Ултра лято в Албена (Тема 5)

• 48 014
  • 710
  •   1
Отговори
# 570
Момичета, чета, че се притеснявате за вируса, аз писах вече, но пак да кажа- нашата лична ни изписа Линекс форте, давах по една капсула на малката сутрин, в интерес на истината другите имахме по 1 ден неразположение, ама на крак де, малката нищо и нямаше. Не пренебрегвам и факта, че тя е най- злояда. Не знам дали е съвпадение или действа това чудо, но аз съм доволна. Взехме една кутийка с приятелката ми  и си я разделихме, тъкмо стигна за 2 бр. дребни, цената му е около 7 лв.

# 571
  • София
Не го мислете толкова този вирус. Хората и в градовете боледуват,а не само по-курортите. Че то ако всеки ден сте на тръни и чакате да се разболеете, егати почивката...

Ние и приятелското семейство, с което бяхме не се разболяхме. Нито пък съм чула или видяла някой болен в хотела.

# 572
Тъкмо и аз щях да питам какво се взимаше превантивно за ентеровирусите,че ни остават 20-ина дни до морето.
Този Линекс пробиотик ли е? На мен ми бяха казвали за Имунобор биотик,20 дена преди почивката да се пие. Но не знам дали има за деца,защото взех преди време Ентеросан,но за възрастни и им действа доста слабително  Confused

# 573
http://www.framar.bg/%D0%BB%D0%B8%D0%BD%D0%B5%D0%BA%D1%81-%D1%84 … -pid30014968.html
Джина, не знам какво е, тук е описано, аз го давах само като бяхме там, не профилактично. Капсулата е като антибиотик обаче, имайте предвид. Сори за спама.

# 574
Ами какво да ви кажа.Яденето беше хубаво хареса ни PeaceВинаги си намирахме места в ресторанта.Много бързо почистваха PeaceРуснаците са супер супер нахални, ужасни и т.н.Направи ми впечатление че на първия и втория етаж митрише на мухъл.Ние бяхме на третия.Стаята беше хубава.Двойно легло и едно единично, гардероб, ТВ, климатик, тераска.Банята малко старички плочки иначе добре PeaceВсеки ден чистеха PeaceЧаршафите от Фламибго, от Ралица С сборни хахаха Сменят и тях.Персонала е много готин PeaceБасейните супер.Чистят ги всяка сутрин.Има спасител на пързалките и друг за басейните PeaceАниматорите много сладки и те.Шезлонги около басейна само ако хвърлиш кърпа.Шезлонги на плажа се налират ако отидеш с първия рейс на трета линия, четвърта, а около обяд се опразва Peace
Вирус изкарахме за един ден и четиримата та запасете се с ентерол.
Ако се сетите нещо друго питайте Peace
Ами прокрадна ми се едно питане - Вие в Стандарт ли бяхте? Аз миналата година бях с оферта Last minute и бяхме в хубава стая с хубава баня, но идея си нямам дали е било стандарт или не?
А според вас дали ще има проблем ако в последния момент поискам допълнително легло в стаята? Thinking Че при нас станаха големи смени в основния състав.

