Отговори
# 120
  • Бургас
Синът ми тръгна на 4г и 11мес на предучилищна.
Сега е втора година предучилищна в у-ще. Не исках да го пускам от 6г в първи клас.
Никакви проблеми не съм имала.

# 121
  • София
Вчера говорих с братовчедка ми, която има дъщеря на 5. Записала я е в предучилищна група, която, се оказва, не е задължителна. Така че....от 6 натам вече искаме-не искаме, сме ученици.

# 122
Мон...благодаря за инфото, значи все пак няма закон, който да  го забранява, но такива деца не са предпочитани, защото за тях бюджета не отпуска пари.Лошото е, че у-щето е централно и за него има наплив, все още никой не са върнали/поне така си мисля/, но има точкуване и критерий.Както в ДГ.И понеже вълната от недостига на места в ДГ скоро ще "залее" и у-щата ме притеснява това, че няма да стане да тръгне по-рано на предучилищно.Но....има време.

# 123
Нашата предучилищна ще е от 5-годишни, но ще са си в детската градина, в тяхната си група с техните учителки. Единствената разлика от сега ще е, че няма да плащаме такса ДГ и учебниците. За нашата община ми казаха, че е задължително.

# 124
  • София
...Единствената разлика от сега ще е, че няма да плащаме такса ДГ и учебниците...
Учебниците и при нас, частично, но все пак. Ама таксата??? Сигурна ли си?

# 125
...Единствената разлика от сега ще е, че няма да плащаме такса ДГ и учебниците...
Учебниците и при нас, частично, но все пак. Ама таксата??? Сигурна ли си?

Само присъствените. Които са по 1.50 на ден. Има една постоянна такса от 10 лева, нея няма да плащаме. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт