Съпруги, чиито мъже пътуват 19

• 42 232
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
Момичета и момче,минавам и аз да ви кажа НАЗДРАВЕ!ДЕЛТИ,замезвам си с луканчицата Simple Smileи бързо се възстановявай Hug!На всички спокойна вечер Hug

# 571
Моля и за мен от винцето и мезето Blush
Аз доколкото разбрах М-тел са хакнати.
В близките няколко дни не очаквайте реакция от тяхна страна, дори и за сметки.
Поздрави на всички  Hug

# 572
Добро утро!
След снощното запиване с вино,да ви предложа кафенце.

Делти,бързо да оздравяваш
Аз си 4акам мъжлето да слезе от кораба.Сега ще правят ремонт и е много гадно да си е в България,а да не е при нас.
Усмихнат ден на вси4ки

# 573
Добро утро!
И аз се разболявам и мечтая да си остана днес в леглото, но няма как - след малко изчезвам към офиса #Cussing out
Заведах детето на училище, сега смуча някакво кафе и събирам сили. А навън е толкова хубаво времето!

# 574
Добро утро,момичета и момче!
Гали,мерси за кафенцето  bouquetКъде ще е ремонта на милото?А дано скоро ги сменят.
Ах,снощи съм изпуснала винцето и мезенцето,но не си бяхме вкъщи.
Лято,подкара ли колата?И да оздравяваш бързо.
Мария,на Marine Traffic не винаги се намират корабите,нямат покритие навсякъде,а и дават корабите по групи.Трябва да се проверява по-честичко през деня,докато се появи тяхната група.
Делти,надявам се да си по-добре.
 Hugна всички,ще намина по-късно,че ме викат спешно на един кораб.

# 575
  • Варна
Привет, девойки мили!

Хайде да Ви почерпя за здравето на моето пораснало Миши! Девойката днес стана на 14!

И от това за моряка на нов кораб!

Относно М-тел мъжът ми много отдавна ги заряза. Сега е на Глобул, има покритие почти на всякъде по света.

За Маринетрафик на много места липсва покритие. Аз си изнамерих в нета 5-6 сайта и като го няма кораба на единия търся на другия и така.
В началото на темата има няколко и вършат чудесна работа, когато кораба е в обхват. Някои искат регистрация, не е сложно.
Ако не знам пристанището къде точно се намира, търся го в Викимапия и така се ориентирам, примерно в коя част на Австралия се намира.
Даже като кацаха в Шанхай изнамерих сайта на летището и видях кога каца самолета.
Ако търсите нещо в Гугал и ви притеснява езика има превод на страницата и нещата излизат на развален български, но върши работа.
Нали казах, за всичко има начин!

Лек и приятен след обед!

# 576
Илиева, честит рожден ден на твоето момиче!
Да е жива и здрава,
успех в новото училище и отлично дипломиране!

А за мъжо - лек рейс и безвахтени дежурства!

# 577
Честито, Илиева! Много късмет на момичето ти и безпроблемен рейс на твоя съпруг! (имам чувството, че у вос постоянно се празнува нещо Peace)

Метни някой сайт, когато ти остане време, може на ЛС, аз освен Marine Traffic, ползвам още Digital Seas, но с другите тепърва ще се запознавам.

# 578

За мама героиня,да ти е живо и здраво Мишенцето и много да те радва.

На тати лек път и да свиква бързо с новия кораб.

# 579
Илиева,да ти е жива и здрава Мишето.Това е за теб-.На детето пожелавам много успехи в новото у-ще.Извинявам се че не съм писала отдавна(но чета редовно),но при нас имаше много проблеми.Всичко вече е овладяно.Хлапетата са вкарани в релси,мама е във вихъра на хаоса,а тати е в Тунис с"Тетевен".Приятен  ден  на всички а аз отивам на род.среща на малката.

# 580
 Илиева  Hug,честит рожден ден на дъщеря ти.Желая и здраве и много,много късмет в живтота, а това е за теб

# 581
  • Varna
                        За Мишата newsm10  и за мама и На Мишата пожелавам едно приятно изпълнено със много позитивни емоции училище!!!

# 582
Илиева,да ви е жива и здрава рожденничката!Много да ви радва!Да и се сбъднат всички желания!И много да я слушате!  bouquet

# 583
Добро утро!

Хайде на кафенцето.
Как е времето във Варна?
Утре ще пътуваме да си видим татенцето.Връщам се години,  когато ходих да го виждам в казармата.Някой знае ли в коя сграда на БМФ се вади документ за роднинство,4е да можем да минем митница да се ка4им на кораба?
Успешен ден на вси4ки

# 584
  • Varna
ГАЛИ-ГАЛИ,
Отиваш във голямата сграда отдел Кадри- обаче не от централния вход, а тоя който е във дясно. Ей, там дават роднинските докИменти.

Благодарско за кафето!

Общи условия

Активация на акаунт