puphi да оздравяваш бързо!
Делти успех на детето!Стискам му палци здраво! Нещо ирония ли усещам по адрес на работодателите на мъжо

Лиле дано съпружието да свикне тук,че от познатите ни,които се отказаха,май повечето пак се върнаха по корабите.
Днес съм като пребита.Мойта щерка снощи беше изморена и в един момент ми каза,че и е лошо.Знам,че като е изморена така казва,но направи една припадаща стойка и падна на дивана.Аз изтръпнах,разтреперах се....Тя стана и си продължи заниманието.Не го направи нарочно,просто ми е артистично детето,за пръв път ми прави такова нещо,ама аз щях да се побъркам.После уж легнах спокойна,като не можах да заспя пийнах някой илач,ама пак не ми се получи.Заспах към 5,30 и в 7 станах за работа.Добре поне ,че нямам много работа днес.
Приятен следобед и хубава вечер на всички!
желая му успешна и ползотворна година
да пием по кафе.Каке успех и от мен на наборчето ми.мацки хвана студ бе.гледам и дъжд валяло .ставам да приготвя габи за детска 
Вчера как бях облечена, а днеска напраУ за Ноември месец дрехите, трябва да вадя 
.Точно сега имам страшна нужда от второ кафе.
Сутринта беше 13 градуса,че е валеше.Трябва по-топла дреха.Аз дори си сложих и чорапки.
аз поне обичам бирка и студено да е
Абе важното е, че имаш жИлание да почерпиш.
, че се и окапах
Браво,оправна булка,как е сготвила.
Сега се чувствам, най-щастлива