Парфюмни размисли и страсти - 78

• 29 533
  • 725
  •   1
Отговори
# 630
  • при морето
Днес получих Joop ROCOCO-мек,женствен ориенталец,много ми хареса!Но май не е за сега,ще го вдигам за зимата,в тия жеги красотата му се губи.Хм...одеве тръгнах да се пръскам за енти път и го изтървах на мрамора,изплъзна ми се някак от пръстите,може би от крема.За секунди изтръпнах,но после видях,че нищо му няма,дебело шише излезе. Wink

# 631
Womanity вече може да поръчвате от този английски сайт/наличен е / и има доставка до БГ:
http://www.escentual.com/thierry-mugler/fragrances/eau-de-parfum … nity001/?b=100039
Поръчвала съм от сайта, 100% надежден е !

Последна редакция: ср, 04 авг 2010, 09:22 от _teddy_

# 632
  • София
Натали, непеменно да пробваш Самсара, ако не си вече - хем ретро, хем сапун има.
А що се отнася до бензин и асфалт - виж на Ком де Гарсонс всички неща.

# 633
Womanity вече може да поръчвате от този английски сайт/наличен е / и има доставка до БГ:
http://www.escentual.com/thierry-mugler/fragrances/eau-de-parfum … nity001/?b=100039

На сериозна ценичка си е  ooooh!

# 634
е, не е истина - доставка до Гърция се смята за Централна Европа, а БГ е "rest of the world"  Confused Mr. Green

# 635
  • София
 Joy
И аз доставката гледах току що.
Можем да им пишем гневно писмо и да ги питаме - "Що така бе, Миме?".

# 636
  • Враца
Искам някой да ми го поръча!  Praynig

# 637

A в България има ли някъде, където да могат да се пробват моделите на тази марка? Въобще предлагат ли е?

# 638
  • София
Ако имаш предвид аромати на Тиери Мюглер като цяло - да, има ги във всички големи и по-малки парфюмерии. Womanity още не е влязъл официално в България.

# 639
  • Германия
Ааааааааа, Атти, много талк - много нещо! За Омбрето споделям! Чак не повярвах на носа си, че могат да втечнят толкова пудра и взех да се оглеждам дали не са останали пудрени апликации по дрехите  Rolling Eyes. Сапун не намирам, обаче талка ....е млечно-розово разкошен. След два часа разходка, започвам да разбирам защо го носиш преди сън! Много релаксира, реакциите ми се флегматизираха и се чувствах в един момент вместо зад волана, възседнала едно облаче от памук  - а, намерих и илюстрация на състоянието : smile3531. Една зареяна и замечтана станах - после направих и връзка между фактите. Не мога да отрека, че е old timer, обаче твърдя, че е непреходен такъв! Какво са ми тикали под носа всичките тези години разните парфюмеристки, не знам, ама това е evergreen. Има си спецификата, която търся за разнообразие - иначе повечето аромати ми звучат еднакво. Представям си как ще се разпределя това меланжирано ухание като си го придобия и с пулвелизатор (получената миниатюрка е много сладуреста, но си няма фъскалце). Хип, хип - ура - имам си ново влечение Blush! С него няма какво да се учим да се носим - това е толкова адаптивен и гальовен аромат, че приляга на всеки тип женственост, по мое скромно мнение.

Освен миниатюрката, продавачът ми е пъхнал в пакетчето една малка пробичка на Ирисовата Прада в едно елегантно фирмено пликче. Утре ще се запознаваме - сега направо не искам никой да ми безпокои Омбрето newsm66! И преди да се изнижа да си взема една Rose L'original сиеста smile3524, благодаря от сърце и нос на захарната принцеса!   bouquet

Последна редакция: ср, 04 авг 2010, 16:27 от Natalie Nikol

# 640
Аз се надявам да се сдобия с новата лимитка на Шалимар.

http://www.basenotes.net/threads/255885-Shalimar-Ode-de-la-Vanil … -launch-this-year

