Парфюмни размисли и страсти - 78

• 29 552
  • 725
  •   1
Отговори
# 585
Natalie Nikol, като си дойдеш и се съберем, ще ти донеса Априлските виолетки на Ярдгли. Те са 100% моно виолетки!

# 586
Бижу,Ирисовата Прада се държи много достойно при мен Rolling Eyes

NovemberRain,пробвай пак след седмица или 10дни Peace

морето ми беше безпарфюмно, но тази година опънахме палатки на плажа и някак не ми вървеше да вадя флакончета и да се пръскам - миришех си натурално - на сол, на огън, на печени чушки и шишчета  Joy
когато сме на хотел или квартира, имам си рафтче за глезотиите и т. н. - влача буркани  Laughing
Ех,как ми се прииска и на мен,за цял месец ще зарежа парфюмите Wink

# 587

морето ми беше безпарфюмно, но тази година опънахме палатки на плажа и някак не ми вървеше да вадя флакончета и да се пръскам - миришех си натурално - на сол, на огън, на печени чушки и шишчета  Joy
когато сме на хотел или квартира, имам си рафтче за глезотиите и т. н. - влача буркани  Laughing

и за повече ще ги зарежа за още едно такова море  Mr. Green
откакто се прибрах, изобщо не ми се парфюмира  Rolling Eyes - пръскам сутрин, защото знам, че 'така трябва', някак си ми липсва радостта от аромата  Crazy
днес съм с Кабошар - много си го обичам през всички сезони, а в момента ми е безразличен  Shocked

# 588
  • при морето
Аааа, усещат си се парфюмите на моренцето и още как-нали цяло лято експериментирам и ги влача на плаж,на разходки вечер Laughing
Тези,които си имат шлейф по принцип,се развиват още по-пленително ,когато ги грабне морския хайдук-вятъра!Става една разкошотия,ума да си загубиш!Аз лично не усещам и вече не ги влача на плаж и на разходки по-леките и летни ухания-те по презумпция при мен траят не повече от час-два в офисна обстановка-имам предвид Кристал,Мисони,Колон,Градините на Ерме,Марк Джейкъбс,не се сещам за други в момента.Всичко останало,което имам,ми е трепачи от класа-да не изброявам,че ще досадя. Thinking

# 589

и за повече ще ги зарежа за още едно такова море  Mr. Green
откакто се прибрах, изобщо не ми се парфюмира  Rolling Eyes - пръскам сутрин, защото знам, че 'така трябва', някак си ми липсва радостта от аромата  Crazy
днес съм с Кабошар - много си го обичам през всички сезони, а в момента ми е безразличен  Shocked
Струва си Peace и за много по-дълго време Grinning

Winter fairy,явно не съм чак такава ценителка на парфюмите,щом като крачето ми в момента в който усети пясък под себе  си и забравям всякакви други воли и неволи.........така съм и с други занимания,които ми носят удоволствие......парфюмите са си парфюми малко са ми като дрехите,обличам,пръскам и тръгвам,не им отдавам такава почит bowuu

# 590
  • Враца
Ееее, ми хората дето живеят на морето, ако целогодишно така им изветряват парфюмите  ooooh!

Бубанката, завиждам ти за страхотното море, аз пътувам утре при майка свекъртва ..  Rolling Eyes
ноооо с компания и сме си взели и палатки и шатри за да преспим и ние някой път на плажа  Party

Вчера си мацнах малко от Lolita Lempicka by Lolita Lempicka,
eййй има нещо химично в тоя аромат , което нещо
усещам и в Трусарди Инсайд и в голяма част от Локситаните
и от това чудо изпитвам страхотно отвръщение ...  newsm78

Щом и на Бижу и изветряват парфюмите ... аз сигурно трябва да си взема Камфоров спирт за да се усеща нещо около мен ...

# 591
Носи си лятното Извънземно и пръскай в косата да видиш шлейф. Но на кожа не, че излизат петна.

# 592
Ееее, ми хората дето живеят на морето, ако целогодишно така им изветряват парфюмите  ooooh!

Всеки ден се пръсках по много само в косата и така ходех на плаж. Ароматите се задържаха абсолютно цял ден, което много ме изненада, защото го правех за първи път. Досега не съм слага парфюм на плажа, нито пък в косата. Аз се къпя постоянно и дори в морето се усещаха ароматите. Вечер изветряваха по-бързо, но това е заради вятъра и страшно силните аромати от самото море и наоколо.
Това е отговора Peace

пп.Денси,ме изпреварила Wink
Дааааа,жълтото Извънземно е разкошно край морето,сигурна съм,че ще го преоткриеш Heart Eyes

Последна редакция: вт, 03 авг 2010, 15:15 от goddess

# 593
  • Враца
Жълтото извънземно го размених с Лилавото,
защото въобще не го усещах,
ама въобще!  Naughty

# 594
Жълтото извънземно го размених с Лилавото,
защото въобще не го усещах,
ама въобще!  Naughty
Не жълтото, а новото коралово.

# 595
пръснете по една Хабанита - хем ще ви влачи шлейф, хем ще ви освободи широко жизнено пространство около кърпата на плажа  hahaha

# 596
пръснете по една Хабанита - хем ще ви влачи шлейф, хем ще ви освободи широко жизнено пространство около кърпата на плажа  hahaha

Joy Joy Joy хем ще гони комарите на вечеря Mr. Green

уфф, това с косата аз винаги го правя, ама пусто лятото ( не само на морето) все вързана ходя и ефект много, много няма от парфюмите в нея Confused

# 597
Мда, аз отблъсквам хората първо визуално с изключителни комбинации от цветове, после ако това не свърши работа ги нокаутирам с аромат. Какво да правя, имам си нужда от широко лично пространство.  Mr. Green Обаче не винаги работи, все ще се намери някой привлечен от циганския ми стил или от някой парфюм– тогава става лошо, идват да ме душат или да ми правят комплименти за облеклото!  Joy

# 598
  • София
Получих си днес Черната орхидея и съм много щастлива Flutter А междувременно, докато ми я изпратят, ползвах пробичката на venush от Орхидеята и вече съм убедена, че това ще е един от малкото любими мои аромати от сега нататък. Много трудно си харесвам и избирам парфюм по принцип, но този ме грабна направо.Много различна миризма е.., немасова също така.Но да ви кажа....на моята кожа изобщо не е толкова силен и тежък, колкото някои момичета го описват.Незнам защо го зазимяват, като изобщо не е задушлив или натрапчив Rolling Eyes От пробичката сутринта пръснах немалко, пък сега не го усещам кой знае колко...Примерно с Адикта в жегите се самозадушавам, а иначе го обожавам за по-хладно време.

# 599
  • Враца
densi и то ми действа, като жълтото...
малкото сладост която притежава изчезва веднага , а непосредствено след нея и целият аромат ...
знам си аз , че трябва да се мажа със сладко от сливи за да се чувствам добре,
само незнам как да елиминирам пчелите ...  newsm78

и тази орхидея само ми я навирате под носа ... нали бях обещала никакви покупки преди Уоманити ???

Преди малко изпращах пробички, в които присъстваше и Хабанитата ...
няма начин да се напръскам с нея в тая жега  Naughty
аз нея я харесвам само наесен  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт