Ултра лято в Албена (Тема 5)

• 48 010
  • 710
  •   1
Отговори
# 585
Имайте предвид, че капките трябва да се съхраняват в хладилник, пише го изрично не е много удобно за пътуване! Вариантът с хапчета е по- удачен.

# 586
Готвят ремонт на още няколко хотела на Албена,но незнам колко голям ще е този ремонт.Дали ще е само претапицирване и т.н. или хотелите ще станат от рода на  Калиакра.

# 587
Готвят ремонт на още няколко хотела на Албена,но незнам колко голям ще е този ремонт.Дали ще е само претапицирване и т.н. или хотелите ще станат от рода на  Калиакра.

Сериозно, значи ни четат    Mr. Green

# 588
  • Между Пирин, Рила и Родопите
Готвят ремонт на още няколко хотела на Албена,но незнам колко голям ще е този ремонт.Дали ще е само претапицирване и т.н. или хотелите ще станат от рода на  Калиакра.

Сериозно, значи ни четат    Mr. Green
Няма начин да не вземата Форума под внимание  ooooh!
Коментарите в темата са толкова обстойни, че ХЕИ, ДВСК, ВИК и т.н. могат да се самосезират направо  hahaha
или не по-скоро да си напишат протокол от проверка, без да са ходили на място

# 589
  • В светлината на слънцето
Имайте предвид, че капките трябва да се съхраняват в хладилник, пише го изрично не е много удобно за пътуване! Вариантът с хапчета е по- удачен.

Да, пропуснах да го напиша, а е важно. Peace По тази причина нашата педиатърка посъветва за там да си вземем само хапченца.

Това с ремонта на хотелите е добра новина, дано наистина е като в Калиакра. Peace

# 590
  • В.Търново
Съни турс на мен ми дадоха двойна цена от тази, която ми показа сайта на Албена, пробвай през него. Съни турс ми сметнаха едното дете за възрастен , въпреки, че е на 9 години, а нали децата до 12 години са безплатно?
Станало е грешка,за това са ти сметнали детенцето за голямо,трябвало е след това да се доуточните.Не е било умишлено,няма как да го таксуват за възрастен,след като офертата е безплатно за всички деца до 12г Peace
LULUMBAблагодаря ти за съвета!   bouquet
tasi,от къде имаш тази информация за ремонта на хотелите?Дано да е вярно,трябва да се поосвежава обстановката от време на време,иначе качеството пада,важи за всичко това правило.

# 591
  • София
Като четях и предишните теми за Албена и аз бях много притеснена и се чудих какво да давам профилактично,особено на детето.Пък и веднъж вече бяхме посещавали инфекциозна. CryОказа се обаче,че няма време за профилактика и само добрата хигиена е достатъчна или пък имахме късмет.Аз вече го писах,но след като си вземахме храната си изтривахме обстойно ръцете с влажни кърпи.Взимахме храната не в последния час, да е стояла много на открито и всеки да я е пипал.Хлябът също само с прибори.Много се дразнех като видя някой да го пипа и оставя. #Cussing outКаквото и където и да ядем това си беше закон за кърпите.Детето в басейна не го пуснах.Бях прочела нк мнения,че дечица се разболявали след като висяли дълго в басейна.Отидохме все пак на море,басейни има и в СФ,въпреки,че този на Гергана доста ни изкушаваше.

# 592
Роси,дозировката на капките е по 5к. дневно за бебета Peace На моят син ги беше дала педиатърката,когато имаше колики-беше съвсем малък,та от тогава си ги знам и сега,когато имаме стомашни неразположения пак му давам.Определено имат ефект,но съм ги позлвала само за лечение...за профилактика не съм...Уж щях да ги започвам преди почивката  ooooh!  и а днес,а утре...и то наближи-има,няма 10 дена  Laughing Май вече няма смисъл  Rolling Eyes Но ще ги взема за всеки случай с лекарствата.Когато не е разопаковано шишенцето не е задължително да се съхранява в хладилник-в аптеките си ги държат по рафтовете Peace Но отвориш ли го-задължително на студено Peace
Щях да ви казвам също и за едни хомеопатични таблетки пак за стомашни неразположения-ГАСТРОКИНД.Педиатърката ми ги препоръча на сестра ми на малкия,че той милият е все с я с разтройство,я с повръщане  ooooh! Каза и да дава при първи симптоми по 2т на всеки час и сестра ми каза,че има ефект.Ще взема и от тях да носим за вс.случай.Аптеката ще е с нас  Mr. Green Абе то дано не се налага.... Praynig Praynig Praynig Че все ще се окаже,че нещо съм забравила ...

