Ултра лято в Албена (Тема 5)

• 48 054
  • 710
  •   1
Отговори
# 375
И аз знаех от вас за 5 лв, но ние не сме плащали нищо. Не знам защо така, издадоха ни от хотела магнитна карта, но ние нямахме намерение да излизаме извън комплекса и ги оставихме на рецепцията. Накрая ги взехме като тръгвахме, никой не ни е искал пари.

# 376
  • В.Търново
И аз знаех от вас за 5 лв, но ние не сме плащали нищо. Не знам защо така, издадоха ни от хотела магнитна карта, но ние нямахме намерение да излизаме извън комплекса и ги оставихме на рецепцията. Накрая ги взехме като тръгвахме, никой не ни е искал пари.

Тия 5 лв. нали се плащат още на влизане в комплекса на бариерата,как са ви пропуснали?Или бъркам? newsm78

# 377
Ами не, аз се занимавах с малката, че мрънкаше и снощи питах мъжа ми, каза че нищо не е плащал. Там на бариерата се вземаше някакво листче от един автомат и го дадохме на рецепцията. Ние си мислехме, че в хотела се плаща, но и там не са ни искали.

# 378
  • София
И ние с магнитна карта излизахме от комплекса,но накрая като я върнахме в хотела платихме 5-те лв. и ни дадоха хартиена карта/билет/ с бар код май беше и така си излязохме.

# 379
  • гр.Златица
Хей,благодаря Ви,за разяснението относно паркинга,на фона на миналогодишната ми почика в Сл.бряг,където се бръкнах с 135.00 лв. за паркинг...тия 5 лв. са си направо разкош...хехехеее - имам значи 130 лв.да харча за глупости  newsm44   А за хотел "Лагуна Маре" нещичко обнадеждаващо ? 

# 380
  • Хасково
http://vbox7.com/play:fc285ed9
http://vbox7.com/play:b3dfdf7b
прилагам две клипчета от басейните на Магнолия...много ни харесаха особено разположението им-до 6 часа всички бяха на слънце и максимално можехме да оползотворяване следобедите след задължителната дрямка :lol

приятно изкарване на всички запътили се към Албена.

# 381
От завърналите се досега никой не се е сдобил с вирус, нали? Може би таи година е по- спокойна от тази гледна точка.

Тони, супер изглеждат басейните, тук я няма обаче прословутата детска пързалка. В Орхидея имаше, малките много я харесаха. Каките пък харесаха вашите пързалки, няма угодия....

# 382
  • БГ
Хей, tony_nm, добре завърнали се!!!   Hug  Клипчетата са страхотни!!!
Ние потегляме утре, а багажа още не е събран!?!   ooooh! 
Ще бъдем в х-л Орлов до 07.08., след това сме още една седмица в Китен, така че към 15-ти ще се включа с отзиви!   Hug  Весело изкарване на всички!   Peace

# 383
И ние с магнитна карта излизахме от комплекса,но накрая като я върнахме в хотела платихме 5-те лв. и ни дадоха хартиена карта/билет/ с бар код май беше и така си излязохме.

bouquet  Наистина точно така беше  Laughing

Medora представа нямам нито къде е хотела, нито как е вътре  Blush но пък ако прочетеш по-назад в темичката ... много мнения има, че за едното спане в повечето случаи е все тая. Важното е да сме здрави и децата да се забавляват спокойно и колкото си пожелаят  Grinning  А със 130 лв ... добре ще се забавлявате  Laughing

Броим дните до нашата ваканция - 1-ва и 2-ра част  Grinning Приятна и слънчева да е за всички  Hug

# 384
  • гр.Златица
ivasl, благодаря - права си .... ще се стремим да си изкараме добре - в стаята наистина предимно се спи....Весела почивка и на тебе - много морски емоции желая!

# 385
ivasl-трудничко става на плажа на първа линия.Ние бяхме там в 10ч. и нямаше места.Момчето ни беше забравило да ни запази,но пък ни сложи чадър и 2 шезлонга пред чадърите на първа линия и беше дори по-добре.
Сутринта обикалях и на басейна нямаше места.Само кърпи намятани.
А площададката до Фламинго може да се ползва от всички.Няма ограничения.

# 386
ivasl-трудничко става на плажа на първа линия.Ние бяхме там в 10ч. и нямаше места.Момчето ни беше забравило да ни запази,но пък ни сложи чадър и 2 шезлонга пред чадърите на първа линия и беше дори по-добре.
Сутринта обикалях и на басейна нямаше места.Само кърпи намятани.
А площададката до Фламинго може да се ползва от всички.Няма ограничения.

Звучи ми оле-ле положението  Sunglasses Плажът не ни е грижа, но за басейните ... ще хвърляме ези/тура ... кой да стане в 7ч за шезлонги ... Децата, ако ги питам ... и в 8 ч са готови за "настаняване" ... в басейна  Laughing
За детската площадка съм много щастлива, защото миналата година молеха родителите с деца от други хотели да не се "задържат" на площадката. Много учтиви бяха, но все пак всички са дечица и е много по-приятно, когато се забавляват на воля, където им харесва  Peace

# 387
  • Варна
Много моля някой от почивалите във Фламинго да сподели дали работи нощния бар на Фламинго Гранд! Благодаря!  Simple Smile

# 388
http://vbox7.com/play:fc285ed9
http://vbox7.com/play:b3dfdf7b
прилагам две клипчета от басейните на Магнолия...много ни харесаха особено разположението им-до 6 часа всички бяха на слънце и максимално можехме да оползотворяване следобедите след задължителната дрямка :lol

приятно изкарване на всички запътили се към Албена.

Малко извън темата, но с какво си снимала?

Басейните изглеждат чудесно.

# 389
Да,работи.Аз съм на 6 ет. и се чуват басовете.

Общи условия

Активация на акаунт