ЗОНАТА и ние - 3 тема

• 87 116
  • 726
  •   1
Отговори
# 525
Сетих се да питам ощ нещо   Embarassed  Embarassed  Embarassed

Дали (съвсем случайно  Mr. Green ) някой няма във Фаворитите си линк с рецепти, съобразени със Зоната?  newsm78

# 526
Добро утро!
Дано не остана само аз пишеща тук  Mr. Green
Днес закусих с 80 гр. кашкавал и две ябълки - 2 Б. За обяд съм приготвила 120 гр шунка + 300 гр мандарини + 3 ореха. Нещо неточно тук? За следобедна закуска мисля кисело мляко с плод някакъв (пак не съм сигурна за това) А за вечеря - просто не знам! ...

ПП: от закуската ми е мнооооого тежко!  Sick

# 527
Ето ме и мен, благодаря на всички, които отговориха! Вече започнах, само че имам пак питанки Mr. GreenНикъде в таблиците няма свинско филе, питам за това на "Тандем" дето няма никакви мазнини, пише за шунка? И още нещо, пише, че мандарина и портокал 1 бр е 1 блок, ама 1 мандарина на големина не е колкото 1 портокал, някой знае ли в обелено или не състояние, или евентуален грамаж. Аз меря всичко преди да го изям. И още 1 въпросче, по колко месо например пилишки гърди без кожа е 1 блок протеин, защото в таблицата пише 28гр., а след това пилешки гърди 42гр, та кое е вярното?  newsm78

# 528
Ето ме и мен, благодаря на всички, които отговориха! Вече започнах, само че имам пак питанки Mr. GreenНикъде в таблиците няма свинско филе, питам за това на "Тандем" дето няма никакви мазнини, пише за шунка? И още нещо, пише, че мандарина и портокал 1 бр е 1 блок, ама 1 мандарина на големина не е колкото 1 портокал, някой знае ли в обелено или не състояние, или евентуален грамаж. Аз меря всичко преди да го изям. И още 1 въпросче, по колко месо например пилишки гърди без кожа е 1 блок протеин, защото в таблицата пише 28гр., а след това пилешки гърди 42гр, та кое е вярното?  newsm78
Привет, ама 80гр кашкавал е много, в таблицата пише 28гр за 1 блок

# 529
Добро утро!
Дано не остана само аз пишеща тук  Mr. Green
Днес закусих с 80 гр. кашкавал и две ябълки - 2 Б. За обяд съм приготвила 120 гр шунка + 300 гр мандарини + 3 ореха. Нещо неточно тук? За следобедна закуска мисля кисело мляко с плод някакъв (пак не съм сигурна за това) А за вечеря - просто не знам! ...

ПП: от закуската ми е мнооооого тежко!  Sick
Към теб беше питанката за грамажа на кашкавала Crazy обърках се Mr. Green то се разбра де................нали сме начинаещи, чакаме по-опитните да ни поправят

# 530
  • София
Филето и шунката се броят еднакво. Мандарината  и портокала са по 100 гр в един блок. 30 гр пиле без кожа или друго неглъсто месо или шунка са един блок протеини при мен. На 80 гр. кашкавал отговарят 200 гр ябълка.

# 531
Здравейте, Зонички!
Искам да ви се похваля:За 1 месец съм свалила 3 килограма, но забележете талията ми е намаляла с 6 см, а ханша с 1,5 см. Видимо имам много свалени сантиметра.
Чуствам се много добре. Това е единствената толкова добра диета, по-скоро лесна и успешна.

# 532
pepa_ilkova  smile3525

# 533
Към теб беше питанката за грамажа на кашкавала Crazy обърках се Mr. Green то се разбра де................нали сме начинаещи, чакаме по-опитните да ни поправят

Здравейте!
Ох, наистина са много противоречиви грамажите  - за кашкавала веднъж 1 блок е 28г, на друго място е 40.... Не знам! За мандарините и аз ги тегля - 100 гр = 1Б. Тегля ги необелени, ама не знам дали така е правилно.... Абе май много се престараваме...  Thinking
Пепа, поздравления! Кажи ти по коя таблица и кои грамажи използваш. От къде вземаш рецепти да готвиш? ... Или деийстваш на око? Все още ми е дно такова обърканоооо  newsm78

ПП: Честит Никулден! Весел празник на всички!   bouquet

# 534
Аз гледам книгата Зоната и ние на д-р М.Папазова, готвя си от там или ям сухо. Но не съм стрикна в грамажите.

# 535
Здравейте, Зонички!
Искам да ви се похваля:За 1 месец съм свалила 3 килограма, но забележете талията ми е намаляла с 6 см, а ханша с 1,5 см. Видимо имам много свалени сантиметра.
Чуствам се много добре. Това е единствената толкова добра диета, по-скоро лесна и успешна.
Честитоооооооооо за резултатите, сега ще чакаме и ние да се похвалим  bouquet

# 536

Здравейте!
Ох, наистина са много противоречиви грамажите  - за кашкавала веднъж 1 блок е 28г, на друго място е 40.... Не знам! За мандарините и аз ги тегля - 100 гр = 1Б. Тегля ги необелени, ама не знам дали така е правилно.... Абе май много се престараваме...  Thinking
Пепа, поздравления! Кажи ти по коя таблица и кои грамажи използваш. От къде вземаш рецепти да готвиш? ... Или деийстваш на око? Все още ми е дно такова обърканоооо  newsm78

ПП: Честит Никулден! Весел празник на всички!   bouquet
И аз меря като луда, чакам новото издание на книгата "Ние и зоната" за да започна да готвя, за момента карам на сухо. Нося си храна в университета, малко е странно, ама няма как #Crazy

# 537
Филето и шунката се броят еднакво. Мандарината  и портокала са по 100 гр в един блок. 30 гр пиле без кожа или друго неглъсто месо или шунка са един блок протеини при мен. На 80 гр. кашкавал отговарят 200 гр ябълка.
Извинявай ама в книгата пише 1б кашкавал 28гр??? аз до него не припарвам, но ям по 1 яйце за 1б протеини, много ли е фатално?

# 538
Записвам се в темата ви - искам да я прочета..
Преди време съм спазвала режима на Огнян Симеонов..  Peace

# 539
Здравейте, искам да ви кажа че в началото и аз бях така. Голямо чудене кое е вярно в грамажите, голямо теглене, големи терзания от коя таблица да смятам. В момента практикувам така: ако на храната има таблица с хр ст-ст. си я смятам(използвайте калкулатора на ехо на 1 стр. на темата, с него е много удобно), ако няма съм си избрала една таблица и си смятам от нея, ако и там няма от "ние и зоната". С течение на времето се научаваш и сега дори много рядко ми се налага да се ровя в таблиците, просто вече знам от кое колко. Не съм се ограничавала в храната, в смисъл като са казали че кашкавала е от лошите и да не го ям. Хапвам от всичко и гледам да балансирам белт. и въгл. Понякога криввам от правия път, ама все пак сме хора, изкушаваме се.  Grinning
Дано да съм ви била полезна.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт