*ФОНД АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ* - кой до къде е - 3!

• 73 798
  • 759
  •   1
Отговори
# 645
Благодаря ви момичета,ако не са еднояйчни близнаци ще е само едно.Защото не са ме стимулирали,тази яйцеклетка си я направих аз.Цялата процедура отне 4-5 дни.Отидох на 7 ден на преглед-имаше фоликул 16мм.На другия ден отидох сутринта да дам кръв за хормони и вирусология.Вечерта в 22:30 ми сложиха прегнил и в събота сутринта в 8 часа ме извикаха на преглед.Видяха че фоликула не е спукан и от там слязох за пункция.След два дни ми върнаха оплоден и добре делящ се ембрион.И сега остана чакането.

# 646
desislavajekova ,от все сърце ти желая догодина да си мама и да гушкаш своето бебче  bouquetТака ме обнадежди писмото ти,че вече искам и аз да опитам,пък каквото ще да става.На 32 съм,а ако чакам фонда,както е тръгнало,ще стана на 33...Док ми каза,че успеваемостта е много по-малка,но знам ли,дано имам късмет и с Божията помощ да забременея и сбъдна мечтата си Praynig Praynig Praynigна всички момичета тук пожелавам в най-скоро време да имат бебчета и да мият нааканите им дупета Hug

# 647
Момичета, извинете ме ако въпроса ми е малко глупав, но за каква заповед става въпрос? За нея ли чакаме да се обадят?

# 648
когато си подадеш документите ти дават номерче, онова до което си написала имената си при подаването. След месеци, като ти се обадят за одобрение ти дават заповед за започване на ин витро по фонда. С нея отиваш в клиниката и когато от там ти кажат започвате с ин витрото.

# 649
когато си подадеш документите ти дават номерче, онова до което си написала имената си при подаването. След месеци, като ти се обадят за одобрение ти дават заповед за започване на ин витро по фонда. С нея отиваш в клиниката и когато от там ти кажат започвате с ин витрото.

Благодаря за отговора. Да, дадоха ми на едно листче входящ номер. Притесних се да не съм изпуснала някоя стъпка. Благодаря отново   bouquet

# 650
днес , звънях във фонда и оттам отговориха ,че одобрените молби са до №7070 
 ние сме с номер след 7800 и ориентировъчно към края на януари 2011 г.  е възможно да получим обаждане за одобрение 

успех на всички  ! дано поскоро  се похвалим с положителни резултати   EFP 1stroller

А през декември ще се обаждат ли? Ако не, как до края на януари ще стигнат до над 7800? Това са повече от 700 номера.

# 651
desi, предполагам, че и при този вид инвитро след трансфера вземаш хапчета като при другия вид-утрогестан, естрофем и т.н. Аз все повече започвам да се замислям да опитам един път на ЕЦ ако много се забавят от фонда. И аз като anichka съм съвсем наблизо-7519 и ме делят около 1 месец и нещо, стига да започнат да се обаждат. Но понеже всичко е голяма мъгла, си мисля дали да не опитам ако след Нова година няма раздвижване. В Тутракан докторите започват инвитро след Нова година и ще питам дали ще правят на ЕЦ. Успех

# 652
едно момиче в зачатие е писало, че от фонда са и казали, че ще се обаждат до 7070 номер до края на година, с по-големи номера - през януари и т.н. което за мен е ужасна новина. от май месец до сега не са минали повече от 400 номера. търпение ... това постоянно си повтарям.

# 653
аз съм с ПКЯ и не знам дали е възможно да съм на ЕЦ, вижда ми се невъзможно. пия си Дуфастончето всеки месец както ми е казал Богомил Бойчев (вече загубих бройката на месеците) и си чакам реда за ин витрото...

# 654
Момичета, сестра ми е номер 7080 и днес й се обадиха от фонда да си вземе молбата на 9.12. Успех на всички Ви желая!

# 655
Чудесно!

# 656
Здравейте момичета Simple Smile аз имам едно въпросче- по време на подготовката за инвитро ще имам ли престой в болницата , в смисъл,ще трябва ли да оставам там за повече време... как всъщност протичат нещата от самото начало та до края ? Извинявам се ако мястото на въпроса ми не е тук,но не можах да се ориентирам? Благодаря ви Simple Smile

# 657
Kogato zapo4ne6 stimolaciqta si bie6 hormoni v korema i pie6 lekarstva pravi6 vseki den izledvaniq i si na pregled,kogato dostignat razmer za punkciq,vliza6 v klinikata za nqkolko 4asa s palna opoika za okolo 30min ti vadqt qicekletkite sled dva 4asa ti davat voda i embriolozite idvat da te informirat kolko qicekletki sa izvadili sled tova si tragva6.Na drugiq den ti se obajdat embriolozite i ti kazvat dali sa stanali embrioni i koga ti e embriotransfera.Na opredelenata data otiva6 v klinikata i s  edna dalga vid injekciq ti vkarvat embrionite leji6 malko i sled tova te izpisvat,pie6 lekarstva i sled 15 dni si pravi6 test da razbere6 dali si bremenna sled tova ti prosledqvat bremennosta vedna6 sedmi4no. :)uspeh Praynig

# 658
Kogato zapo4ne6 stimolaciqta si bie6 hormoni v korema i pie6 lekarstva pravi6 vseki den izledvaniq i si na pregled,kogato dostignat razmer za punkciq,vliza6 v klinikata za nqkolko 4asa s palna opoika za okolo 30min ti vadqt qicekletkite sled dva 4asa ti davat voda i embriolozite idvat da te informirat kolko qicekletki sa izvadili sled tova si tragva6.Na drugiq den ti se obajdat embriolozite i ti kazvat dali sa stanali embrioni i koga ti e embriotransfera.Na opredelenata data otiva6 v klinikata i s  edna dalga vid injekciq ti vkarvat embrionite leji6 malko i sled tova te izpisvat,pie6 lekarstva i sled 15 dni si pravi6 test da razbere6 dali si bremenna sled tova ti prosledqvat bremennosta vedna6 sedmi4no. :)uspeh Praynig
Много ти благодаря- сега поне вече зная как протича всичко   bouquet пак благодаря за подробното обяснение за '' шматки'' като мене Grinning

# 659
Здравейте момичета,моля ако някой знае,или е имал подобен проблем, да ми помогне.Колко време след като от фонда се обадят че заповедта е готова,може да се отложи вземането и,и дали това е възможно.Аз съм номер 8741 и не ми са се обадили,според мен това няма да стане по рано от април.Планувахме работата си така че първите 4 месеци на годината да сме свободни,за сметка на останалите,смятахме че нашия номер ще излезе до тогава,но уви с това непредвидено закъснение нещата много се объркаха.Благодаря ви предварително.

Общи условия

Активация на акаунт