите? Sad

# 298
  • В светлината на слънцето
То верно,че всички искат да са по-напред заради децата,ама семейство без деца е голяма рядкост в Албена тази година. Laughing
Успех в намирането на свободни места напред,най-важното-хубаво време е здраве на заминаващите!  Peace

Абе не е съвсем така, защото има и доста хора с деца, които предпочитат да са на по-спокойно място на втора или трета линия, отколкото до водата. Иначе за хубавото време си мнооого права - като го има, всички нередности отпадат. Peace

За храната - от лични впечатления мисля, че най-добре стоят нещата във Фламинго, следва Калиакра, за Ралица - не мога да говоря, не сме почивали там. Но пък като разположение и изобщо като база Калиакра е далеч по-добра от Фламинго, нищо че е с по-малко звезди.

Mama L, понеже Райа спомена кофти рибите в ОИ на Орхидея, а аз поразпитах подробно какво е менюто в Орлов, да внеса малко успокоение - в Орлов редуват акула и скумрия, тоест не са риби с кокаляк, така че ще стават и за деца. Peace  

# 299
Ева, в Компас забравих да те попитам има ли кисело мляко, а и прясно също.  Blush

Общи условия

Активация на акаунт