Лято, слънце и море, плетивото без да спре

• 56 635
  • 720
  •   1
Отговори
# 105
Летяща кравичке, Честит рожден ден и от мен, за малко да го пропусна /все пак сме една зодия / Simple Smile
Пожелавам ти успех в начинанието, виждам колко много труд си вложила, а той има много висока цена! Дано си струва и дано ти самата си щастлива! Успех! Бъди все така красива и още повече  обичана!  bouquet

# 106
Честит рожден ден, Летяща и от мен!Нестихващо вдъхновение и купища прежди ти пожелавам!За плетивата ти каквото и да кажа все малко ми се струва - страхотни, стилни и елегантни както винаги!

# 107
Благодаря.  Grinning

Ето гърба.

# 108
# 109
Сбъдваща smile3501, чудесно съчетание на цветовете и изпипано. Много ми харесва, със здраве да се носи. И аз за зимата плета, че с моето темпо...да не уточнявам за коя зима ще да е newsm78

# 110
Сбъдваща - въобще не е скромно, точно заради този шал може да се пробвам на вилка. Страшен е  Hug Така разноцветен е много ефектен.

Аз съм още в началото на летните си проекти  Laughing Няма да го докарам до никъде май.

# 111
Сбъдваща мечти, харесва ми! Hug Hug Каква е преждата?

Утре съм при Дървото! Ако някоя от вас иска да избяга от вкъщи и да се изтегне на одеялце на тревата, ще съм в 11 без 15 на спирката на автобус 9 пред Мол Сердика.

За вдъхновяване...

После ни чакат тези стълбове Wink

Joy

eat. sleep. knit...

# 112
Вече и аз  имам кауни  newsm44

# 113
Извеждах малкия в една градинка и си взех плетката. Не са минавали много хора, че да ги хвърлям в размисли, само една циганка ми каза: В таа жега ли плетеш ма, како???  Joy Joy Joy

СИСИ - покажи го.

# 114
Извеждах малкия в една градинка и си взех плетката. Не са минавали много хора, че да ги хвърлям в размисли, само една циганка ми каза: В таа жега ли плетеш ма, како???  Joy Joy Joy

СИСИ - покажи го.

Довечера когато се прибера от работа,че нямам кабел в мене, но е жълто, оранжево, червено,
синьо, лилаво...........виждала си го. Много е вълнено и красиво Simple Smile

# 115
Извеждах малкия в една градинка и си взех плетката. Не са минавали много хора, че да ги хвърлям в размисли, само една циганка ми каза: В таа жега ли плетеш ма, како???  Joy Joy Joy

Simple Smile
онзи ден се спря при мен баба с внуче - то да погледало - и ми каза за някакъв пловдивски, явно известен адвокат Пеев, който страдал от безсъние и плетял по нощите.

ще наминем през Дървото, само да оправим някак транспорта.

Сбъдваща, много оригинален шал, това ли е вилка?

# 116

Това съединяване на лентите ми е най-любимо. Шала е страшен и поздравления за подбора на цветове. Нестандартно и оригинално.

# 117
СИСИ - като е такова, покажи направо крайния резултат. Мислех, че може да е в други цветове.

# 118
  • София
Сбъдваща мечти, много, ама много ми харесва шала! И това съчетание на цветовете ми е едно от най-любимите! Simple Smile
И аз от край време се замислям да се пробвам на вилка, но след като приключа със сегашните планове.

Летяща крава, честит рожден ден на патерици.   bouquet
Туниката на Лаура Биаджоти страшно хубаво изглежда на бял фон, някак си много по-хубаво изпъква, защото тогава основно се акцентира върху плетката, докато червения цвят е много агресивен и се бият ефектността на плетката и цвета на подплатата. Ако ми позволяваш, разбира се, да коментирам.  Rolling Eyes
Иначе и модела и снимките са прекрасни. Плетивата няма смисъл да коментирам - великолепни са!

Аз сега си вкарах един таралеж в гащите... Правим ремонт в новия апартамент и дойде момента за слагане на плота и гърба на кухнята. Та измислих да изплета мотиви от ирландското плетиво - големи цветя, листа и др., които ще се закрепят към стената, боядисат се отгоре с бяла боя, за да изглежда като плетен релеф и най-отгоре да се сложи стъкло. Остава да кажат дали съществува прозрачно стъкло, което да не зеленее за да седи абсолютно бяло и почвам.  Crazy

# 119
Благодаря за похвалите. Да, шала е на вилка. Цветовете на живо са малко по-различни, но ефекта който търсих  се е получил - допълване в контраста. Светло лилавото по план трябваше да е оранжево, но в тукашния единствен магазин за прежди разнообразието е никакво. Разход около 120 грама всичко, прежда Наколен 50% вълна.

Общи условия

Активация на акаунт