Радвам се, че имам възможност да се развълнувам заради нещо ново. Heart Eyes

# 641
  • София
 Grinning Натали, много се радвам, че препоръчаният от мен аромат успя да те докосне и да те извади от ароматично-еликсирената омая Simple Smile Не че оспорвам предпочитанията ти, напротив, респектирам се от някой, който за закуска, обед и вечеря консумира Ароматикс Еликсир вече 20 години, но човек има нужда от разнообразие от време на време и е добре то да му е по вкуса все пак. Да, за мен и за теб Омбрето е гальовна розова пудра, но за много хора тук е алдехидна бабишкерница и отявлено ретро, единици го харесват (от тези, които го познават, разбира се, тук няма къде да се пробва, освен от нечия колекция). На спрей наистина е още по-вълшебен, аз пръскам доста в косата си и си го усещам страхотно. Споделям мнението ти, че последно излезлите аромати изглеждат еднакво-досадно-познато, без да обиждам почитателите им, затова и няма да цитирам имена, но някак си стремежът е да се задоволят всички вкусове едновременно, което води до обезличаване на парфюмите и аз лично губя интерес. Дори любимият ми Герлен не можа да ме заинтригува с Идилията, не че е толкова лоша де, но ще мина и без нея. Пробвай утре и Прадата Ирис, хубави неща се чуват за нея, аз още не съм стигнала дотам, човек трябва винаги да има нови хоризонти за опознаване Simple Smile Аз съм си планирала вече да съм налична и свободна в София на 14-15 август и чакам срещичката с нетърпение  Hug

Аууу, Дезидерата, аз също много се вълнувам в очакване да споделиш впечатленията си от лимитирания Шалимар, дано да го придобиеш скоро   bouquet

# 642
Натали, непеменно да пробваш Самсара, ако не си вече - хем ретро, хем сапун има.
А що се отнася до бензин и асфалт - виж на Ком де Гарсонс всички неща.
Дилянка, Naughty хич не съм съгласна,че Ком де Гарсон миришат на бензин и асфалт..........на пипер,всякакви подправки,тамян и разни други предизвикващи у някои хора кихавица....да Wink,но разните му отрови,не мисля.........знам как миришат работните дрехи на ЛМ та нищо КомдеГарсонско няма у тях,преди да ги зафича в пералнята Rolling Eyes.
Само онази характерна метална,а у някой и мастилена нишка присъства в ароматите им,но за мен както и за още някои други 'луди' дами това ги прави уникални Heart Eyes

Натали Никол,ако търсиш нещо различно,което да те разтърси ти препоръчвам да пробваш всичко до което можеш да се докопаш на Comme des Garcons,дори и да не ти допаднат ароматите им ще е нещо ново..........,ноооо не ти обещавам никакви "розови облачета" Mr. Green

# 643
И аз съм на тематика стил Ком Де Гардонс. Само дето взех, че открих някакви нови аромати на Марк Бъкстън. Вече ще се бия през ръцете! http://www.fragrantica.com/perfume/Linari/Notte-Bianca-7128.html Божествен е! А цената хич не му е божествена...  Cry И само в някакви 100 мл буркани се предлага!  Shocked Наистина са като буркани, огромни и кръгли! Ай сиктир, толкова не могат да направят 30 мл симпатяги...
Кое е туй Омбре с талк?  newsm78

# 644
Аз да питам за малко помощ от познавачите. Миналата година през август присъствах на една сбирка където усетих няколко жени със страхотен аромат. Никак не вървеше на това събитие да се коментират парфюми иначе бих питала. Предполагам е скъп парфюм /все заможни дами го носеха/  а сега де как да го опиша като хич не съм запозната с термините и изразите, ами... тежък, не много сладникав, малко като старите парфюми на баба ми но съвсем по нов начин, някак го усещат че стои за рокля, но и за дънки би бил подходящ. Някакви предложения???
Нещо да е излизало на пазара по това време, което да наподобява описаното от мен?

Обиколих магазините още тогава и някак  само Алюр сенсуелето  ми напомняше на онази миризма. Все се надявах да попадна на армата но уви.  направо понякога затварям очи и го усещам, така ми се е запечатал в главата...

Общи условия

Активация на акаунт