Ултра лято в Албена (Тема 5)

• 47 946
  • 710
  •   1
Отговори
# 90
  • welcome to the Jungle
Виждала съм как карат тубите за смяна на диспенсерите с едно камионче.

При това запечатана. В една от миналогодишните теми се изписа много за това какъв тип е водата  Whistling.
Е, не е от морето, не  е от чешмата, не е и от кофата за миене на пода  Joy.

Няма проблем и в самата вода когато хората просто не си мият ръцете при хранене  Whistling. А въздушно-капковият път е най-заразен, когато е директен, но дактилният го следва с пълна сила. Та нека човек да поползва 1-2-5-10 лъжици от общите, с които се сипва храната в ресторанта, и нека после си пипне храната или хляба... Но не са и приборите само проблем. Миналата година прасковите и кайсиите редовно се стискаха почти от всеки, динените парчета често се взимаха с пръсти, а веднъж даже видях един чичо как си взе чепка грозде, набута я половината в устата си, но явно не му допадна на вкус и останалата половина я хвърли пренебрежително отново в панерката с гроздето, което си чака консуматорите.  Shocked

Последна редакция: чт, 22 юли 2010, 06:55 от Lioness

# 91
Аз виждах камиончето, като стоварваше тубите, само че в Мура . Там тубите бяха на Горна Баня, а на тях пишеш Во-да  Joy.

Теа, мерси! Предполагам, че във всички хотели е Горна Баня водата. Устройва ме.
Сега дано се включи някой почивал в Добротица да каже и за хладилниците в стаите как стои въпроса.

# 92
  • В.Търново
Сега дано се включи някой почивал в Добротица да каже и за хладилниците в стаите как стои въпроса.

В описанието на стаите пише,че има мини-бар.

# 93
Водата в диспенсърите беше Горна Баня. Във фоайето на хотела имаше хладилник с бутилки по 1,5 л., който зареждаха непрекъснато и човек можеше да си вземе студена вода (запечатана Mr. Green) за плажа или стаята - доста е удобно. Говоря за "Калиакра".

# 94
# 95
  • Пловдив
Пепси имат вода, но забравих името й, някаква аква беше.
Ние излизаме в отпуск на 2.08., но няма места в Албена, някой няма ли да се откаже? Mr. Green

# 96
Знаете ли какво ще е времето от 26 юли (понеделник ) -последната седмица от месеца ... newsm78
Кой ще е на Албена от тогава , защото честно казано , ако и времето не е хубаво ще ми доскучае... HugНие ще бъдем там до 2 август и тайничко се надявам и времето да е с нас , че ще лудна в противен случай  Wink
Ние ще сме там по същото време в хотел Ком. А времето само за понеделник май го дават с валежи newsm78
Ще се радвам , ако наистина времето в понеделник е само облачно ...Да се надяваме прогнозите им да са точни .. Hug

# 97
  • София
Не видях нито един отзив за хотел "Лагуна бийч"? Що така?  newsm78

Ние ще сме там от 18-25 август. И аз нищо не намирам за този хотел. Ако сте след нас, ще имаш точно инфо  Grinning

# 98

Peace

# 99
Извинявайте, ама тотално се втрещихте. 90% от написаното в темата като отрицателно не отговаряше на истината и не беше така. С какво миели, с какво не миели - целта на хората там не е да ни разболеят и отровят. Ентеровирус може да се хване абсолютно навсякъде по света, дори и в най - чистия дом. Не се шашкайте и не се презапасявайте, отидете на море и си починете бе хора, ще ви хареса Peace

# 100
Такаааа...След ужаса, който преживях преди няколко дни с това, че една агенция ни въртя резервацията до момента, в който стаите се оказаха вече заети, тази сутрин се сдобих с още една потвърдена... Mr. Green

Та за периода 27.08 - 03.09.2010г. имаме запазени две двойни стаи в хотелите "Орлов" и "Добротица".

Както, уж, бях решила, така двоумението пак започна с пълна сила...
Всяка помощ ще ми е от полза...
В замяна - ще преотстъпя едната резервация... Wink

# 101
  • София
Такаааа...След ужаса, който преживях преди няколко дни с това, че една агенция ни въртя резервацията до момента, в който стаите се оказаха вече заети, тази сутрин се сдобих с още една потвърдена... Mr. Green

Та за периода 27.08 - 03.09.2010г. имаме запазени две двойни стаи в хотелите "Орлов" и "Добротица".

Както, уж, бях решила, така двоумението пак започна с пълна сила...
Всяка помощ ще ми е от полза...
В замяна - ще преотстъпя едната резервация... Wink
Орлов и Добротица са от- най-коментираните хотели в последните 3 теми.
Има много полезни постове,които не са за изпускане,за да решите окончателно!
Препоръчвам да отделите час-два за да прочетете темите.  Peace

# 102
Орлов и Добротица са от- най-коментираните хотели в последните 3 теми.
Има много полезни постове,които не са за изпускане,за да решите окончателно!
Препоръчвам да отделите час-два за да прочетете темите.  Peace

Благодаря Ви! Simple Smile
Следя темите отдавна и с интерес. Х-л "Добротица" е с чудесни отзиви и бих се спряла на него, ако семейството, с което ще почиваме не беше с две деца, едното от които ще дели двойното легло с родителите си. В това отношение Добротица не предлага особен комфорт. Разговарях многократно с управителя, но не останах убедена, че на това семейство ще им е удобно настаняване в двойна стая.
В Орлов пък се предлагат двуетажни легла, подходящи за хлапетата, с което условие хотела натежа.

Бих се радвала на отзивите на почивалите там точно по отношение на големината на стаите и размера на т.нар. "двойно легло" Simple Smile

Последна редакция: чт, 22 юли 2010, 10:40 от Curlicue

# 103
Ева, тъкмо си тук - в Компас има ли бутилирана вода или е от диспенсер? И в стаята има ли хладилник?
Ние сме настроени положително, не очаквам от почивката си лукс, а да е чисто и приятно. Ако някой мисли, че в хотел 3 звезди, ще получи обслужване за 5, много ясно, че ще е разочарован.  Hug
Търся и мнение за Доростор Praynig

# 104

Да, има. Но, в този минибар не можете да слагате нищо ваше. Ако искате, можете да си наемете хладилник срещу 30 лв. за седмица.
Ние не сме ползвали. То няма и за какво.
Вода си пиехме от техните машини. За разлика от Калиакра, в Добротица няма бутилки. Взимах два пъти бутилки от магазина до хотела. Не е кой знае какъв разход, че да си я нося от вкъщи.
Друго забранено в хотела е да се ползват каквито и да било лични електоуреди.

Jane1, ние също бяхме с електронна резервация. На рецепцията ми поискаха документ доказващ направена и платена резервация и си оставиха за тях разпечатката на електронната фактура.

Общи условия

Активация на акаунт