*ФОНД АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ* - кой до къде е - 3!

• 73 798
  • 759
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Ripple, нашите изследвания от "Цибалаб" не ги признаха в клиниката, направихме си нови на място в лабораторията.

Аз да ви се оплача. Днес реших да си подавам документите за втори опит, звъннах в клиниката да питам нещо за попълването на документите, и се оказа, че ми е изтекъл срокът на ФСХ, та сега всичко се отлага до петък  Cry Пак добре, че ми дойде днес, че се пуска на 3-4 ден  ooooh!

Последна редакция: ср, 01 дек 2010, 14:45 от -=Деси=-

# 676
Здравейтее момичетаа Simple Smile днес си взех заповедта от фонда Grinning пожелавам на всяка една от вас редът и да идва бързо Simple Smile ... направи ми впечатление,че нямаше много чакащи- всъшност бях аз и още две други жени ,но то аз отидох рано де..дано да има повече одобрени  Hug

# 677
Ати с кой номер си?

# 678
  • София
Стефи, честито! Стискам палци това да е вашият успешен опит!  Hug

# 679
да,честито и от мен!Кой е номера,моля?

# 680
7034 е,уви няма раздвижване на номерата:(

# 681
здрасти деси какъв е срока на фсх-това са хормоните които се правят на 3-4 ден нали,

Последна редакция: чт, 02 дек 2010, 18:39 от tweety_qni

# 682
  • София
здрасти деси какъв е срока на фсх-това са хормоните които се правят на 3-4 ден нали,

Да, те са - правят се на 3-4 ден от началото на цикъла. З месеца е срокът.

# 683
7034  беше моят номер Simple Smile

# 684
Стефи, честито! Стискам палци това да е вашият успешен опит!  Hug
благодря ви  Hug само да кажа,че една от жените с мен беше с номер 7040 Simple Smile надявам се и стискам палци скоро да дойде реда на всички вас Simple Smile

# 685
  • София
Момичета,ако някоя от вас ходи за заповед скоро моля попитайте д-р Лалев дали ще се обаждат за одобрения и заповеди Декември месец или направо да чакаме Януари.Благодаря ви предварително. Heart Eyes

# 686
Момичета,ако някоя от вас ходи за заповед скоро моля попитайте д-р Лалев дали ще се обаждат за одобрения и заповеди Декември месец или направо да чакаме Януари.Благодаря ви предварително. Heart Eyes
май оставаме за януари  Wink

# 687
Малееее,колко бавно върви този фонд!Аз съм подала август месец и съм номер 9201 това значи ще откарам към пролет-лято,ужас дано отпуснат повече пари иначе няма да имаме шанс май!Желая успех на одобрените,и пишете как върят номерата иначе няма от къде да се информираме!Късмет на всички!

# 688
Пак нещо не разбирам. Защо няма раздвижване с обажданията? Нали тези, които чакаме дати за получаване на заповеди ще правим опити през следващата година, от новия бюджет? Обяснението "няма средства" вече не е актуално. Като няма обаждания през ноември и декември, значи през януари и февруари почти няма да има опити, финансирани от фонда. За какво е това прекъсване, при толкова много чакащи?

# 689
хора,аз нали ви писах, че нещо не е наред!Обаждах се във фонда и питах за кога да очаква номер9040, казха ми март. По принцип трябваше да очаквам декември. Попитх защо и ми казаха защото имат проблем с финансирането. Аз по рано писах  и отправих въпрос защо при полужение, че се отпуснаха 5мил. пак има проблем и толкова се забавят нещата.!!???? Незнам кого трябва да попитаме,към кого да се обърнем?....

Общи условия

Активация на акаунт