Лято, слънце и море, плетивото без да спре

• 56 826
  • 720
  •   1
Отговори
# 90
Ами натискаш там, дато пише "скачать" и си го дръпваш цялото списание.

Ето, намерих модела при осинките http://radikal.ru/F/i060.radikal.ru/1004/42/5f50bc172455.jpg.html

# 91
Влизам набързо в края на деня само за да кажа,че и според мен( както и някои други отбелязаха) манекенът на роклите на Летящата е безличен, а на една снимка ме гледа злобно и свъсено и самата Летяща наша приятелка изглежда много по-нежна и симпатична,но изборът е неин. Роклите са брилянти, свалям шапка! Успех на новия сайт! Дръж ни в течение!

# 92
Влизам набързо в края на деня само за да кажа,че и според мен( както и някои други отбелязаха) манекенът на роклите на Летящата е безличен, а на една снимка ме гледа злобно и свъсено и самата Летяща наша приятелка изглежда много по-нежна и симпатична,но изборът е неин. Роклите са брилянти, свалям шапка! Успех на новия сайт! Дръж ни в течение!

това беше злобно
съжалявам, ако думите ми не ти харесват

я си представи, че девойката е първата й братовчедка
или още по-... - първата братовчедка на мъж й
и й позира по приятелски
м?!

някои предпочитаме блондинки Wink

п.п. Бих поканила девойката да позира и за мен някой ден - като наплета красиви дрешки и се замогна, та да мога да си позволя модел различен от щерките ми Simple Smile

Последна редакция: пт, 23 юли 2010, 17:32 от dodofit

# 93
злобно ли беше? позволих си този наистина неделикатен коментар, понеже мисля,че с нея си говорим открито, а и тя изтъква в свой предишен пост значението на добрата визия за успешните продажби, а мен лично манекени с празен поглед не ме стимулират към покупка.

# 94
Честит рожден ден на прекрасната Летяща - пожелания за здраве весел празник и чудесни плетки!

ojos verde добре дошла сред нас! И като го изплетеш това жълтичкото пуловерче, после да покажеш. Като гледам деколтето може да се облича и през главата и през краката.

# 95
Амели, добър подарък за РД на Кравичка направи току-що. Завиждаш ли и?! Това, че използваш виртуалната си личност, не ти дава право да обиждаш толкова брутално и жлъчно.
Дано мод изтрие тия твои глупости, че ме ядоса яко. Ако не благоволиш да го направиш ти самата де. От Кумова срама. Аз на свой ред ще изтрия своя.

Последна редакция: пт, 23 юли 2010, 17:38 от big pufana

# 96
Благодаря ви много за пожеланията и мненията. За мен те са важни и вие сте ми ориентир за това как биха се приели плетивата ми.

Амели, девойката е много млада и нежна също. Има детско, чисто излъчване и женствена фигура. Проблемът беше, че много се притесняваше и не можа да се отпусне до края на снимките. Коментарът ти не ме обижда или засяга, защото те познавам достатъчно добре и това, че ми казваш такива неща директно, те прави много уважаван от мен приятел.
Не искам да възниква напрежение в темата заради това. Девойката не влиза тук и няма опасност да се почувства зле.

някои предпочитаме блондинки Wink

O! От това наистина ме заболя.  Grinning

Ето още плетки за разведряване.

На бялата жилетка снимка в гръб още не са ми пратили. Гърбът също е интересен.

Последна редакция: пт, 23 юли 2010, 18:27 от Летящата крава

# 97
  • Пловдив
Летяща кравичке, честит рожден ден!Да си жива и здрава !Успех с новия сайт и във всяко друго начинание!!!  bouquet

# 98
Летяща, пожелавам ти успех във всяко твое начинание и думата "разплитане" при тебе да не съществува Wink   happy bd

# 99
  • Балчик
Здравейте всички неуморни плетачки , промъквам се при вас , с едничка цел имам прежда от която мисля, че ще стане идеално коланче за една лятна рокличка ,но нямам моделчета , дали някой може да ми помогне. Благодаря 

# 100
манекенът на роклите на Летящата е безличен, а на една снимка ме гледа злобно и свъсено

Аз от плетки не разбирам, но имам някакъв поглед върху снимането! Основно правило е да не се обсъжда модела, а снимката. Продава не манекена и хубостта му, а доброто поднасяне на продукта. Плетивата на Елица очевидно се ценят високо от разбирачите, а работата на манекена и фотографа е да акцентират върху дрехите. Момичето има ненатрапващо се излъчване, нещо ретро и срамежливо има в нея, някаква старомодна хубост, ако ме разбирате.
Но безлична не бих я нарекла в никакъв случай, просто много притеснена и неопитна:

Извинете, че се натрапих в темата ви, но пак казвам - не е редно да се обсъждат моделите. Ако имате забележки към работата на Елица или към моята - това е вече друго нещо Wink

# 101
Благодаря, Дабъл уит Крийм. Радвам се, че има още една жена, която съзря красивите очи на момичето от снимките!

# 102
Ех, Креми. Нещо дискутира ли се, значи е привлякло вниманието.

Така, момичето е като капка. И смятам има бъдеще като модел. Фактът, че я обсъждаме е показателен. Буди любопитство. На мен лично ми изглежда страшно невинна и нежна.

И все пак - да не изяждаме някого, защото си е казал мнението.

Креми, ти си адски добър фотограф.   bouquet  Чест и почитания.

# 103
Летящата крава, възхитена съм от работите ти! Браво! И ЧРД!  baloni baloni baloni  smile3501 newsm51

Нямам възможност да плета напоследък, за съжаление...  Confused
И да не е съвсем постен поста, ето няколко модела, които харесвам:

Последна редакция: сб, 24 юли 2010, 07:48 от nela_66

# 104
Ех, Креми. Нещо дискутира ли се, значи е привлякло вниманието.
...

Летяща, няма нищо по-хубаво от... един скандал! Laughing
Както сте дружки с Амели, да не се окаже хитро замислена и чудесно проведена PR - aкция?! Wink

Казвай къде мога да видя всички снимки на куп!
С такъв фотограф и моите очи ще изглеждат високи и сини. Wink Чест и почитания! Simple Smile

еееееее...  Sunglasses

eat. sleep. knit... тия три работи! Wink и блондинки Joy

Последна редакция: пт, 23 юли 2010, 23:14 от dodofit

Общи условия

Активация на акаунт