Ултра лято в Албена (Тема 5)

• 47 951
  • 710
  •   1
Отговори
# 15
Хайде и аз в новата тема Heart Eyes

# 16
Танита, ако се откажеш от Добротица, дай да те заменя, че аз по цялото Черноморие само този хотел харесвам, а тази година закъснях и останахме на сухо. Wink

# 17
# 18
Ами то така като ви чета вие всички искате на първа линия на плажа  Crazy
Все някой няма да успее Laughing

# 19
  • В светлината на слънцето
Кога отворихте нова тема, кога изтипосахте вече две страници... Mr. Green

# 20
Ние винаги досега сме почивали на НВ и никога не сме огладнявали за обяд. Всъщност в Калиопа предлагат НВ (обърках се в предния пост).
Притеснението ми е само за детето, защото тя трябва да обядва, но все си мисля че може да й се поръча някоя супа от ресторанта на самия хотел. Някой знае ли дали предлагат алакарт?
Разликата в цената е значителна 80 лв в Добротица срещу 46 в Калиопа на човек. Разликата идва 68 лв на ден. За тези пари ми се струва че си заслужава.
От друга страна искам да питам има ли анимация в Калиопа?

# 21
  • welcome to the Jungle
Кога отворихте нова тема, кога изтипосахте вече две страници... Mr. Green

Е, те първите 2 - 4 страници са от рода на  Joy:

И аз съм привързана към темата  Blush, че с нетърпение броя дните.

# 22
  • В.Търново
Кога свърши предната тема,че и 5 вече започна.Нямаше ме само няколко часа,а вие сте навъртяли км..... Grinning

танита,сигурно ли е,че в Калиопа е 46лв. на човек за НВ?!През коя агенция е тази оферта?
За Добротица са много добри отзивите,а за Калиопа нищо не е споменавано до сега.

# 23
Ето офертата : http://www.albena.bg/bg/offers/view/id/60
Аз направих и за там резервация. До 3 дни трябва да реша, иначе ми отпада резервацията за Добротица.
Ако реша за Калиопа ще пиша тук, ако някой иска да се разберем в момента, в който я откажа да я вземе - стига да ви устройват датите 15-22 август.

# 24
  • в града на вечния купон
Ето офертата : http://www.albena.bg/bg/offers/view/id/60
Аз направих и за там резервация. До 3 дни трябва да реша, иначе ми отпада резервацията за Добротица.
Ако реша за Калиопа ще пиша тук, ако някой иска да се разберем в момента, в който я откажа да я вземе - стига да ви устройват датите 15-22 август.
на каква цена си резервирала?

# 25
танита, според мен се обади лично в хотела (калиопа) да питаш за обяд дали работи ресторанта, след като няма ол инклузив предполагам че на обяд ще може да си поръчаш по меню.
Хотелите които са на ол инклузив, в които съм била и които имат по един ресторант,  работеха само на ол инклузив и не се допускаха хора без гривни в ресторанта, и не може да се поръчва.
Според мен с деца е най-добре  ол инклузив, то не е само обяд, а и следобедна закуска, сокчета сладоледи, плодове през деня. А и за вас - биричка, кафета, безалкохолни, сладолед...все се събира консумация, но вие си знаете как ще е най-добре за вас.

# 26
Радост,
Резервирах на 46 лв за Калиопа.
Ако разликата е само в консумацията мисля, че дори и обяд за детето и бирички и кафета ще са ни по-малко от 68 лв (което ни е разликата).
Аз се вълнувам по-скоро от качеството на храната (не от количеството), но явно никой не е почивал там.
А като локация Дружба близо ли е до Калиопа, че го гледам за родителите си.

# 27
Бихте ли ми казали за КОМ има ли детска площадка в него или наблизо?
Чудя се между Орхидея и КОМ. Първиятзаради забавленията за децата,вторият-заради УОИ  newsm78
Някакви съвети?

# 28
  • Габрово
  grinning039

# 29
Eй това за Савоя с бандерол ме изуми Rolling Eyes Ние ли сме най-прецакани?!?! Нямаше бандероли а от туби пресипваха в бутилки. Бармана ни каза ,че не стават много за пиене ама не били отровни де hahaha

Общи условия

Активация на акаунт