Парфюмни размисли и страсти - 78

• 29 411
  • 725
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Чудесното в случая е, че открих вас и осъзнах, че особено чувствителното ми обоняние не е отклонение от нормите. За мен миризмите, уханията, ароматите са откровено казано дрога. Пристрастя ли се към някоя - оставам доживотно в плена й.
В такъв случай - добре дошла и остани  Hug На правилното място си  Peace

Аз да споделя, че за първи път откривам в Цветния Воал на Орхидеята освен всепоразяващата тубероза и гардения свежи, хубави и сочни горски ягоди и касис (за който не е пробвал, моля, да не си представя компот Simple Smile ).

# 406
Natalie Nikol, имаш талант да описваш увлекателно, остани при нас. Hug  bouquet Винаги се радваме на нови дами, които се интересуват силно от аромати.

# 407
Natalie Nikol и на мен много ми допадна изказа  Hug
Да те предупредя обаче от личен опит - останеш ли при тези парфюмни обаятелни феи, рискуваш много скоро да изневериш за Еликсира  Laughing

# 408

Аз да споделя, че за първи път откривам в Цветния Воал на Орхидеята освен всепоразяващата тубероза и гардения свежи, хубави и сочни горски ягоди и касис (за който не е пробвал, моля, да не си представя компот Simple Smile ).
Преди два дни,привечер си пръснах на китките от Цветния воал и получих главоболие,така ми накъртваше и задушаваше,че сега като ви чета постовете за Черната Орхидея посред лято и ми прилошава Rolling Eyes
И двата ги притежавам,обожавам,но са зазимени,прибрани на тъмно и скрито,а някога носех Адикт в 40 градусова жега,сигурно затова имам непоносимост към него Laughing

Natalie Nikol,добре дошла и от мен  Heart Eyes
Остани и се забавлявай Hug удоволствие е да те чете човек  bouquet

# 409
  • Германия
Трогната съм до сълзи от задушевното ви посрещане! Благодаря си най-чистосърдечно, първо като човек, живеещ дълго време в чужбина и осъден да другарува с палитра от цял свят, но не и със сродно езични и второ като човек "нос", за който обонянието не е просто поредно сетиво, а портал през който допуска света в себе и извън себе си.

След живописното описание на Атти за Цветния воал, си обтрих маската от лицето, премених се с Клиник Елексир, спретнах си чантичката и отивам в тукашната най-престижна парфюмерия Becker за да пробвам наживо "компотния" коктейл. Какво пък толкова?! Изневерите освежавали връзката, твърдят по-мъдри! Двайсет и повече години не съм била вярна дори на мъжа си (просто не сме били женени толкова дълго), така както съм била вярна на своя парфюм. Гледам го сега любовно и му намигам /на парфюма, мъжът ми е на работа/! Не си се представям в друго бельо, освен Елексирното, но....
Горкият ми съпруг - той си знаеше като "Отче наш" - за рожден ден, за годишнина, за без повод - Clinique! Дано не му вгорча живота с повече творчество в парфюмерийния шкаф.
Останете уханни! Цветен ден от мен засега! Ще се върна с репортаж от мястото на събитието!

# 410
Natalie Nikol, добре дошла!  bouquet
Да не би да си в Дюселдорф?

# 411
  • София
Ще чакам с нетърпение впечатленията ти  Hug Аз бих предложила да му създадеш (на мъжа ти), пък и на себе си тръпката от разнообразието. Не го приемай като изневяра, а като ново запознанство и обогатяване на мирогледа. Човек винаги има нужда от една голяма любов, но и от много други приятели. Само че на твое място бих отишла на парфюмно разузнаване по без парфюм, Еликсира е доста обгръщащ аромат и рискуваш да възприемеш всичко ново, пречупено през призмата му, въпреки че си достатъчно свикнала с аромата и имаш чувствително обоняние.
Освен Цветния Воал бих ти предложила за проба Хабанита, Палома Пикасо, също обърни внимание на старите Герлени - Самсара, Шалимар (не знам докъде да изброявам, защото нямам представа дали там има широко достъпни за проба и покупка по-стари и не толкова комерсиални в момента аромати).

# 412
  • София
Никол, добре дошла  Hug

Яна, честито. Ако не ти допадне парфюма (в което искрено се съмнявам) пращай го насам  Mr. Green Наистина 30мл от орхидеята са мноого. Толкова е плътен, насите, шлейфов. Имам чувството, че една капка е достатъчна да ме обгръща в облак ухание цял ден  Heart Eyes

И като споменах шлейф... тук всички хвалите шлейфовете на Инсоленс и на Май Инсоленс. Ами при мен такива няма. Нито единия от двата  Sad Обожавам ароматите, особено втория, но на мен ми седят мнооого близо до кожата. Дори и да се полея. Няма шлейф, няма воал. Това не ги прави по-малко красиви в никакъв слуай, но все пак се чудя защо така залепват за мен и не искат да се разтелят наоколо  Thinking

# 413
  • София
За My Insolence не мога да кажа нищо, защото не го харесвам и не мога да го нося. Но Insolence...! Влачи не шлейф, ами пътека с метри! Усеща се след мен, остава и в помещението, където съм била. Излъчва непрекъснато, аз самата си го усещам по цял ден, независимо, че се очаква да привикна с аромата и да спра да го забелязвам, но не. Освен да кажа пак мантрата, че е въпрос на кожа и химия (макар че точно за него за първи път срещам оплакване да не се усеща) или пък да кажеш откъде го имаш, недай си боже нещо да не е наред  Praynig Единственото, което се сещам е, че при самото пръскане не се усеща кой знае колко силно и е много лесно човек да се заблуди, че няма никой  Rolling Eyes но след като престои малко на кожа и си направи реакциите, тогава - дръжте се здраво  Grinning

# 414
Addri, това е много странно Инсоленс е парфюма с най-дълъг и гъст шлейф. Да не би да пръскаш много малко?

Днес една достолепна дама така се беше напръскала с Черната орхидея в Метро, че влачеше шлейф над 10 м.

# 415
  • виртуално
2 пръскания от Insolence са достатъчни при мен - едното задължително в косата  Peace

# 416
  • USA, Steak State
Natalie Nikol, предполагам не е този:

За всички, които търсят аромата, ако не е гореспоменатия, моля дайте ми снимка или описание точно как изглежда, ще се опитам да го потърся из нашите ширини.

# 417
  • София
Благодаря, Addri  Hug И аз се съмнявам, че няма да ми допадне. След като се напръсках сутринта с пробичката на китките...цял ден усещам невероятниата му миризма, даже и колежките ми го усетиха Mr. Green

# 418
  • София
Инсоленс съм го тествала 3 пъти от различни източници. Май Инсоленс от два. Със сигурност не е проблема в парфюма  Thinking И не казвам,ч е не се усеща. Усещам го отчетливо и го обожавам, но шлейф няма при мен.

# 419
  • Враца
И при мен няма шлейф Инсоленс,
нали наскоро ви споделих ...  Sad

Общи условия

Активация на акаунт