# 575
  • В светлината на слънцето
Джина, на този имунобор само рекламата му е голяма, иначе никаква работа не върши. Не е само мое мнение. Всички познати, които са го пили или давали на децата (има и детски) не са доволни никак. Ние пием Био Гайа (за първи път ни е) от доста време, надявам се да действа. Миналата седмица бях извън страната и на своя глава изпих почти поливин литър вода от чешмата, а ме предупредиха, че не става. Аз по принцип имам много лабилен стомах - малко ми трябва, за да завърша във WC-то. Е, нищо не ми стана, което ме навежда на мисълта, че Био Гайата може би наистина е сполучлив пробиотик. Thinking Иначе ние (възрастните) вземаме по едно хапченце всеки ден (някои препоръчват по-високи дози), а децата пият определения брой капки от течния вариант. От вчера обаче и те са на хапченцата (имат вкус на бонбонки и честно казано тях повече харесаха) и така ще я караме през цялото море. Силно се надявам да ни се размине вируса. Аз съм леко наплашена на тази тема и предпочитам да вземем максимални превантивни мерки, че миналото лято имахме много лоши и много тежки преживявания. Щом сте след 20 дни на море, имаш достатъчно възможности за пробиотик. Той трябва да се започне около месец-20 дни преди заминаването, иначе няма смисъл. Понеже бях чела доста по въпроса, установих че най-много доволни има от Био Гайа и Лактофлор. И двата са пробиотици. Първият е малко по-скъп. След няколко дни обаче ще видим реално дали е имало смисъл от цялото това пиене. Mr. Green Надявам се да се завърнем живи и здрави, поне нагласата ни е за прекрасна почивка с много слънце, море, усмивки и без лекарства. Peace

# 576
Ditta, много благодаря!   bouquet  За водата питам, защото ние не пием всички видове минерални води. Иначе за малкият и аз ще си взема един стек розов Девин.
За вирусът мисля, че се пренавиваме като четем тук. Ние още на море не сме ходили, но моето момче вече трети ден бори ентеровирус. Навсякъде го има. Но Био Гаята според мен е добър вариант за превенция. Нашата педиатърка също него ни препоръча. На всички желая много положителни емоции и слънчева почивка.
Сега се обадих в рецепцията на Добротица и помолих да приготвят бебешка кошарка в стаята. Момичето беше много любезно и каза, че го записва като коментар към резервацията. Поне ще намалим малко багажа, че с три деца ще сме като цигански катун  Simple Smile

# 577
Я, да питам аз - кой ще е на море с деца на възраст около 3-6 години в периода 7-14 август в хотелите от първа линия (без тройките в пясъка)?

# 578
Аз все пак взех ентеросан,защото ми е финасово по-изгоден,пък и д-р Михайлов го препоръчва предимно него. Само че в листовката пише да се пие 3-5 дни,а аз мислех да го давам поне 20  newsm78 Сега съм в чуденка. А за Линекса пише,че е точно пробиотик,а не антибиотик,просто с АБ му се намалява действието  Peace
То за ентеровирусите ясно,че навсякъде ги има,но е несравнимо по-ужасно да те застигне когато си на почивка. В къщи е различно,стига да не се стига пак до болници де. Confused
Това за делфинариума е супер,дано успеем да стигнем до там,иначе излиза скъпичко доста.

# 579
Ами какво да ви кажа.Яденето беше хубаво хареса ни PeaceВинаги си намирахме места в ресторанта.Много бързо почистваха PeaceРуснаците са супер супер нахални, ужасни и т.н.Направи ми впечатление че на първия и втория етаж митрише на мухъл.Ние бяхме на третия.Стаята беше хубава.Двойно легло и едно единично, гардероб, ТВ, климатик, тераска.Банята малко старички плочки иначе добре PeaceВсеки ден чистеха PeaceЧаршафите от Фламибго, от Ралица С сборни хахаха Сменят и тях.Персонала е много готин PeaceБасейните супер.Чистят ги всяка сутрин.Има спасител на пързалките и друг за басейните PeaceАниматорите много сладки и те.Шезлонги около басейна само ако хвърлиш кърпа.Шезлонги на плажа се налират ако отидеш с първия рейс на трета линия, четвърта, а около обяд се опразва Peace
Вирус изкарахме за един ден и четиримата та запасете се с ентерол.
Ако се сетите нещо друго питайте Peace
Ами прокрадна ми се едно питане - Вие в Стандарт ли бяхте? Аз миналата година бях с оферта Last minute и бяхме в хубава стая с хубава баня, но идея си нямам дали е било стандарт или не?
А според вас дали ще има проблем ако в последния момент поискам допълнително легло в стаята? Thinking Че при нас станаха големи смени в основния състав.