# 593
  • В.Търново
penelopi,дано си изкарате безпроблемно почивката! Simple Smile
До сега не съм давала на големия каквото и да е превантивно преди море и се е прибирал здрав,само на първото му море като беше на 1г.8мес. последната вечер хвана някакво разстройство и вдигна температура,но бързо се беше оправил.Повече на море не ми е боледувал,може би и преди това преди години си е имало всяко лято ентеровируси,но не съм се впрягала толкова и не съм се интересувала от тази тема,но като си изпатих по-сериозно преди известно време и голям страх ме гони  Rolling Eyes Най ме е страх за бебока.Ще си накупя и аз мокри кърпички,ама моя мъж едва ли ще се търка с тях преди всяко ядене,ще му втръсне и ще каже,че се вживявам.Той не е такава паника като мен.
Съжалявам,че стана малко дълго! Peace

# 594
  • В светлината на слънцето
Роси, много добре те разбирам, защото и аз хич не обръщах внимание на вирусите до миналото лято, когато такъв ни тръшна, че едва оживяхме, особено малкият. ooooh!
Иначе за влажните кърпички ... хм, ами миналото лято постоянно изтривахме ръце - и преди, и след хранене, и след разходка, абе винаги. И не заради вируса, а защото ни е навик. И пак ни тръшна.  Thinking

# 595
И вирусите,както и хубавото време е въпрос на късмет PeaceНО хигиената не е за пренебрегване  Simple Smile
Безпроблемна почивка на всички желая!  Hug

# 596
  • София
Хора, моля ви, не се настройвайте предварително за вируси! Ако мислите само за това, няма начин да не ви хване нещо! Три години водим децата на Албена, кумовете ни със своето са за втора година, брат ми тази година заведе за пръв път едногодишния си син - никога, нито един от нас не е хващал ентеро-вирус! Много е важно да сте положително настроени! Не можеш да сложиш едно дете под похлупак - да не го пуснеш на басейн заради фобиите си, това е просто жестоко! Peace

# 597
всеки за  ентеро-вируса  пише,  ние  без  да сме в Албена го караме за 2-ри път  този сезон, дано дребната се оправи до 16-ти, но  мен  вече  не  ми е  така  морско настроението,  взеха  много  често  да  ми звънят от  Албена/х-л Ралица, че  незнам изобщо  ще  отидем ли, резервацията  ни беше направена преди месец за 15.08,  след  седмица-две ми се обадиха  от рецепция, че  я  правят от 16-ти, преди малко пак  същата  дама ми  звъни и пак извинения, ако може от 17.08, понеже  на 16-ти нямало   никакви  свободни стаи, защо тогава  имам резервация  #Cussing out, после  склониха  на  вариант, една нощ  сме във Вита парк, после се местим в Ралица, но ... не  пожелах и това,  това е  огромен хотел, да  местят някои  младежи,  с  тези  две деца за една нощ  трябва да разопаковам  почти целия  багаж, не  съм склонна на подобни компромиси, особено когато  нямам аз  вина  Crossing Arms, утре  ще се  чуя с  управителката на хотела, нямаше я  в  момента на разговора ни
други  от  вас  получили ли са  подобни обаждания ?

# 598
  • Под гъбата
Хора, моля ви, не се настройвайте предварително за вируси! Ако мислите само за това, няма начин да не ви хване нещо! Три години водим децата на Албена, кумовете ни със своето са за втора година, брат ми тази година заведе за пръв път едногодишния си син - никога, нито един от нас не е хващал ентеро-вирус! Много е важно да сте положително настроени! Не можеш да сложиш едно дете под похлупак - да не го пуснеш на басейн заради фобиите си, това е просто жестоко! Peace
Абсолютно съм съгласна! Peace Добрата хигиена е напълно достатъчна за да не ви сполети ентеровирус. В басейните изливат вечер толкова препарати че направо смърдеше ужасно Sick, в морето течението беше докарало умряла полуразложена риба и раци.
Водата в комплекса не става за пиене!
Иначе ние изкарахме чудесно, и времето беше прекрасно, но за съжаление се прибираме с вирусен бронхит и утре постърпваме в болницата Cry
Весело изкарване на всички! Снимки след завръщането ни.

# 599
  • в града на вечния купон
всеки за  ентеро-вируса  пише,  ние  без  да сме в Албена го караме за 2-ри път  този сезон, дано дребната се оправи до 16-ти, но  мен  вече  не  ми е  така  морско настроението,  взеха  много  често  да  ми звънят от  Албена/х-л Ралица, че  незнам изобщо  ще  отидем ли, резервацията  ни беше направена преди месец за 15.08,  след  седмица-две ми се обадиха  от рецепция, че  я  правят от 16-ти, преди малко пак  същата  дама ми  звъни и пак извинения, ако може от 17.08, понеже  на 16-ти нямало   никакви  свободни стаи, защо тогава  имам резервация  #Cussing out, после  склониха  на  вариант, една нощ  сме във Вита парк, после се местим в Ралица, но ... не  пожелах и това,  това е  огромен хотел, да  местят някои  младежи,  с  тези  две деца за една нощ  трябва да разопаковам  почти целия  багаж, не  съм склонна на подобни компромиси, особено когато  нямам аз  вина  Crossing Arms, утре  ще се  чуя с  управителката на хотела, нямаше я  в  момента на разговора ни
други  от  вас  получили ли са  подобни обаждания ?
как така нямало свобоедни места? да са си направили сметката.
искай им компенсация
ти как си резервирала?

Общи условия

Активация на акаунт