Отговори
# 645
Казвайте колко часа и къде е срещата....и аз се присъединявам

# 646
  • София
Здравеѝте,  Hug
Върлува отвратителен вирус!! Tired
За сега ние сме ок, за разлика от племенничката!!
Пазете се! Hug
За срещата: Още съм в чуденка!

П.С. Чудя се откъде да си намеря тоалет за кръщенето!!!
Идеи?!! Thinking

# 647

Много благодаря за инфото.Ако ми кажете и как се прави за детето  Hug Сега сме с хрема,покашляме и май и разтройство имаме  Confused А за гърне-там си ходи детето ама иска да го гушкам щото го боли милото,чак и мен ме заболява  Cry Лек ден  Peace

Вече и Т имаме Sad

Последна редакция: ср, 25 авг 2010, 12:01 от mims_009

# 648
Момичета знаете че за една майка едно от най-прекрасните неща е да чуе така чаканата и така мила дума - мама. Heart Eyes Милото ми Мишле вече ми го каза.Толкова е прекрасно-невероятно,сърцето ми се сви от умиление..сякаш в корема ми пепрудки пърхаха.И така когато иска да го гушна,да си играя с него или просто да му обърна внимание казава- мама.Сестра ми ми взе малкия апарат и немога да му направя клипче...да си имам първите му срички мама...нищо като ми го върне ще си го снимам.Пожелавам на всички скоро да чуят тези прекраси четири буквички  Hug

За срещата писах че ние с Мишко ще сме там от рано а кой когато може да дойде да се присъединява.Мисля че така е най-добре,да не се притеснява да се подготвя и бърза с бебче.Ама примерно 10ч. (или 10:30ч.) да се посъберем?Че да се придвижвате по по хлад не по жегите.

Ох притеснявате ме с тези вируси гадна работа,аз както съм с отслабена имунна система...дано ни отмине пу пуууу  fingerscrossed
Хайде всички болни да се оправят бързичко  Hug

Кике зависи колко парички ти се дават ама може и в Манията да си намериш Wink

# 649
Момичета знаете че за една майка едно от най-прекрасните неща е да чуе така чаканата и така мила дума - мама. Heart Eyes Милото ми Мишле вече ми го каза.Толкова е прекрасно-невероятно,сърцето ми се сви от умиление..сякаш в корема ми пепрудки пърхаха.И така когато иска да го гушна,да си играя с него или просто да му обърна внимание казава- мама.Сестра ми ми взе малкия апарат и немога да му направя клипче...да си имам първите му срички мама...нищо като ми го върне ще си го снимам.Пожелавам на всички скоро да чуят тези прекраси четири буквички  Hug

За срещата писах че ние с Мишко ще сме там от рано а кой когато може да дойде да се присъединява.Мисля че така е най-добре,да не се притеснява да се подготвя и бърза с бебче.Ама примерно 10ч. (или 10:30ч.) да се посъберем?Че да се придвижвате по по хлад не по жегите.

Ох притеснявате ме с тези вируси гадна работа,аз както съм с отслабена имунна система...дано ни отмине пу пуууу  fingerscrossed
Хайде всички болни да се оправят бързичко  Hug

Кике зависи колко парички ти се дават ама може и в Манията да си намериш Wink

Честито  Hug  Hug  Hug
Моя си казва тата и това е  Mr. Green мама не ще още  Crossing Arms
А какъв е този вирус  newsm78 какво да очаквам,е ще ходим на доки следобед-няма как Tired

# 650
  • София
Здравейте!

Ева пак спи в количката и съм на линия  Mr. Green.

Честити месечинки на всички родени на 25-ти! Ние ставаме на 9м днес :

За срещата наистина кой когато успее. Ние към 10:30 може да успеем да се дотътрим - аз съм професионалист в туткането, но пък имам телефоните на половината, та ще звъня да ви търся къде сте.  

Бравос за казването на мама. Искам и аз да го чуя, ама Ева нищо не казва освен "Ъ!" като види нещо което я учудва  Joy. За сметка на това има нов модел плач, който е мноого жалостив с едно стенание, такова дето как да не и дадеш дистанционното например Grinning.

Отивам да приготвям обяда.

Приятни разходки и бързо оздравяване на болните!

# 651
  • София
Честито на месечинковците!   bouquet

за утре, кой когато се натутка, и аз съм станала една туткавица...  ooooh!
и Мийка, може ли пак телефона ти, само че този път глобулския  Wink....

