Парфюмни размисли и страсти - 78

• 29 408
  • 725
  •   1
Отговори
# 705
  • някъде
Момичета,някоя от вас познава ли този парфюм http://www.fragrantica.com/perfume/Yves-Rocher/Pivoine-9175.html

# 706

Не ползвам и дезодоранти, че дори и стикове за подмишници.
Само кристален камък,
който няма никакъв аромат  Peace

Аз ползвам един стик на Виши, няма абсолютно никаква миризма и е страхотен поради тази причина, като сух стик е, малко скъпичък ама си струва, изкарва бая време, поне 6 месеца. http://www.vichyconsult.de/products-DCUCNM01/korperpflege/deodor … e-ruckstande.aspx
Кристалния камък го имам и аз, но ме дразни, че трябва да го мокря преди нанасяне, много ми е сложна тази процедура.

# 707
  • Враца
От този стик на Виши несъм кой знае колко доволна...

Рени ми аз ползвам камъка сутрин и вечер след баня, докато съм мокра още и се държи прекрасно.
Никакъв аромат - никакви проблеми. 2 години вече Peace

# 708
Ще взема да си го изровя моя, дано не съм го хвърлила... В момента ползвам на Дав някакъв дезодорант ама нещо не ме кефи, да не говорим, че мирише повече от парфюмите ми първите 10 мин.  Shocked Ама на мен ми се струва, че камъка не ми спира много потенето.. Колко трябва да търкам, за да има ефект?

Кой иска да прави нова тема, аз съм тематично изчерпана....  Rolling Eyes

# 709
  • Враца
оооо  ooooh!
Камъка не спира потенето,
само премахва аромата.
Той не запушва порите .

Утре мисля да пътувам с хипнотичната отрова ,
дали му е топло ???
Толкова я обичам тази сладост , че ми потичат лигите.
Единствено не ме кефи, че на мен ми стои близо до кожата , а не се стеле на талази около мен.
По същия начин както и цветния воал на том форд  Cry

zhekova, този съм го имала някога, но нямам никакъв спомен как ухае. Ти от къде ги изравяш тези Ив Рошеровци постоянно ?? Simple Smile))

# 710
  • София
Момичета,някоя от вас познава ли този парфюм http://www.fragrantica.com/perfume/Yves-Rocher/Pivoine-9175.html
Имам мини от него, утре ще си мацна специално за теб и ще пробвам да го опиша  Peace Не е ли спрян от производство? Не съм го виждала много отдавна...

Ако някой друг не се навие да прави новата тема, утре ще спретна една Simple Smile

# 711
  • някъде
Атти,започвам сериозно да ти завиждам-имаш май повечето от ароматите,които много искам да пробвам.Преди бях търсила Версайския бал,сега този...  Heart EyesИмам питане на лс Praynig
Незнам защо,но ме привличат по-старите аромати,а не тези нови и модерни миризми Rolling Eyes

# 712
  • Бургас

Мммм тук не знам къде ще ги издиря. Тези от английския сайт може да ги поръчам. Мерси много за инфото. Обожавам лосиони и мразя да ми се мешат с парфюма.
Рени, и двете марки се продават в аптеките. Първата А-дерма и чисто медицинска козметика за есктремно суха и алергична кожа. Лосиона и е по-гъст и попива по-бавно. Предпочитам Декубал, но се боя, че едва ли ще го има на вашия пазар, то аз и тук не мога да кажа, че се намира лесно. Просто имам познати при разпространителите за България. Сигурно има много други лосиони без аромат, но аз просто съм си намерила "моите" и не съм търсила

# 713
Добрютру мили дами  Hug
Днес се омазах с Будоар в този мрачен студ, пък ако ще да се разчуе  Whistling

Аз пък обичам много миризми, не ме притеснява да се мешат парфюма, понякога дори се получават много хубави комбинации  Grinning - АморАмор Eau Fraiche с един лосион на Ейвън - кокос и папая (ммм много вкусен  Crazy) - получи се много яка комбинация, миришех на сладки печени бисквитки  Laughing. Омекотители също много обичам, но най-вече с миризма на "чистичко"  Blush

Сега издирвам светло-синия лосион на Бетина Барти, мирише ми много подобно на любимия Романс  Heart Eyes

# 714
  • София
И аз обичам другите ми продукти да не миришат на нищо.
Даже тема бях пуснала.
Бяха ми препоръчали лосиони и шампоани на Балеа, но честно казано още не съм си купила нищо от тази серия.
Иначе ползвам кристала чат-пат и един стик на ФА, който почти не мирише.

Ей, как ме запалихте с това Уоманити! Mr. Green

# 715
Ети ви една оферта за Уоманити,ако някой много е приритал за него Simple Smile:
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2606427 … ame=STRK:MEWAX:IT

# 716
  • Варна
Радвам се, че ми се охладиха мераците да приритвам на сляпо за някакъв парфюм  Laughing
Ще го чакам търпеливо по нашите ширини, пък до тогава дай-боже в размените някоя и друга бройка  Laughing

# 717
  • София
Радвам се, че ми се охладиха мераците да приритвам на сляпо за някакъв парфюм  Laughing
Ще го чакам търпеливо по нашите ширини, пък до тогава дай-боже в размените някоя и друга бройка  Laughing

Като гледам мненията във Фрагантика, определено не е за на сляпо. И аз ще го чакам с нетърпение.

# 718
Мимс,не знаех,че и ти ги мяташ в кошницата на сляпо Grinning
Моите мераци също се укротиха за на сляпо,но все още ме прихваща понякога Rolling Eyes
И аз го чакам Уоманити-то Flutter

# 719
  • София
То май имаше период всички се хвърляхме на сляпо.
И аз го чакам пустото му Уоамнити. Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт