Парфюмни размисли и страсти - 78

• 29 566
  • 725
  •   1
Отговори
# 210
  • Sofia
Бяла беше. Прежалих я, нова ще си купя, това поне е поправимо зло.  Grinning
Хладното време ме зарадва, отдадох се на Черния кристал на Версаче.
Успешна и ухнна седмица на всички!   bouquet

# 211
И мен ме зарадва, но не се осмелих за тежка артилерия...НаМадмоазелих се и ми е гот  Heart Eyes. Усещам някаква студенина напоследък в Мадмоазел, да не би да ме е намразила заради конкуренцията, която и създадох  #Puppy dog

Душих новия Ейнър - жълтичкия - много топъл аромат, сладък, безумно ми напомня на Уиш  Thinking, много малко развитие и късичка трайност.

Много съм доволна как ми стои Алюр Сенсуел - носих го в следобедната съботна жега - не ме души, а едва и много нежно се усеща  Heart Eyes Няма я и онази аптечна нотка, която на кожата на моя близка е способна да отврати всеки от това съкровище...

# 212
  • София
My Insoleeeeeeeeence! Най-сетне го имам и го държа в ръцете си благодарение на най-прекрасната съфорумка Heart Eyes  Hug Hug Hug  bouquet Гледам това красиво бутилче с такова страхопочитание, че не смея да се пръсна  Crazy Дано до довечера ме поотпусне възторга и като се прибера и малкия ми позволи да вляза да се изкъпя (Много мрази мама да се грижи за личната си хигиена и в момента, в който пусна душа почва да крещи  Laughing ) да спрат да ми треперят ръчичките като го държа и се напръскам  Crazy
Държа да ви кажа, че вие сте виновни за тази лудост  Naughty Досега никога не ми се е случвало да подскачам като малко дете заради парфюм (като се замисля май почти заради нищо не съм го правила), но ето че откакто чета тази тема ми се случва и ви държа отговорни за това

# 213
  • София
 Laughing Честитоооо! Като се сетя, и аз бях така, като се докопах до Инсоленс  Joy Joy Joy много ми е познато чувството Simple Smile Ето, всички незарибени да четат и да се чувстват предупредени  Wink Пък в първия пост ще трябва задължително да пуснем един warning  Grinning Виновни сме и още как  Wink и съвсем целокупно си поемаме отговорността  Hug

# 214
  • Варна
Точно Май инсоленс избрах днес да нося, много го обичам. Останали са ми едни мизерни 7-8мл, но не мисля за подновяване още. Тъй като го нося само лятото, живот и здраве догодина ако ми се прииска ще го взема пак. Сега смятам най-безцеремонно да довърша този.

# 215
Аз пък сега нищо не искам  Mr. Green представяте ли си  Crazy

Мислех си, че искам Джоята, но вчера я подуших пак - ами, като Ескадка ми е.

# 216
Честито за новите придобивки!
Май инсоленс е много хубав, макар и аз да не го дооцених. Но пък ползвам всички останали инсоленси. Grinning
А за море повече от един парфюм няма да взема. С идеята ,разбира се, попътно да си купя още. Laughing

# 217
Хехе - до скоро си мислех, че и аз харесвам Май Инсоленс - даже имах момент на умопомрачение да го купувам, но знам, че нито той, нито Инсоленс са Мои парфюми и се радвам, че се въздържах.
А днес от скука - или по навик - забърсах един Emerald Dream от Ягодка - да пробвам как идват тази година поръчките, че се бях уплашила и от 2009 не съм поръчвала от тях.
А по друг повод се зачетох в Архива - лелеееееееее, върнах се на едни от първите теми за Парфюми ( за мен 2005 година) и ми беше адски, адски забавно  Joy Joy Joy

# 218
  • София
Ей това ще бъде мнооого интересно - усмивки от старите ленти  Party

# 219
Асинка дай моля те линк, много ми се чете, да видя как е започнала цялата работа  Grinning  Hug

# 220
  • Враца
Очаквам Алиен Класик!
Умирам от вълнение,
сякаш ще го имам за пръв път.  Blush
В другите някак ми липсва сладостта Simple Smile))

# 221
Някой ще ме светне ли как стои въпросът с поръчките от ягода? Мита, такси?
Имаше някакви коментари, но май ги прочетох по диагонал, а сега Асинка нещо ми пусна муха в главата. Laughing
Мерси!  bouquet

# 222
Дами, ще кажете ли няколко думи за този http://www.fragrantica.com/perfume/Nina-Ricci/Amour-d-Amandier-1285.html парфюм? Дали ще допадне на някой, който харесва класическата Нина?  Blush

# 223
Асинка дай моля те линк, много ми се чете, да видя как е започнала цялата работа  Grinning  Hug

хаха - едва ли ще намеря как е започнала, но тук ти пускам едно линкче от моя милост:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=25679.0

Помня много добре и темата на Монда за това дали се парфюмираме вечер преди да си легнем - еййй, голяма дискусия беше  Joy Joy Joy

# 224
 Laughing мерси!
 Чувала съм, че темата е била една преди да се раздели на 2 - Страсти и Парфюмен ценител  Rolling Eyes Преди как се казваше?

Общи условия

Активация на акаунт