Съпруги, чиито мъже пътуват 19

• 42 218
  • 742
  •   1
Отговори
# 330
  • Варна
Привет,момичета!
puphi да оздравяваш бързо!
Делти успех на детето!Стискам му палци здраво! Нещо ирония ли усещам по адрес на работодателите на мъжо  Simple Smile
Лиле дано съпружието да свикне тук,че от познатите ни,които се отказаха,май повечето пак се върнаха по корабите.
Днес съм като пребита.Мойта щерка снощи беше изморена и в един момент ми каза,че и е лошо.Знам,че като е изморена така казва,но направи една припадаща стойка и падна на дивана.Аз изтръпнах,разтреперах се....Тя стана и си продължи заниманието.Не го направи нарочно,просто ми е артистично детето,за пръв път ми прави такова нещо,ама аз щях да се побъркам.После уж легнах спокойна,като не можах да заспя пийнах някой илач,ама пак не ми се получи.Заспах към 5,30 и в 7 станах за работа.Добре поне ,че нямам много работа днес.
Приятен следобед и хубава вечер на всички!  Hug

# 331
  • Varna
ПАСХАЛЧЕВА,
Благодарско за поздравленията. Има нужда сега ДиваненцИ на маменцИ от такива поздрави Hug Преди малко се видяхме и разправя какво е било днеска. Запознавали ги със кампоса, бибилиотеки, зали, отговорниците им и разни други такива. Утре официалното било , със закуска.   След няколко дена пък разходка из града, като ще имат обяд и вечеря. Голямо уважение бе Shocked Абе харесало му за сега. Ще ви разправям, като науча и другите неща.
Квартирата му и тя е много хубава, видях я и на снимки и със камерката. Блокче е, а си имат градинка и беседки и е страшно чисто и зелено. Храната им била евтина за тяхно очудване. Знам, че трансспорта е скъп, дори и градския. Ама няма на едно място само хубави неща. Но там хората са със висок стандарт. Помислили са и за транспорта да излиза по евтино, въпреки всичко. Абе много клюкини ще ви пиша. Само да науча по нататъка. Wink

# 332
DELTA_DELTA  Hug, много късмет на синът ти Peace желая му успешна и ползотворна година Peace много се радвам,че му харесва там Simple Smile

# 333
  • Varna
КИАРЧЕ,
И на тебе ти благодаря, от сърце  bouquet Hug

# 334
  • Шоколандия
Аз нали съм руса глАва, май съм пропуснала къде учи на Делти момчето. Радвам се, че му харесва обаче! Попътен вятър и много успехи му пожелавам.

# 335
Добро утрооо     да пием по кафе.Каке успех и от мен на наборчето ми.мацки хвана студ бе.гледам и дъжд  валяло .ставам да приготвя габи за детска  Hug Hug Hug

# 336
  • Varna
ДобрЮутрУУУУУУУУ, Русалкитееееееееееее wavey

ЛИЛКО,
Благодаря ти за каймаклията кафенцИ  bouquet

ПУХИ,
не си изпуснала, за дЯтитУ, защото не съм писала, къде и какво учи, отновУ Laughing Но понеже като се прибрах от тренировки , той ми се обади и ми разправя как е било. Та ми направи страшно впечатление и си го споделих и със вас. И преди е учил във чужбинскУ, но такова посрещане и отношение не е било. Та това ме  накара да пиша.

Днеска, голям бъхърлък бееее #Crazy cold Вчера как бях облечена, а днеска напраУ за Ноември месец дрехите, трябва да вадя Shocked

# 337
Добро утро и от мен!
Лилянчо,мерси за кафенцето  smile3525.Точно сега имам страшна нужда от второ кафе.
Делти,наистина е студено.  Nature Partly SunnyСутринта беше 13 градуса,че е валеше.Трябва по-топла дреха.Аз дори си сложих и чорапки.
Пухи,оздравяваш ли? doctor

# 338
  • Шоколандия
Ами горе долу, поне температура нямам вече, но на работа всички си го предаваме. Ден през ден на някого му омекват краката. Явно е някакъв вирус. Изведнъж ти причернява и после 2 дена не знаеш на кой свят си.

Лиле, мерси за кафенце, представям си го топло и ароматно, точно както аз го обичам  bowuu

# 339
Хайдееее за обяд да сте всички тукааа . салаткатааа ,и ощеее имааа   Joy   аз поне обичам бирка и студено да е  Joy    Нямам повод да черпя просто това ми се хапва ,ама сега го нямам у нас. хади да ни е сладко ...виртуално поне сега .

Последна редакция: ср, 01 сеп 2010, 12:19 от liliqn

# 340
  • Varna
Олеее, Лилкеееей, какво си ни изпляскала тукааааа smile3508 Абе важното е, че имаш жИлание да почерпиш.
Аз мятам сега един сандвич и отивам да щормувам там каквото имам за днеска. ПослИ шЪ си кажа Wink

# 341
Лелееее Лили очите ми станаха ей такива #Shocked, че се и окапах Joy Joy Joy

# 342
Ха такаааа ,хапвайте   Joy Joy Joy

# 343
Лилянчо!Какви са тези софри  chefБраво,оправна булка,как е сготвила.
Пухи,то вие сте хванали вирус,но дано не го предадете на клиентите си,че тогава smile3511
Делти,не си дакладвала за шофьорската книжка,успя ли да стигнеш до подаване?

# 344
  • Varna
МАМЕЙЙЙ,
За нула времИ станаааа. Една аверка ме стветна да ида ранния следо обяд, че няма Ора и така и стана. newsm44 Сега се чувствам, най-щастлива Joy сякаш съм щурмувала някой висок връх Laughing

ХаДи на каЙветУ, че със тая жестока софра на Лилчето, тумбаците рИвЪт и за каЙвенци Wink

Общи условия

Активация на акаунт