Бяхме в Стандарт.Много беше хубава стаята.Банята не чак толкова но беше чистичка хубава беше.Ами нз за леглото то стаите са като снимките в сайтовете.С жълти перденца с цветни къгове.Двойно и единично легло

# 580
  • В.Търново
Аз пък като питах личната за Био Гайя и каза,че с него или без него е все тая? newsm78
Как мислите,да я послушам ли или да го купя?Значи за възрастни може хапчета,а за деца капки?По колко капки да давам на бебето,на 10 август става на 11 месеца,а на дете на 8г. по колко?Въобще не съм на ясно с тия капки.

# 581
[Хахаха, да пак  Joy! И детската дискотека е същата, и музиката и шоу-програмите и химна, да не кажа и игрите! А най съм щастлива, че и повечето аниматори са същите, щото са ми много любими.
Там съм до 23 - 1 нощ ще се засечем Wink
Преди две години бяха друга група аниматори. Техният клубен танц беше този - http://www.youtube.com/watch?v=jY48iTyLrmk
Около 2-3 лета го въртяха  Crazy
Ще се засечем, да. Остава и да се познаем  Laughing

# 582
  • Луната ни пази
Ева и Сафо, благодаря за отговорите ви. Ева "познаваш ме " добре  Grinning Ами аз направих запитване до Съни турс и това ми е офертата от тях, за 8 нощувки пък ми искат 1200 лв. за Компас, аз питах за 10 нощувки , но нямаха места за по предни дати и даже тази оферта е от 26 Август до 3 Септември. По скъпо е , защото ни таксуват по 73 лв. като самостоятелно настаняване, защото сме двама възрастни с 3 деца и дават две стаи.   Питах и за Орлов, но нямаха места за след 15 Август, а аз мога тогава, защото малкия има Рд тогава и да мине тържеството. Аз бях вече на Ол инклузив с мъжа и децата, но сега съм с майка и племенницата и исках да ги зарадвам с такава почивка. Миналата година двете , с трите деца ходихме на Поморие, наехме апартамен и изкарахме невероятно, децата още говорят за тази почивка  Laughing . Та междинното хранене не ми е изискване, но предпочитах да е ол инклузив и то най- вече заради децата. На мен пясък и мирис на море ми дай и мога и да не ям. Crazy

Явно ще се ориетираме пак към Поморие.

Иренка, идете на Поморие  Peace!

п.п. Честито второ детенце.  Hug  Не знам дали ме помниш, но се запознахме преди няколко години в София с теб и си взех една активна гимнастика от теб. Извинявам за спама.
Съни турс на мен ми дадоха двойна цена от тази, която ми показа сайта на Албена, пробвай през него. Съни турс ми сметнаха едното дете за възрастен , въпреки, че е на 9 години, а нали децата до 12 години са безплатно?

# 583
  • Луната ни пази
Мойте директни впечатления от Компас-6,6,6.За тези пари просто надмина очакванията  ми.И стаите и ултрата абе  всичко.
Стаите в Компас са добри, поне тази , в която бях миналата година!

# 584
Аз пък като питах личната за Био Гайя и каза,че с него или без него е все тая? newsm78
Как мислите,да я послушам ли или да го купя?Значи за възрастни може хапчета,а за деца капки?По колко капки да давам на бебето,на 10 август става на 11 месеца,а на дете на 8г. по колко?Въобще не съм на ясно с тия капки.

Роси, на 8-годишното спокойно може да дадеш от хапченцата. Капките са за бебета и много малки деца. Нямам идея по-колко да даваш на бебето, моят малкият е 3-годишен. Но вероятно на упътването пише. Съжалявам, изхвърлих онзи ден опаковката, иначе щях да погледна. А хапченцата имат вкус на леко кисели детски бонбони, много са приятни даже.

Общи условия

Активация на акаунт