Сега сме с хрема,покашляме и май и разтройство имаме
Лек ден 
Милото ми Мишле вече ми го каза.Толкова е прекрасно-невероятно,сърцето ми се сви от умиление..сякаш в корема ми пепрудки пърхаха.И така когато иска да го гушна,да си играя с него или просто да му обърна внимание казава- мама.Сестра ми ми взе малкия апарат и немога да му направя клипче...да си имам първите му срички мама...нищо като ми го върне ще си го снимам.Пожелавам на всички скоро да чуят тези прекраси четири буквички 

Милото ми Мишле вече ми го каза.Толкова е прекрасно-невероятно,сърцето ми се сви от умиление..сякаш в корема ми пепрудки пърхаха.И така когато иска да го гушна,да си играя с него или просто да му обърна внимание казава- мама.Сестра ми ми взе малкия апарат и немога да му направя клипче...да си имам първите му срички мама...нищо като ми го върне ще си го снимам.Пожелавам на всички скоро да чуят тези прекраси четири буквички 

какво да очаквам,е ще ходим на доки следобед-няма как
. За сметка на това има нов модел плач, който е мноого жалостив с едно стенание, такова дето как да не и дадеш дистанционното например
.

....
, кога ще правите кръщене? А и тоалет търсиш за малката или за теб
май само ние ще останем некръстени, аз съм го планувала за догодина лятото....
бях го написала в по горен пост..ама хайде пак ще го драсна от мен да мине. 

бях го написала в по горен пост..ама хайде пак ще го драсна от мен да мине.
, и дано Ади я прескочи този вирус ....ух, аман от болести, като се раждаха, свински грипове, сега летни вируси, зимата - зимни 
хайде дано Паола бързо да се пребори с вируса и да идвате двете на срещичка 
аз пък си го виждам...хъъъм
Добре де на лични че в сакйпиту те няма как да ти го пратя тамПрепоръчани теми