Ултра лято в Албена (Тема 5)

• 48 010
  • 710
  •   1
Отговори
# 600
Може ли някой, който е бил в Мура тази година да ми каже цена на човек в стая и в апартамент? Една оферта дето ми я предлагат нещо ме съмнява newsm78

# 601
резервацията ми беше от 15.08, после се  съгласих, да  ми я  изместят с  един ден, т.е. последната ми рез-я е  16.08 до 21.08 вкл.,  повече не  желая  промени,  пуснали сме си отпуски вече  Naughty утре  ще  видим какво ще   се произнесе  управителката, но успяха да  ме  вкиснат днес  Close

# 602
  • в града на вечния купон
Може ли някой, който е бил в Мура тази година да ми каже цена на човек в стая и в апартамент? Една оферта дето ми я предлагат нещо ме съмнява newsm78
виж в сайта на албена-има промоция на 65лв на човек на ден

# 603
Хора, моля ви, не се настройвайте предварително за вируси! Ако мислите само за това, няма начин да не ви хване нещо! Три години водим децата на Албена, кумовете ни със своето са за втора година, брат ми тази година заведе за пръв път едногодишния си син - никога, нито един от нас не е хващал ентеро-вирус! Много е важно да сте положително настроени! Не можеш да сложиш едно дете под похлупак - да не го пуснеш на басейн заради фобиите си, това е просто жестоко! Peace

много добре казано...  Peace

# 604
  • Между Пирин, Рила и Родопите
резервацията ми беше от 15.08, после се  съгласих, да  ми я  изместят с  един ден, т.е. последната ми рез-я е  16.08 до 21.08 вкл.,  повече не  желая  промени,  пуснали сме си отпуски вече  Naughty утре  ще  видим какво ще   се произнесе  управителката, но успяха да  ме  вкиснат днес  Close
Много, много неприятно!
Но не се съгласявай в никакъв случай-просто няма начин с 2 деца да ти погодят такъв номер  Naughty
Нас например една година на Сл Бряг се опитаха да ни настанят 3 семейства в 1 мезонет, но не им мина номера. Свържи се с туроператорите задължително.  Peace

# 605
виж в сайта на албена-има промоция на 65лв на човек на ден

Благодаря, ще погледна.
Мъжът ми ме подведе, че няма цена на сайта за Мура и затова реших да питам тук, че скоро имаше отзиви за този хотел.ф

# 606
  • В светлината на слънцето
Хора, моля ви, не се настройвайте предварително за вируси! Ако мислите само за това, няма начин да не ви хване нещо! Три години водим децата на Албена, кумовете ни със своето са за втора година, брат ми тази година заведе за пръв път едногодишния си син - никога, нито един от нас не е хващал ентеро-вирус! Много е важно да сте положително настроени! Не можеш да сложиш едно дете под похлупак - да не го пуснеш на басейн заради фобиите си, това е просто жестоко! Peace

До миналата година мислех абсолютно като теб. След изключително тежко и супер опасно, животозатрашаващо развитие на вируса вече разбирам не на 100, а на 200% хората, които се притесняват от евентуална зараза. Човек говори спокойно и е весел, когато не му се е случвало лично. Наистина отстрани изглежда смешно и параноично, но когато си го изживял и губиш живота на детето си в собствените си ръце мисленето ти се обръща на 180 градуса. Не го пожелавам никому и не възприемам опасенията на хората относно вируса като несериозни. Naughty
Миналото лято точно в темата за Албена съм описвала случката, да не спамя излишно. И не, Албена изобщо не е виновна за вируса, може да се случи абсолютно навсякъде - нелепо стечение на обстоятелствата и може би кофти късмет за момента. Ааа, да, и ни тръшна след като сме спазвали пълни хигиенни навици, просто защото ни е навик, а не специално заради вируса. Thinking

# 607
  • В.Търново
Някой писа,че масово се прехвърлят туристи от Ралица Супериор в Магнолия,заради дублиране на резервации,явно и тука става въпрос за нещо такова при kriss.

# 608
Здравейте момичета Simple Smile
Аз пак се включвам с въпроси, че наближи и нашата почивка. Само да кажа пак, че ще сме на вита парк.
1. за рейсчетата разбрах, че са претъпкани. Какви са алтернативите за превоз до плажа?  - Тези влакчета от къде се хващат, колко струват, с какво разписание са... А може ли с кола да се ходи т.е. има ли къде да се паркира до плажа?
2. За шезлонгите разбрах, че бързо се заемали - ами как седи въпроса със свободните зони - и там ли е лудница...? Може ли човек да си занесе собствен чадър и така? По какво да позная свободните зони? На всяка от тях ли можеш да идеш, или и те са разпределени по хотели?
3. Има ли по плажа тоалетни? Махаме памперса, та се чудя....
4. В този резерват става ли за разходки?
п.п. Набелязах следните места за разходка: - Балчик - ботаническата и двореца; Варна - делфинариума и Евксиновград; някъде там... Simple Smile - Побитите камъни и Аладжа манастир; Нос Калиакра...е незнам дали ще успеем всичко, но да видим...
5. Някой може ли да ми обясни каква е разликата между снек бар, лоби бар и още някакъв бар видях, но пусто, го забравих Laughing

# 609
Има и pool bar - бар при басейна.

# 610
Клер, абсолютно си права, не виждам как ще си удържа детето да не влезе в басейна, морето в никакъв случай не е по- безопасно. Басейните просто светеха, не се вманиачавайте. Това почивка ли е, ако само за това мислите.
В никакъв случай не пийте вода от чешмите, с голямата всяка година карахме този вирус, не в Албена, на различни места всеки път, когато отидем на море, но явно се е дължало само на това.

# 611
  • София

Ние платихме за дните преди 15.07. по 65 лева на човек, а от 16.07. нататък по 75 лева. Това е за двойна стая.

# 612

До миналата година мислех абсолютно като теб. След изключително тежко и супер опасно, животозатрашаващо развитие на вируса вече разбирам не на 100, а на 200% хората, които се притесняват от евентуална зараза. Човек говори спокойно и е весел, когато не му се е случвало лично. Наистина отстрани изглежда смешно и параноично, но когато си го изживял и губиш живота на детето си в собствените си ръце мисленето ти се обръща на 180 градуса. Не го пожелавам никому и не възприемам опасенията на хората относно вируса като несериозни. Naughty
Миналото лято точно в темата за Албена съм описвала случката, да не спамя излишно. И не, Албена изобщо не е виновна за вируса, може да се случи абсолютно навсякъде - нелепо стечение на обстоятелствата и може би кофти късмет за момента. Ааа, да, и ни тръшна след като сме спазвали пълни хигиенни навици, просто защото ни е навик, а не специално заради вируса. Thinking
безкрайно си права, но пък се създава едно усещане за "Отивам в отпуска и ще умра от притеснение". А цяла година всички сме чакали тези отпуски.
Аз съм родител на дете, което е карало с 5-та степен обезводняване този вирус. Да, със сериозна опастност, по спешност в болница и със събрани няколко екипа, за д аму помогнат. Знам какво е. Но просто не изпадам в паника. Спазваме хигиенни норми, виждам, че момичетата и превантивни хапове дават, така че - идете и си починете добре, това е най - важното Peace

# 613
  • София
Цената ни беше 84лв на човек в стая,юли месец.

# 614
  • Между Пирин, Рила и Родопите
kriss', какво става с резервацията? Има ли развитие?

Общи условия

Активация на акаунт