честита думичка "мама" - и ние я казваме от има няма 10 ина дни, много е сладко, въобще най-сладкото нещо на светааааааааааа

Кикито, дано се начудиш в полза на идването  Heart Eyes, кога ще правите кръщене? А и тоалет търсиш за малката или за теб Mr. Green

Всички ли ще си кръстите децата преди годинка newsm78 май само ние ще останем некръстени, аз съм го планувала за догодина лятото....

# 652
Норчетууу не четеш не четеееш  Crossing Arms бях го написала в по горен пост..ама хайде пак ще го драсна от мен да мине. Mr. Green  - ......

Ооо и ние ще правим кръщене другата година,не само заради финансови причини.Ама и ние другото лято..май ще сме с вас от последните кръстени  Whistling

Честито на месечинковците !!! Много да сте здрави и много бели да правите!!!  Mr. Green Hug  bouquet

Данс съм голяма подробничкова  Crazy

Последна редакция: ср, 25 авг 2010, 17:19 от mia_aurora

# 653
Миа няма да последна да го кръщаваш.

Сигурно аз ще съм последна. Смятам да го кръстя на 26 октомври 2013г. Тогава Димитровден се пада събота. Детето ще е на 4 достатъчно голям за да разбира за какво иде реч. Ще сме взели детска библия и ще съм му изчела до тогава всички "приказки" от там.

# 654
И ние сме с кръщенето догодина, да се върнат баща ми и брат ми от Африка, че те нито на сватбата ми бяха, нито на раждането....

# 655
  • в ябълковата градина
Искам да се похваля, че малкият яде сам. Хихих, шега. Но, наистина му режа на малки парчета
плодове и му ги слагам в една чиния и сам си ги взима и пъха в устата.

Ние не планираме въобще да го кръщаваме.

# 656
  • София
Минавам само на бързо.
От 1ч. снощи до сега ми беше кошмар. Племенничката се съдра да повръща, обезводни се детето и стана много зле! Закарахме я в Инфекциозна б-ца и от там ни препратиха в Педиатрията на Детската б-ца! От там отново ни върнаха в инфекциозна...( ако детето беше по зле не ми се мисли ). Няма да обяснявам повече, но е кошмар....пълно е с деца с тези симтоми!.... Отказахме настяняване, че е пълно с ............ и нямаше места за българчета  Embarassed Нямам против, но ме хвана страх, че никаква хигиена няма при тях! Сега и вливат 2-ра система в МВР б-ца и после при мама!
Страх ме е за Ади, дано удържи и не се разболее! Sad

Утре аз няма да доѝда, имам да чистя от ( повръщано, че още мирише
Приятно изкарване, аз съм на линия следващия път! Hug

Тони: Спряха ни тока за това ме хвана липсата!

Норче: За мен търся тоалет! Mr. Green Crazy

Мия: Изневеряваш ааа!!

# 657
  • София
Норчетууу не четеш не четеееш  Crossing Arms бях го написала в по горен пост..ама хайде пак ще го драсна от мен да мине. Mr. Green  -

чета аз, чета, ама някой симпатичен мод.много бързо го изтрива  Laughing прати ми го на лични или по скайпа pls

леле, Кикито, горката Паула! бързо да оздравява Cry, и дано Ади я прескочи този вирус ....ух, аман от болести, като се раждаха, свински грипове, сега летни вируси, зимата - зимни ooooh!

Синапова, хареса ми това как сте избрали датата за 2013 година  Mr. Green

Антония, ех Африка, ама много екзотично звучи.....

# 658
Кике изневерявам ли?!! Ти ме дръж в невидение като днес да се притеснявам и ще ти дърпам ушити  Crossing Arms Whistling хайде дано Паола бързо да се пребори с вируса и да идвате двете на срещичка  Hug

чета аз, чета, ама някой симпатичен мод.много бързо го изтрива  Laughing прати ми го на лични или по скайпа pls

Вярно ли хихихихи  hahaha аз пък си го виждам...хъъъм  newsm78 Добре де на лични че в сакйпиту те няма как да ти го пратя там

# 659
  • Пловдив
Здравейте всички,
отдавна ви напуснахме с Титито, бяхме за месец високо в планината - великата планина, нашите Родопи. По-прекрасно лято не помня да съм имала!
Мия, честито ти "мама". Мойто вика баба, дядя, тати, но предимно бабосва. Каквото - такова, някой ден ще му се обърне езика та да ме спомене и мен.
Има ли новини от Десито?!

Лека вечер!

Общи условия

Активация на акаунт