Парфюмни размисли и страсти - 78

• 29 528
  • 725
  •   1
Отговори
# 645
беба28, пробвай Шанелите, Елиън на Тиери Мюглер. За други изключително масови в момента не се сещам...

# 646
имайки предвид нарастващата популярност на Черната Орхидея - залагам на нея Thinking Wink
но пък няма нищо общо с Алюр newsm78

# 647
  • София
Рени, това е коментираното Омбре  Peace Талк го разбирай като мириса на чиста бяла пудра, от онези с пухчетата, старите, а не компактна пудра за лице, ароматизирана по всевъзможен начин.

беба28, за съжаление не е достатъчна информацията, която даваш. Едва ли е новоизлязъл парфюм по съответното време. Можем само да гадаем, но диапазонът ще е огромен и надали ще уцелим, пък и усещането за парфюми е толкова индивидуално, рискуваме да те засипем с имена и предположения и пак да няма познали верния отговор Simple Smile Друг път в такава ситуация по-добре е да попиташ дискретно, ще бъде комплимент за дамата, пък и дори една думичка или поне бранда ще помогне да се открие търсения аромат.

В този ред на мисли - какво стана с виолетковата бабка на Аддри? Simple Smile

Последна редакция: ср, 04 авг 2010, 17:37 от Атти

# 648
Друг път в такава ситуация по-добре е да попиташ дискретно, ще бъде комплимент за дамата, пък и дори една думичка или поне бранда ще помогне да се открие търсения аромат.

Атти, мила - нали казва, че доста жени са ухаели еднакво Laughing и събитието е било много тежкарско......това ме навежда на мисълта за нещо "по-така" като Орхидеята Laughing

В този ред на мисли - какво стана с виолетковата бабка на Аддри? Simple Smile

хихиии - и мен ме гложди отвътре, но Адри си трае - явно не е засичала Бабет напоследък по стълбите Laughing

# 649
Аз да питам за малко помощ от познавачите. Миналата година през август присъствах на една сбирка където усетих няколко жени със страхотен аромат. Никак не вървеше на това събитие да се коментират парфюми иначе бих питала. Предполагам е скъп парфюм /все заможни дами го носеха/  а сега де как да го опиша като хич не съм запозната с термините и изразите, ами... тежък, не много сладникав, малко като старите парфюми на баба ми но съвсем по нов начин, някак го усещат че стои за рокля, но и за дънки би бил подходящ. Някакви предложения???
Нещо да е излизало на пазара по това време, което да наподобява описаното от мен?

Обиколих магазините още тогава и някак  само Алюр сенсуелето  ми напомняше на онази миризма. Все се надявах да попадна на армата но уви.  направо понякога затварям очи и го усещам, така ми се е запечатал в главата...

Щом си попаднала на цели три дами с един и същ аромат,нищо чудно да си е баш Алюр сеншуъл,пробвай ЕДТ и ЕДП,а също и Коко Мадмоазел пак ЕДТ и ЕДП Peace У нас три жени с един парфюм,трябва да е масово разпространен Thinking до този извод стигнах.........може да пробваш и Алюр ЕДП Wink

Ренка,доколкото ти познавам вкуса Гарсоните май няма да са твоя бранд Grinning,като знам колко въздишаш по Ириса на Ермес и Маржиелата Thinking

# 650
  • София
Дами, а аз неочаквано се сдобих с парфюм Poison, този със зелената опаковка, без пулверизатор, а само с капаче.Пише на него, че е концентрат и парфюм.Мацнах си само на ръката, а около мен не може да се диша.Умирисах цялата стая, заглуши дори Dior addict. Верно е отрова Mr. Green

# 651
  • София
Аси  Heart Eyes викаш 3 дами накуп с Орхидея? Не вярвам, освен да са от тук присъстващите, веднага да си признаят  Grinning По-скоро и аз като Годес си мисля за Алюр Сеншуъл или нещо друго - Ейнджъл, Опиум... знам ли...

mia1, сдобила си се с чист парфюм на Tendre Poison, това е невероятно съкровище! Честито и със здраве да си го ползваш!

# 652
Атти - аз за Орхидеята научих от някаква статия преди години ( 2-3 май вече), където се казваше, че Евгения Банева носи само нея. Или по-скоро е най-най-най-любимият и парфюм. И имайки предвид в тези среди как нещо като се разчуе се следва сляпо по сбирки, та затуй......тъй предположих Flutter Flutter Flutter

# 653
Атти, това ли било? Их значи беше ми изпаднал един тестер на доста добра цена, ама не посмях, защото такъв розов ме навя на някакви сладникави бози...
3 дами с орхидеята и аз не вярвам... Ако не е извънземното главата ще си отрежа.  Mr. Green Другите ми предположения са Шанелите, които вече са изброени.

# 654
  • София
Мерси, Атти, но на него не пише Tendre, а сестра ми  предлага да го ползвам като ароматизатор, с едно малко памуче Laughing. Наистина е много силен.

# 655
  • Belgium
Аз така научих за Chloe EDP от едно списание, в което Илияна Раева казваше, че носи само този парфюм откакто е излязъл на пазара  Laughing

# 656
И аз съм на тематика стил Ком Де Гардонс. Само дето взех, че открих някакви нови аромати на Марк Бъкстън. Вече ще се бия през ръцете! http://www.fragrantica.com/perfume/Linari/Notte-Bianca-7128.html Божествен е! А цената хич не му е божествена...  Cry И само в някакви 100 мл буркани се предлага!  Shocked Наистина са като буркани, огромни и кръгли! Ай сиктир, толкова не могат да направят 30 мл симпатяги...
Парфюмите на Linari и за мен са прекрасни. Споделям възгледите за 30 мл. бутилки. Simple Smile Кой купува такива буркани?

# 657
  • София
И аз съм на тематика стил Ком Де Гардонс. Само дето взех, че открих някакви нови аромати на Марк Бъкстън. Вече ще се бия през ръцете! http://www.fragrantica.com/perfume/Linari/Notte-Bianca-7128.html Божествен е! А цената хич не му е божествена...  Cry И само в някакви 100 мл буркани се предлага!  Shocked Наистина са като буркани, огромни и кръгли! Ай сиктир, толкова не могат да направят 30 мл симпатяги...
Парфюмите на Linari и за мен са прекрасни. Споделям възгледите за 30 мл. бутилки. Simple Smile Кой купува такива буркани?
Как кой? Аз! У нас е пълно с дамаджани стотици, ако се сринат отгоре ми, ще ме пребият  tooth Пуста лакомия!

mia1, сакън, pure perfume за ароматизатор, недейййййй  Praynig Можеш ли да намериш снимка на бутилчето да покажеш, учудвам се защо не пише Тендър, а е зелено...

Рени, Омбрето е розов, ама не е бозав... в никакъв случай Simple Smile но не гарантирам, че на теб би ти харесал  newsm78

# 658
И аз залагам на Елиън като предполагаем парфюм на трите дами.
Много масов стана вече.

# 659

mia1, сакън, pure perfume за ароматизатор, недейййййй  Praynig Можеш ли да намериш снимка на бутилчето да покажеш, учудвам се защо не пише Тендър, а е зелено...

Кутията на Пойзън е зелена на цвят.

mia1 какъв цвят е самата бутилка? newsm78
Това ли е твоето?

Общи условия

Активация на акаунт