ЗОНАТА и ние - 3 тема

• 87 215
  • 726
  •   1
Отговори
# 315
  • Universe

Овесените ядки наистина са много полезни аз пък сутрин си правя каша с 28 гр овесени ядки ( варя ги ) + 20 гр соев протеин на прах и това нещо след като го разбъркам добавям 1 чаша прясно мляко. По желание може да се добави зехтин, но аз предпочитам към това да ям сурови бадеми и така става точно по 3 блока В, П и М. Тази рецепта ако не се лъжа е от книгата Зоната и ние.

Да си призная честно в началото никак не ми харесваше, но в последствие свикнах и сега много я обичам.

Моля Ви, оцветявайте рецептите в зелено Heart Eyes

iliqnka, merian64, благодаря за споделеното  Hug

# 316
Здравейте зонарчета, може ли да попитам знаете ли дали чесъна спада към групата на въглехидратите? Ако се добави чесън, брой ли се за блок? Не знам дали да добавям към ястията си чесън, защото се притеснявам да не би да е допълнителен блок въглехидрати.

# 317
  • София
Здрвей, eous_forever!
Моята информация от Огнян Симеонов е да се добавят подправки без притеснение. Чесъна е към подправките, ако е в малко количество. Едва ли ще слагаш съществени количества от него. Ако са големи количества трябва според мен да се брои към зеленчуците-т.е. въглехидрат.

# 318
Благодаря за информацията.

# 319
Да ви попитам 1ВБ на колко грама сини сливи се равнява. Доколкото знам при Симеонов са 100 гр, а при Сиърс - 2 сливи. Второто ми се струва доста малко  Thinking

# 320
Те като калории са много близки- 100 г са 55, а 1 слива около 35, а и в Зоната трудно съгрешаваш с полодовете и зеленчуците, виж с другите по-калорични неща...

# 321
Мерси Nadin. В такъм случай предпочитам 100 гр., че и малка горница  Joy

# 322
здравейте,от днес и аз се присъединявам към вас. Миналата година свалих за периода февруари - април 6 кг с метода на Дюкан, но не направих захранване и до декември си ги върнах.Сега започвам с вас, дано успея. През последните месеци пробвах какво ли не и винаги се издънвам. Дано този път успея, не мога да се гледам повече така.

# 323
jivety, добре дошла и успех!  Simple Smile

# 324
  • София
Здравей, jivety!
Добре дошла! Дано този път няма йо-йо ефект режимстването. Аз се настройвам, че това е режим за цял живот. Тоест, дори ако сваля излишните килца, трябва да се придържам към режима доживот, макар и не толкова стриктно. Аз така казах и на близките си, които ме питаха до кога ще пазя диета. Казах им-завинаги. Това е. Може да не е строго, но трябва принципа винаги да спазва за съотношението на трите вида храни протеини, въгрехидрати и мазнини. Успех на всички, които реживстват!

# 325
Добро утро, аз вече съм с кафето и влизам да ви нагледам. Желая ви хубав и режимен ден. По - късно ще пиша какво меню сум измислила за днес.

# 326
  • София
Добро да е и от мен.
Аз тази сутрин съм с плюсче и съм нещастна от този факт.
За първи пък пих кафето със стевия-не съм очарована от вкуса, наистина малко нагарча, но вярвам, че ще свикна.
Закусих три пълнозърнести филийки със шунка и 9 лешника.
Лек ден и мнооого минусчета на всички!

# 327
merian64 мисля, че арабиката не горчи толкова, но май зависи и как се приготвя. Аз си праснах половин лъжичка захар и това е- тя не е толкова калорична колкото куп неща от храните ни, особенно мазните- един път дневно ще го преживея. Слагам и щипка канела да не ми вдига много кр захар.

# 328
  • София
Ох, вярно е, че не горчи много, ама аз съм свикнала да пия много сладко кафе и сега зор! Пиех кафето с мляко и две пълни лъжички захар. Ама ще свиквам, няма как, красотата изисква жертви!

# 329
Най-после ми остана малко свободно време и минавам да ви хвърля по едно око  Grinning!
merian64, защо не пробваш да си пдслаждаш кафето с мед. На закуска например може 84 гр. шунка + кафе с 1 суп л. мед = 2ББ+2БВ. Аз така го послаждам и ми харесва. Трябва само да изчакаш кафето малко да поизстине, защото меда не се слага в горещо кафе.

Общи условия

Активация на акаунт